Araba Egzos'u Takmış Motora YuH

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence Bu egsoz motoru sıkamıyacağı için motorun hızında 10 km/h kadar bi düşme olacaktır diye tahmin ediyorum susturucu olmadığı için artı motor sağa doğru çekmede yapabilir çok uydurma bi çalışma olmuş bence

ahahaha o ekzos ağarlık yapar yanlız dengesi bozulur onun ahahahaha yurdum insanı ya brawo walla

çok ilkginç gerçekten..nerden düşündüyse böyle bir şey yapma gereğini...:mrgreen:

silindirin ustundekı granajda nerde yasadıgımız yazıo zaten made in turkey

Motor Güzel Olmuş Olmasın a da sesi nasıl acabaa Sen gelmeden sesını 5dk önceden duyarız artıkkk :queen:

:)

motora yazık yaw.egzozumu taşıcak adamımı...büyük egzos takınca cok ses cıkarcak cok ses cıkarıncada daha hızlı gitcek sandı heraldeee nede olsa araba egzozu :queen::queen::queen:

Madem konu hortlamış bende yazim....:mrgreen:
Bu ne ya...Şaka dimi bu...Gerçek olamaz ya...:mrgreen::mrgreen:
Yeni yıla girerken dileğim :mrgreen: bu insanlara Allah'ın akıl fikir vermesidir...:mrgreen:

bence iyi bi yaratıcılık örneği yanlış olabilir yanlışda ama en azından bişeler denemiş olsun bi dahakine daha iyi şeler yapar mesela F1 eksozu takar ne güzel olur dimi dene kardeşim dene yanindayım :cherry:

o krom olan yerler çift üst üste güsel olmus fakat çok rahatsiz edici ve kaba duruyo arkadass yaa... olmamış uç kaynattırsan daha ii olurdu diye düşünüyorum ben..!

bu makina bursa tarafında olması lazım bu motora bu egzoz resmen hakarettir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar