Arka dişli tamburunun saplama alerjisi (cup)

Motosikleti
Arora kasırga
6 ayda ikinci takımı da kırdı.
Önceki takımdan sonra somunlari kaynatmıştım ama fayda etmedi.Cg tip saplama takozu dışında önerisi olan varsa yeşillendirsin pıliiz.
9.10 kalite 10'luk çelik saplama bulma girişimim olacaktır ancak farklı zihni fikirlere açığım.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Saplama somunlarının yalama olduğunu çok gördüm. İki tane somun takarak çare bulmaya çalıştım. Bu parçanın kalitelisi satılmıyor sanırım. Tornacıda yaptırma imkanı varsa çözüm olabilir.

Motosikleti
Arora kasırga
Saplama somunlarının yalama olduğunu çok gördüm. İki tane somun takarak çare bulmaya çalıştım. Bu parçanın kalitelisi satılmıyor sanırım. Tornacıda yaptırma imkanı varsa çözüm olabilir.
Kafadan koparıyor moruk. Vitese alınca esnetip sonunda koparıyor.
Bir dahaki sefere somunu dışarda bırakacağim ben de ama siyah çelik saplama lazım bulabilirim umarım.
Kendi takim saplaması cacık

Kafadan koparıyor moruk. Vitese alınca esnetip sonunda koparıyor.
Bir dahaki sefere somunu dışarda bırakacağim ben de ama siyah çelik saplama lazım bulabilirim umarım.
Kendi takim saplaması cacık
yalama olduklarına çok şahit oldum ama nasıl koparıyor o işte bir yanlışlık var.

Motosikleti
Arora kasırga
yalama olduklarına çok şahit oldum ama nasıl koparıyor o işte bir yanlışlık var.
Yanlışlık yok kral,altıgen kafayı koparıyor.
İçten somunları mig kaynakla sabitlemiştim,dışta kalan saplama kafasını arka dişli kesip atıyor.
Ön dişli 15,arka 38. Bunun da etkisi olabilir.Tork fazla geliyor,vida gövdesi de dandik olduğundan dayanmiyor.

F54

loctite ile sabitle bir daha sıkıntı olmaz benimde başımda aynı durum vardı ben öyle çözdüm

Motosikleti
Arora kasırga
loctite ile sabitle bir daha sıkıntı olmaz benimde başımda aynı durum vardı ben öyle çözdüm
Deneyelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son durum güncelleme,
Parçacıya bu zımbırtı sürekli kırılıyor daha sağlamı yok mu bunun dedim.Abi hepsi kırılır dedi.
Civatacidan bı üst kalite siyah çelik saplama buldum.Üzerine de fiberli somun taktım. Rondela pul bulsam onu da takacaktım ya neyse şimdilik böyle oldu.
O zaman sıradaki şarkı
10.9 çelik saplama ve fiberli somun için gelsin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar