Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
bende arayacaktım ama kontor yok biliosun:mrgreen:neşenm olsun diye konuşuorum işte...
çok geçmiş olsun sen sağlam adamsındır kanka dokunmaz böle şeyler sana ben arkandayım senin....
Tuğçe alemsin sen, senin yazılarını görünce bişey anlamıyorum ama mutlu oluyorum.
Konturum yok dedinde aklıma bir şey geldi.
İki-üç hafta önce yol kenarında yalın ayak bir çocuk elinde ACIM yazılı bir karton dikiliyordu.
Neyse 3 gün önce yine geçiyorum baktım yine aynı çocuk orda, yazısı bile aynı, yanında durdum 3 hafta oldu olm nasıl açsın çoktan ölmen gerekmiyomuydu dedim.
Dört hafta oldu abi ne üçüüü dedi.
Tabi millet yanlış anlamasın duygusuz değiliz, bunları sabah minibüslerle bırakıyorlar, akşamda cep telefonundan haberleşip servisle toplaşıyorlar, ortamala aylık gelirleri 1-15bin ytl arası değişiyor, yaşı küçük olanlar daha çok kazanıyor.
Bu arada bunları nerden mi öğrendim, haremde vapur beklerken bir tanesi geldi cama vurdu abi acım diye, anlatırsan para vercem dedim 10ytl ye anlaştık, o da anlattı bende 20ytl verdim dürüstçe anlattığı için.
Gerçi yanımdan gittikten sonra aha şurda keko var laa hasoo süloo biloo koşuun yapması pek dürüstçe diildi ama olsun.
Kankaa...Hayırlı olsun, uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:rendeer:
Kaza haberini duyunca üzüldüm, sana bir şey olmamış o sevindirici ama mal da canın yongası ya neyse..r:
Allah beterinden saklasın
Sağol kanka. :rendeer:
Son düzenleme: