ARAZİYE SIFIRDAN BAŞLAMAK - SORABİLECEĞİNİZ HER ŞEY

Motosikleti
Kawasaki KLX
Arkadaşlar, bir ürün hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum, başlıkta marka tavsiyeleri var fakat model olarak göremedim, Falco Enduro Line bot lar için internette de pek bir yorum bulamadım maalesef.

https://urun.n11.com/bot-ve-ayakkabi/falco-enruro-line-dust-evo-black-motosiklet-botu-P357555132

Bu ürünü kullanan yada hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Fiyat ve kalite olarak, eksi ve artı özelliklerinden vs.
Farklı önerilere de açığım, amatör olarak kısa süreli çıktığım arazi sürüşlerinde kullanılmak üzere, bu ilandaki bütçe civarında sağlam ve konforlu enduro bot gerekli.

Forma Adventure kullanıyorum. Soft enduro sürüşleri için uygun. Seçenekleri görüp denemeden karar verme bence.

Forma Adventure kullanıyorum. Soft enduro sürüşleri için uygun. Seçenekleri görüp denemeden karar verme bence.
Forma Adventure modeli baya bir tutulmuş, internette ürünle ilgili bolca paylaşım ve olumlu ger ibildirim var, şu an sadece Motomax ta 1600 tl civarı ve 44 numara mevcut, Cevabınız için teşekkürler. Araştırmaya devam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
16.02.2020 Ankara enduro pazar arazi

yemek yiyim devamı geliyor, canım çıktı 😀

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
asfalt kullanmamaya dikkat ediyoruz 😁

Forma Adventure modeli baya bir tutulmuş, internette ürünle ilgili bolca paylaşım ve olumlu ger ibildirim var, şu an sadece Motomax ta 1600 tl civarı ve 44 numara mevcut, Cevabınız için teşekkürler. Araştırmaya devam.

Ben de Forma Adventure bakiyordum. Fc-moto'da Sidi Adventure indirimdeydi. Goretex oldugu icin onu secip dun siparis verdim. Bakalaim ne zaman gelecek.

Bu arada indirim kodu ile kargo dahil 1500'e aldim. 250-300 arasi da vergi oderim diye dusunuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim en son crf de karar kilmissin

Wr250r dostum, 3-4 ay oluyor alalı oldukça memnunum maşallah 😊

AQUhdZ.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

İlla asfalta düşüp, evine gidiyor o motor :)

Orası öyle tabi ama elimizden geldikçe araziden ilerliyoruz, asfalta çok az girince polisle karşılaşmamız da sana nazaran %90 azalıyor 😀
Birde arazi motosikletinde egzoz sadece ses için takılmıyor, daha hafif ve yakıt programlayıcısıyla daha yüksek güç - alt devirlerde canlılık var.
Asfaltta bunlar ne kadar önemliyse arazide 20 kat daha da önemli hale geliyor.
Ejk kit ve fmf egzozlu bi crf stock wr ye yaklaşıyor. Bende fmf power progammer yakıt düzenleyici var egzozda kararsızım şu an 😊

Son düzenleme:
Benim motosikletteki amacım; aşırı yoğun şehirden çok daha az yoğun şehirlere gitmek. Şehirin yoğunluğundan kaçmak değil. Bu sebepten dolayı asfaltta güzel giden motor iyidir. Tek pişman olduğum konu; sıfır mt-07 alacağıma ikinci el mt-09 almamak oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mt09 Türkiye şartlarında naked seven adamın nirvanası olabilecek bi motosiklet. Mt07 den 09a geçmeye değmez demeyeceğim fazlasıyla değer, km daha fazla artmadan aklındakini yap bana sorarsan 🙂

Bu sene 11.aya kadar hiçbir şeye imkanım yok maalesef. Mt-07’yi de seviyorum. Bu sebeple içim acımıyor ama benim kullanım koşullarıma en uygunu mt-09 gibi duruyor. Şehiriçinde sürmüyorum artık. Haftasonu gazlamasına gidecek güzel bir alet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
09 alınca bu seferde çok rüzgar yiyorum bi sport touring çaksam dersin boş ver o zaman altındakinin gıymatını bil.

Siz fani on roadcılara çok üzülüyorum 😀

İyide ben rüzgar yemekten mutlu oluyorum. Sadece fazla rüzgarlı ve soğuk havalarda sürmüyorum. Şuan mt-07’de yamaha’nın replika spor camından var. Havalar iyice bir ısınsın gene sökebilirim. Benim eskiden cam takma sebebim; motorun tork ve hp’si Düşük kalıyor die idi. Şimdi istediğim zaman, istediğim hızlara çıktığından dolayı bir sıkıntım yok.

Ben de Forma Adventure bakiyordum. Fc-moto'da Sidi Adventure indirimdeydi. Goretex oldugu icin onu secip dun siparis verdim. Bakalaim ne zaman gelecek.

Bu arada indirim kodu ile kargo dahil 1500'e aldim. 250-300 arasi da vergi oderim diye dusunuyorum.

Çok iyi bir seçim yapmışsınız, mağazada gördüğüm kadarıyla kaliteli güzel bir bot. Ürün gelince yorumlarınızı yazarsınız, güle güle kullanın.

Bunlar da benden olsun;
nXQYdy.jpg

nXQN9n.jpg

Bu su geçişinin videoları da var fakat yükleyemedim.

Lastikler Mitas Mc 23, Crf Rally Kullanıcıları başlığında yazdım, yeni değiştirdim, off road performansı fena değil gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar