Arabeskin Kralları & Tavernanın Prensleri Burada...

Valla beyler eğri oturup doğru konuşmak gerekirse hepimiz biraz arabeskciyiz...hepimiz tavernacıyız...yanlışmıyım...sevmedikmi sevilmedikmi...

KRAL FM dinlemedikmi...Gezegen Mehmeti...sevgi çemberi Melihii...

Cannnbazzzı dinlemedikmi...

Atadann müzik ziyafetini dinlemedikmi beyler...:bounce:

evet...peki duygularımıza kimleri ortak etmedik ki...

Orhan Abi...Yıllarımı verdim...onun peşinde koştum...Baltalimanın Öge Yalısı No :32 deki yalısının kapısında çok yattım...daimi fanıyım...canım feda olsun abime...gelmiş geçmiş en büyük Müzisyen...en mükemmel insan...

bu ne aşktırrr yarabbii...büyüksünnn...

ne parçaları vardır...Sevmiyorsam kahrolayım der bi parçasında...offf ne günlerdi be..şu bağlamanın sesine bi bakın beyler nolur...kayıt kötü ama bağlama için dinleyin...

[YT]KZFvAg-PufI[/YT]

Ferdi Baba...Yadeller...o yanık sesiyle her zaman bizi mestetti...Allahına kurban Adanalı Ferdi...

[YT]zJWvGifTvv4[/YT]

Müslüm Baba...damarın kralı...Hasrettt rüzgarlarııı çok erken estii...ayrıldık sevgilim doymadım sanaaa...off...dinlemezseniz iki elim yakanızda olur...

[YT]XYA5BDjSRZU[/YT]

Cengiz Kurdoğlu...İşte Tevernanın Prensi...ulan tüm kasetlerini ezbere bilirim...tüm şarkılarını bilirim be...Liselimm...Okul Yılları...resmini öptümde yattım...gece olunca...gelin olmuş gidiyorsun...

[YT]vH0gu1ATVic[/YT]

Ümit Besen...Dünya tatlısı insan...

[YT]3uHqXKQs-r4[/YT]

Nejat ALP i biz eskiler bilir...

http://www.youtube.com/watch?v=-6I9PZf6jLQ

[YT]6I9PZf6jLQ[/YT]

beyler sevdiğiniz parçalar varsa sizde bişiler ekleyin...

Son düzenleme:
efendilikleriyle özellikle Ferdi TAYFUR ve Orhan GENCEBAY bu alemin tartışmasız kralıdır ,

babam gençliğimde kızardı bunları dinleyen iflah olaz diye :mrgreen:

abi ben kafamdaki şarkıları buraya taşımak istemiyorummm yoksa kahrınızdan ölürsünüzzz ama üzerime arabeskçi tanımam ferdi-orhan-selo geçeceksinn nee arabeskçiler varr bilmediğinizzz ama dediğim gibi kanınıza girmek istemiyorum o yüzden eklemiyorum

abi ben kafamdaki şarkıları buraya taşımak istemiyorummm yoksa kahrınızdan ölürsünüzzz ama üzerime arabeskçi tanımam ferdi-orhan-selo geçeceksinn nee arabeskçiler varr bilmediğinizzz ama dediğim gibi kanınıza girmek istemiyorum o yüzden eklemiyorum

hocam bak selodan klip attım bir bak istersen. özellikle +18 yazana

tyler...Arif Susamın bi şarkısı var hiç unutmam...

O kadın ne halde bir bilen varmı...diye...onu hatırlarım...alkışlamalarla başlardı şarkı...

videoların çıkmamış hacı...

babaci bizdensin paşam...

efendy koy işte be...damardan takılıyoz bu gece...bunlardan daha damar ne olabilirki...

Neyse siz kaşındınızzz arabeksçi bi ablamız vardı hep şey derdi ( aç sesiniii kardeşimmm )

Güçlü soydemir Ben senin kulunmuyum desin bi bakemm inceden başlayalım

[YT]3824KBmDsIM&[/YT]

Şimdi yanımda olsaydınn saçlarını okşasaydımmm gözlerine dalıp dalıp doya doya ağlasaydım

[YT]Df9jmyrYh9g&[/YT]

Müslümün bu şarkısını iki sene aradım bulamadım özel parçaaa

[YT]ti9xoAP4g9M[/YT]

Herşey gönlünce olsun

[YT]KGej5duWeWg&[/YT]

erol budan koparam kalbimiii

[YT]Kx6JQnymmgU[/YT]

derviş kıymışlar sana

[YT]KwQmyJTV2ZI[/YT]

Hakan gürses isyan

[YT]cd7pftPVzXI[/YT]

Gitme

[YT]RlSPO_Dv7Q0&[/YT]

Aşk yarası

[YT]IMmC7DAsxJ0&[/YT]

Buda tüm mehmetciklere gelsinn

[YT]h5jO0ZJnF3c[/YT]

Arkadaşlar bunları dinledikten sonra olacaklardan mesul değilim lütfen dinlerken çok fazla düşünmeyinn:rendeer:

efendy harbiden aşık olunca insanın iştahı falan kalmıyor demi...gece gündüze karışıyor ...

aşk dediğin zımbırtıyı unutalı çok oldu be abi bakma sen bu şarkılar eskilerden o yıllardann şimdi aşkı kim kaybetmişte biz bulalım bana göre aşk = yaşama nedeni gece gündüz yağmur çamur kış yazz ne fark eder sana her an ilk bahar zatenn güllük gülistanlık yeterki yanında olsunn kalp beraber çarpsınn

şu ülkede orhan babam kadar efendi adam söyleyin bana...Orhan babam 1 numerooo...:)

Pıçak hay ağzını öpeyim...Orhan abi anılarımı bi ara yazayım...kendisi beni asker ocağına cebime para koyarak kendi arabasıyla yollamıştır...

34 HAN 72...S 500 Mercedes...yıl 1998...SARIYER...

Orhann abimm göüllerde taht kurmuştur...

Nejat abimi dinlemediniz ama yav...

http://www.youtube.com/watch?v=-6I9PZf6jLQ

şu melodiye bakın yav...off...

2 saat sonra gelicem abiler...saat 23.de...işim çıktı...

Son düzenleme:
Orhan Gencebay, Tempo dergisine yaptığı söyleşide "ben anarşistim" demiş.
--Küçük oğlum koluna bir dövme yaptırmış. Sonra göbeğine yaptırdı. Bununla bitecek zannettik. şimdi takmış, "Batsın Bu Dünya" yazdıracakmış koluna. "Batsın bu dünya kavramını anlayan kişi aşmıştır" diyor. Kendisi rock’çı... Arkadaşları da öyle. Dünyaya çok geniş bakıyorlar, felsefeleri çok farklı bu hergelelerin. Geçen gün "Oğlum, anarşi olmadan gelişme olmaz" dedim ona.

Siz anarşist misiniz?
- Ben de anarşistim ama terörist değilim. Karıştırmasın bu iki kavramı kimse. "Batsın bu dünya" bir anarşist cümlesidir. Hem trendir hem duraktır. Biz dünya için, barış için, "Bunu batırıp yerine yenisini koyalım" dedik.

insan sakin kafayla düşününce hak veriyor
fakat ne gariptir ki, ben bir sürü anarşist müzik grubunu dinledim, insanın dünyayı havaya uçurası geliyor, fakat orhan gencebay dinleyince (ki orhan baba da damar şarkılar söylemesine rağmen) böööyle yerime oturuyorum bi ferahlık, kuş gibi oluyorum adeta...

ama yine de müslümü tek geçerim. hem adanadan hem urfadan hemşerimdir kendisi :wiinkk:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tavernanın prensesleri mi?

Pınar'dan "yemişim tophaneyi" adlı parçasını isteriz o vakit. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar