Mrmud rica ediyorum senden yazma artık. Ne zaman senin yazdıkları okusam kendimi sahibinden endruo motor ilanlarına bakar iken görüyorum.
Bu yaşta bizi böyle şeylere heves ettirme ,
Öyle inanmışsın ki zaten kendin inanmazsan başkalarını da motive edemezsin.
Senin endruo sevgin enerjin o kadar fazla ki bize de bulaştıracaksın.
Ben zevkin sefalet i olmaz diyip hayatım da çadırda kalmayan tipim.
Rica ediyorum yazma artık biz gibi yaşı geçmişlere bu zehiri verme
Sevgiler ile
Emeğine sağlık faydalı bilgilerle dolu![]()
Sağlam emek vermişsin MrMud. Ellerine sağlık. :cat:
Sağolun hocam, Offroad şu ülke de onroad kadar ilgi/bilgi sahibi olduğu gün köşeye çekilip çenemi kapatıcam söz :mrgreen:
Ustam benim yazdıklarım bahane değil hele g*te benzeyen bir bahane hiç değil. Kuba black cat koymuşsun oraya. Crf250 rally yi endurodan saymayıp kubayı tavsiye etmen tuhaf. Enduro yerine dual purpose motorlar ile hafif arazi dağ bayır gezme tozma gibi şeyleri tavsiye etsen insanlara doğayı çevreyi sevdirsen işte o zaman her kesime hitab etmiş olursun. Ama black cat yuki mondial gibi cihazlarla hard enduro olmaz yapılmaz. Hele ki yanında 100 liralık korumalarla kesinlikle olmaz. Videodaki botun bize fiyatını söyle. O kadar kaliteli olmasına rağmen ağacı içine almış. Bence hard endurodan ziyade doğada plakalı crosslarla gezi yapılması herkese önerilcek birşey. Bu benim düşüncem.
Hayır, sen hiçbir şekilde köşeye falan çekilme.
Senin gibi arkadaşlar sayesinde Enduro, Offroad gerektiği/hakettiği şekilde anlaşılacaktır. :cat:
Bilginin sonu yok. :wiinkk:
Ayrıca verdiğin emeklere çok teşekkürler.![]()
Peki. Yazdıklarınız ve anlatımlarınız, en önemlisi verdiğiniz emek için Allah razı olsun. Aslında nerdeyse aynı şeylerden bahsediyormuşuz. Tek fark şu. Rx3 ile bile soft geziler yapılabilir. Hard enduro dışında tel jantı olup yerden birazcık yüksek olan her motorla dağ bayır gezebiliriz. Zaten o aşkı insan bir kere kaptı mı sana sormadan akşam kendini sherco husky ilanlarında gezerken bulur. Yani kısacası “doğa, toprak ve motor üçlemesi için tek şart cross motor değildir” cümlesini destekliyorum. Geçen bi arkadaş paylaşmıştı 2 pulsar ile sele altına kadar çamura batmıilar filan. Ne güzel işte. O adama o zevki yaşat sonra kendisi diyecek zaten çıtayı yükseltelim.
Mud şu an Ataşehir'deyim bir haftadır . Tabi ki evo ile. Malum fuarı kaçırmayalım . Aynı zamanda torunları ziyaret . Fuar sonrası da ufak bir göz operasyonu. Mart ortası gibi de tekrar Bursa. Ulaşmak için profilimdeki telimi tercih edersen benim için daha kolay olur. Tabur komutanının benzetmesi de
harikaymış yani . olaya cuk oturmuş. Hemi de uysa da kodum uymasa da kodum gibi değil. Haşşırrsstt diye yerine yerleşmiş. Selamlarla.
valla zor bu yaştan sonra ya))
Öncelikle belirteyim, baştan sona eksiksiz okudum. Çok güzel bir anlatım olmuş, elinize emeğinize sağlık.
Ancak üzülerek belirtmeliyim ki bende "hemen gidip enduroya başlamalıyım" etkisi yaratmadı :mrgreen:
Bu anlatımınızdaki bir hatadan, veya yanlışlıktan değil, bilakis çok güzel anlatmışsınız ancak belirtmeliyim ki bazı kişilerin (ben de dahil) motosiklet kullanma heyecanımız ve beklentilerimiz çok farklı bir yönde.
Sizdeki enduro tutkusunu da büyük bir hayranlık ve takdirle karşılıyorum. Ne istediğini bilen bir insana her zaman saygı duyarım. Sizi bu saaten sonra ne skuter, ne adventure nede SS paklar gibi duruyor. Sizin amaç, hedef ve keyif aldığınız tarz netleşmiş.
Zamanında bir dünya alakasız motorlarla stabilize yollarda ve çayırda çimende motosiklet sürme şansım oldu, gerçekten çok keyif vericiydi.
Ancak hiç bir zaman bu alanda ilerleyeyim, dağa bayıra tırmanayım, çamurda yuvarlanayım gibi hayallerim olmadı. Hele ki o 2 zamanlı enduroların çıkardığı vızıltı sesine ve egzozlarından çıkan sinek ilaçlama gibi beyaz egzoz dumanına hiç sempati duyamadım, duyamıyorum, lütfen kusuruma bakmayın
Benim en çok keyif aldığım hem asfaltta hemde biraz da olsa arazide gidebilen bir motosikletle keyifli geziler yapmak, yeni yerler keşfetmek. Tek marşla 500km yol yapsam da motordan inince totomu hissedebilmek.
Velhasıl arazi şartlarında sürmekten keyif alanlar için enduro bir yaşam biçimi haline gelebilir, saygı duyarım, desteklerim. Ancak beklentisi (benim gibi) ülkeyi köşe bucak gezeyim, uzuun uzun yolculuklar yapayım, yeni yeni şehirler, kasabalar ve köyler keşfedeyim olan kişilere pek hitap etmeyen bir branş.
Tüm bunlar dahilinde arazi sürüşünü sevdirme emeklerinize ve çabalarınıza büyük saygı duyuyorum.
Alanlarımız farklı da olsa, aynı yolun yolcusuyuz, yaşasın motosiklet kardeşliği. :cat:
Enduroculara nasıl bir iyi temenni mesajı yazılır bilemedim o yüzden müsaadenizle "Çamurunuz bol, eğlenceniz daim olsun" demek istiyorum. :thumleft:
Tekerinizden çakıl eksik olmasın :king:
Bursalıali amcam rx3 almadım diye mi bu kadar kızgınsınız anlamadım. Konuyla alakası olmadığı halde g*t lafını beğenen ve ‘uff ne koydu be’ nidasıyla sevinen 64 yaşında bir amcaya pek yakışmamış gibi. Bu forum eskiden daha seviyeliydi sanki. Neyse ben uzatmayacağım. Enduro güzeldir. Bahane üretmeyi bırakın ve hemen herkes o lanet poposunu kaldırsın ve kendine enduro alsın. Koşun bahane üretmeyin herkes endurocu olacak o kadar. Mrmud abinizi dinleyin.
Teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız ve zahmet edip okuduğunuz için.
Tabi ki bütün dünyayı Enduro'cu yapmak gibi bir imkanımız yok maalesef
Yazdıklarınıza bakinca siz ADV'cisiniz mesela benim gözümde net, sürdüğünüz motora bakmadım şimdi bakıyorum...
Integra...
Yaaani, tam olarak sizin motorunuz değil bence, size Varadero, ST1200, 1290adv lazım bana kalırsa, şöyle gazı verince tork her yerinden taşacak motorun
Aynı yolun yolcusuyuz, eninde sonunda aslfatla arazinin buluştuğu bi yerde denk geliriz
Tekerinize değecek taşları bize paslayın![]()
Valla nokta atışı doğru tespit. Allah inandırsın, malum sitede hobi olarak ADV ilanı bakmadığım bir günüm yok desem yeridir.
Sadece motor tercihiniz benimkinden biraz farklı olmuş. Bir CRF1000L africa twin, bir R1200GS, bir KTM 1190 Adv. beni daha fazla cezbeden modeller diyebilirim :cherry:
Yaşamımda işim nedeniyle büyük bir geçiş ve karar aşamasındayım, bu yüzden şimdilik adv hayalimi en az 1 yıl erteledim.
Şimdilik hem şehir içi hem şehir dışı büyük keyifle kullandığım yoldaşım, dert ortağım, emektar integra ile maceraya devam.
Yolumuz elbet bir köy sapağında, manzaralı bir çimenlik tepede veya deniz kenarı sakin bir yerde kesişir, neden olmasın? :king:
Haaa bu arada benim kara kızın sana selamı var (kendisini enduro sanıyo, çaktırma) :mrgreen:
https://i.hizliresim.com/MVBZ87.jpg
Kelime kelime, satır satır, gerektiği yerde tekrar tekrar ve zevkle okudum.
Rehber niteliğinde harika bir yazı olmuş. Umarım bu sevdaya başlayıp yaşamak isteyenler özellikle "ekipman" ile ilgili kısmı dikkatle okuyup dikkate alırlar.
Motosiklet önerileri de çok yerinde ve doğru olmuş diyebilirim (tabi ki arazide sizinki gibi tecrübem yok, benim gözlemlediğim yerindelik; özellikle motosikletin arazi uyumu, dayanıklılık ve piyasası ile işletim maliyetleri üzerine).
Köşe yazısı tadında kitap gibi konu olmuş. Ellerinize sağlık :cat: :thumleft:
Yazıyı Çalıp başka forumlarda biliyomuş gibi hava mı atsam ? O GS enduro kardeşim.. ADV bilmem bilmem benSana niye sarmış millet onu anlamadım ?
Daha iyisini yapan bilen varsa, yapsın anlatsın bizide aydınlatsın di mi Mud ?
Yalan söylemiycem, bazı kısımları atladım valla hacı.. Arazi çok ilgimi çekmiyorBelki bi haftasonu günü birlik bi macera olabilir... ama sürekli o traktörün üstünde totomu çürütemem ben... rahatıma düşkün adamım
![]()