Arka jantta delik! :(

Moderatör
kargo bedeli yuksek oldugu icin degecek olan her turlu urunu gonderebilirim, jant-amortisor-gosterge-grenaj olabilir ornegin, burada uretilen urunler icin deger, ama avrupa amerika uretimleri maalesef turkiyeden pahali

Aklimin derinliklerine yaziyorum o halde :) Tesekkurler.

Gaco, sen bitirdin de benim mi haberim yok ? Daha lastik alamadin bir cift :p

Aklimin derinliklerine yaziyorum o halde :) Tesekkurler.

Gaco, sen bitirdin de benim mi haberim yok ? Daha lastik alamadin bir cift :p

abi çifti 210liraya sava buldum gibin haber bekliyoruz inşallah bi haber gelir olmadı maxxisleri alıp geçip gidicem napayım yalnız önümüzdeki ay alayım diyorum.

Birde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4-avrupa-yapimi-enduro-lastik-62221950/detay/
bu arkadaşda mc30 invader modeli 280 lira çifti yenice konuştuk. Sen naptın görüşmedinmi lastik hususunda kimseciklerle??

Aslankoda cember varmi diye baktim. Arka sadece 140 yuro:) o cemberler daha uygun haliyle. Bakmaya devam...

rica ederim, umarim isinizi gorecek birseyler cikar uyguna, olmazsa da istediginiz zaman mesaj atin, bir aksilik olmadikca hergun netteyim

Siz 2.50 x 17" arka jant mümkünse telleri ile 36 delikli olacak şekilde kargo dahil bana bir fiyat söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Bu arada baktım eğer o yuvacıktaki jant klr 600 ise hakkaten sanırım ölçü tutuyor hem de birebir :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar