- Konu Yazar
Valla beyler eğri oturup doğru konuşmak gerekirse hepimiz biraz arabeskciyiz...hepimiz tavernacıyız...yanlışmıyım...sevmedikmi sevilmedikmi...
KRAL FM dinlemedikmi...Gezegen Mehmeti...sevgi çemberi Melihii...
Cannnbazzzı dinlemedikmi...
Atadann müzik ziyafetini dinlemedikmi beyler...:bounce:
evet...peki duygularımıza kimleri ortak etmedik ki...
Orhan Abi...Yıllarımı verdim...onun peşinde koştum...Baltalimanın Öge Yalısı No :32 deki yalısının kapısında çok yattım...daimi fanıyım...canım feda olsun abime...gelmiş geçmiş en büyük Müzisyen...en mükemmel insan...
bu ne aşktırrr yarabbii...büyüksünnn...
ne parçaları vardır...Sevmiyorsam kahrolayım der bi parçasında...offf ne günlerdi be..şu bağlamanın sesine bi bakın beyler nolur...kayıt kötü ama bağlama için dinleyin...
[YT]KZFvAg-PufI[/YT]
Ferdi Baba...Yadeller...o yanık sesiyle her zaman bizi mestetti...Allahına kurban Adanalı Ferdi...
[YT]zJWvGifTvv4[/YT]
Müslüm Baba...damarın kralı...Hasrettt rüzgarlarııı çok erken estii...ayrıldık sevgilim doymadım sanaaa...off...dinlemezseniz iki elim yakanızda olur...
[YT]XYA5BDjSRZU[/YT]
Cengiz Kurdoğlu...İşte Tevernanın Prensi...ulan tüm kasetlerini ezbere bilirim...tüm şarkılarını bilirim be...Liselimm...Okul Yılları...resmini öptümde yattım...gece olunca...gelin olmuş gidiyorsun...
[YT]vH0gu1ATVic[/YT]
Ümit Besen...Dünya tatlısı insan...
[YT]3uHqXKQs-r4[/YT]
Nejat ALP i biz eskiler bilir...
http://www.youtube.com/watch?v=-6I9PZf6jLQ
[YT]6I9PZf6jLQ[/YT]
beyler sevdiğiniz parçalar varsa sizde bişiler ekleyin...
KRAL FM dinlemedikmi...Gezegen Mehmeti...sevgi çemberi Melihii...
Cannnbazzzı dinlemedikmi...
Atadann müzik ziyafetini dinlemedikmi beyler...:bounce:
evet...peki duygularımıza kimleri ortak etmedik ki...
Orhan Abi...Yıllarımı verdim...onun peşinde koştum...Baltalimanın Öge Yalısı No :32 deki yalısının kapısında çok yattım...daimi fanıyım...canım feda olsun abime...gelmiş geçmiş en büyük Müzisyen...en mükemmel insan...
bu ne aşktırrr yarabbii...büyüksünnn...
ne parçaları vardır...Sevmiyorsam kahrolayım der bi parçasında...offf ne günlerdi be..şu bağlamanın sesine bi bakın beyler nolur...kayıt kötü ama bağlama için dinleyin...
[YT]KZFvAg-PufI[/YT]
Ferdi Baba...Yadeller...o yanık sesiyle her zaman bizi mestetti...Allahına kurban Adanalı Ferdi...
[YT]zJWvGifTvv4[/YT]
Müslüm Baba...damarın kralı...Hasrettt rüzgarlarııı çok erken estii...ayrıldık sevgilim doymadım sanaaa...off...dinlemezseniz iki elim yakanızda olur...
[YT]XYA5BDjSRZU[/YT]
Cengiz Kurdoğlu...İşte Tevernanın Prensi...ulan tüm kasetlerini ezbere bilirim...tüm şarkılarını bilirim be...Liselimm...Okul Yılları...resmini öptümde yattım...gece olunca...gelin olmuş gidiyorsun...
[YT]vH0gu1ATVic[/YT]
Ümit Besen...Dünya tatlısı insan...
[YT]3uHqXKQs-r4[/YT]
Nejat ALP i biz eskiler bilir...
http://www.youtube.com/watch?v=-6I9PZf6jLQ
[YT]6I9PZf6jLQ[/YT]
beyler sevdiğiniz parçalar varsa sizde bişiler ekleyin...
Son düzenleme: