Arkadaşlar bende aracımı yeniledim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende arayacaktım ama kontor yok biliosun:mrgreen:neşenm olsun diye konuşuorum işte...
çok geçmiş olsun sen sağlam adamsındır kanka dokunmaz böle şeyler sana ben arkandayım senin....

Tuğçe alemsin sen, senin yazılarını görünce bişey anlamıyorum ama mutlu oluyorum.:p

Konturum yok dedinde aklıma bir şey geldi.

İki-üç hafta önce yol kenarında yalın ayak bir çocuk elinde ACIM yazılı bir karton dikiliyordu.

Neyse 3 gün önce yine geçiyorum baktım yine aynı çocuk orda, yazısı bile aynı, yanında durdum 3 hafta oldu olm nasıl açsın çoktan ölmen gerekmiyomuydu dedim.

Dört hafta oldu abi ne üçüüü dedi.:p

Tabi millet yanlış anlamasın duygusuz değiliz, bunları sabah minibüslerle bırakıyorlar, akşamda cep telefonundan haberleşip servisle toplaşıyorlar, ortamala aylık gelirleri 1-15bin ytl arası değişiyor, yaşı küçük olanlar daha çok kazanıyor.

Bu arada bunları nerden mi öğrendim, haremde vapur beklerken bir tanesi geldi cama vurdu abi acım diye, anlatırsan para vercem dedim 10ytl ye anlaştık, o da anlattı bende 20ytl verdim dürüstçe anlattığı için.

Gerçi yanımdan gittikten sonra aha şurda keko var laa hasoo süloo biloo koşuun yapması pek dürüstçe diildi ama olsun.:p

Kankaa...Hayırlı olsun, uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:rendeer:
Kaza haberini duyunca üzüldüm, sana bir şey olmamış o sevindirici ama mal da canın yongası ya neyse..:pr:

Allah beterinden saklasın

Sağol kanka. :rendeer:

Son düzenleme:
kanka bu durumda bana bi benzetme yaptın galiba:cherry:
olsun sen yaparsın eyvalla:)

hayırlı olsun aYe yeni nitronla bolbol gaza gelesin :p

abi Küçük AYE nin canı sağolsun diyim artık...

Core duo 2 espiriğide gözlerden kaçmadı...IQ IQ den üstünmüş...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kötü bişiy diildi be tuğçe.:p

hayırlı olsun aYe yeni nitronla bolbol gaza gelesin :p

Gelemiyoruz abicim, arka sayfaya bakarsan yeni nitronun yarısı çuf oldu.:p

Yinede teşekkür ederim.:)

abi Küçük AYE nin canı sağolsun diyim artık...

Core duo 2 espiriğide gözlerden kaçmadı...IQ IQ den üstünmüş...

Merak etme abi çocuk iyi.:p

Bende bu IQ işine takıldım kaldım zaten, abi sen buluşmalara dublör mü gönderion.:silent:

Son düzenleme:
aye sen ciddi misin şimdi?ben topici okudum da dün geceden beri yazılanları yok yaw şaka dimi şaka. ben olsam tırcının bogazına yapışırdım...şaka de şşaka yoksa tırcının adresi ver...
mete sen nasıl anladın o espriyi. senin IQ seviyene hitap etmiyo du ama :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aye sen ciddi misin şimdi?ben topici okudum da dün geceden beri yazılanları yok yaw şaka dimi şaka. ben olsam tırcının bogazına yapışırdım...şaka de şşaka yoksa tırcının adresi ver...

Kısmet böyleymiş abi oldu işte, gülüp geçmek en iyisi.:)

Merak etme abi çocuk iyi.:p

Bende bu IQ işine takıldım kaldım zaten, abi sen buluşmalara dublör mü gönderion.:silent:

yazmayı yeğliyorum kanka...sizlerle ikili ilişkilere girmek beni yoruyor...aradığınız mükemmel kişi ve/veya lik ben değilim...:wiinkk:

neyse büyüklerim halalarımsınız...:pcevap verip kalp kırmak istemiyom...nazar falanmı değdi ya...ben inanırım böle şeylere...bu arada aye abi sen yaşıyosun anladığımız kadarıyla...nıtro çuf oluyo ama sen maşallah beynine papaverin enjekte edilmiş gibisin...:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yazmayı yeğliyorum kanka...sizlerle ikili ilişkilere girmek beni yoruyor...aradığınız mükemmel kişi ve/veya lik ben değilim...:wiinkk:

neyse büyüklerim halalarımsınız...:pcevap verip kalp kırmak istemiyom...nazar falanmı değdi ya...ben inanırım böle şeylere...bu arada aye abi sen yaşıyosun anladığımız kadarıyla...nıtro çuf oluyo ama sen maşallah beynine papaverin enjekte edilmiş gibisin...:p

Arayış içinde değilim abi, sadece gerçekte daha mülayim bir kişiliksin, forumda içine şeytan kaçıyo sanki.:p

Nazar deydi abi bende aynen öyle düşünüyorum, otomobili 15 senedir kullanırım ve pek uslu kullandığımda söylenemez.

Zibart yüzünden yasak diye 60-70kmh hızı bile geçmiyorum 3-4 gündür, kuzguncuk gibiyim, arkamdan kamyonlar sellektör yapıp yol istiyorlar o derece yani.

Bu seferkide sellektör yapıp yol istemedi, ben durup beklerken üstümden geçti ve tahminen 7-8 yıldır yaptığım hasarlı ilk kaza oldu.

Arkadan girip sol yanı aldı, reflexle gaza bastığım için ön kapıyı kurtardım.

Hasarın rakamsal boyutunu bilmiyorum, yarın bildiricekler, ama teknolojinin mevcut halini düşününce, çekiç sallama olayıda bitti kesip düzgün sacı kaynatıyorlar onuda hesaba katınca, 7 gün kaporta 7 gün boya desek 15 güne çıkması lazım.

Kasko sigorta da uğraşılmayacak ne tutarsa cepten ödüycez buda zaman kaybını engelliyor ama bayram öncesi olduğu için servis çok yoğunmuş.

İşin garip yanı piyasası yok denen araçtan serviste kaporta sırası bekleyen onlarca var, yollardakini düşünmek bile istemiyorum, yada hepsi nazara gelmiş :queen:

abi çok qeçmiş olsun yeni gördüm.. cana geleceine mala gelsin dimi..
Neyse makine yapılsın sonra bolbol gaza gelesin :p

Bende onu anlamıyorum, oysa benim yedek parçam daha ucuz.

Mustafadan yedek parça alırdık, beyin hariç tabi, ikinci el parçayı kabul ederimde hasarlısı olmaz:p
Olm olar mı hiç sen yanlış biliyosun.. Cillop gibi bi beyni var Mustafa nın.. Daha sıfır hiç kullanılmamış.. Ama o kadar bekledi çalışmadı sağır kalmıştır onu açmak lasım :queen::queen:
bende arayacaktım ama kontor yok biliosun:mrgreen:neşenm olsun diye konuşuorum işte...
çok geçmiş olsun sen sağlam adamsındır kanka dokunmaz böle şeyler sana ben arkandayım senin....
Bak Tuğçe senin arkandanmış sırtın yere gelmez artık kanımca:queen:
Tuğçe alemsin sen, senin yazılarını görünce bişey anlamıyorum ama mutlu oluyorum.:p

Konturum yok dedinde aklıma bir şey geldi.

İki-üç hafta önce yol kenarında yalın ayak bir çocuk elinde ACIM yazılı bir karton dikiliyordu.

Neyse 3 gün önce yine geçiyorum baktım yine aynı çocuk orda, yazısı bile aynı, yanında durdum 3 hafta oldu olm nasıl açsın çoktan ölmen gerekmiyomuydu dedim.

Dört hafta oldu abi ne üçüüü dedi.:p

Tabi millet yanlış anlamasın duygusuz değiliz, bunları sabah minibüslerle bırakıyorlar, akşamda cep telefonundan haberleşip servisle toplaşıyorlar, ortamala aylık gelirleri 1-15bin ytl arası değişiyor, yaşı küçük olanlar daha çok kazanıyor.

Bu arada bunları nerden mi öğrendim, haremde vapur beklerken bir tanesi geldi cama vurdu abi acım diye, anlatırsan para vercem dedim 10ytl ye anlaştık, o da anlattı bende 20ytl verdim dürüstçe anlattığı için.

Gerçi yanımdan gittikten sonra aha şurda keko var laa hasoo süloo biloo koşuun yapması pek dürüstçe diildi ama olsun.:p

Sağol kanka. :rendeer:
Yaa ben bunu canlı canlı dinlediğimde bile bu kadar gülmemiştim, ev ahalisi panikledi nooluyo bu kıza diye koşup geldi uyandırdım milleti hepsi senin suçun:queen::queen::queen::queen:

GKN

murat geçmiş olsun yaa
bende diyorum ne bu millet geçmiş olsun yazıyo falan..
cana gelmesin mala gelsin dicem ama
daha tazeyken olduunda insan fena olur motorumun çalınmasından bilirim..
neyse sıkma sen canını, hayırlısı olsun kardeşim..

asm

Hayırlı olsun,kazasız belasız olsun diyecekken kaza yapmışsınız.

Geçmiş olsun. Hallolur inş. bir türlü

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat geçmiş olsun yaa
bende diyorum ne bu millet geçmiş olsun yazıyo falan..
cana gelmesin mala gelsin dicem ama
daha tazeyken olduunda insan fena olur motorumun çalınmasından bilirim..
neyse sıkma sen canını, hayırlısı olsun kardeşim..

Taze gelinime kaydılar.:p

Teşekkürler dostum, bir ihtimal bayramdan önce bitermiş, masrafı yarın sabah bildirceklermiş felan fıstık.

cvp veriyorum evettt:farao::farao:
Hayırlısı bakalımmmm paranın gözü kör olsunnnn:mrgreen:

Motosiklet kullanıcıları androit ya abi, yemez içmes sadece 2 tekere binerler, hayatlarında başka bişey yoktur, ottan çiçekten haz etmezler(bu günlerde favori çiçeğim gardenia diye bir bitki muhteşem bişey real marketlerde bulabilirsiniz), hatta hepsi firijittir, temastan çekinirler.:queen:

Paranın gözü yok abi, seri numarası var.:p

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz sayesinde inşallah hayırlısı olucak.:)

Hayırlı olsun,kazasız belasız olsun diyecekken kaza yapmışsınız.
Geçmiş olsun. Hallolur inş. bir türlü

Sağlık olsun dostum, çok teşekkür ederim.:)

çok geçmiş olsun yeni okudum allah birdaha göstermesin

Teşekkürler Okaycım, Allah razı olsun.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi çekseydin garajada binmeseydin keşke... şu zibert mevzuu geçene kadar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olum benim başıma bişi gelince fırçayı kayıyon ama :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar