APV41 CENGİZ Arkadaşımızın Yeni Makinası

cengiz abim hayırlı ugurlu olsun çok şık çok güzel bi motosiklet almışsın . artıkın dag bayır tarla hak getire ((((:)

tekrardan hayırlı olsun çok güzel

hayırlı olsun :) kazasız belasız sürüşler dilerim.
ben de tam dakarlık motor diycektim meğer efsaneymiş. daha önce duymamıştım. güzel motor gerçekten. maşallah

teşekkürler arkadaşlar ilginize alakanıza ama bu sene dakar düşünmüyorum sadece bir karadeniz yapacağım sahilden :cat:

BOŞUNAMI SIFIR MAKİNE YAPTIK var bir bildiğimiz herhalde yoksa milyon km yi nerede yapacak :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek silindir dört zamanlı 91 model tengai :)
hayırlı olsun kazasız belasız insalla
fotograflarda pek yakışıklı çıkmış, motor yani :p :cherry:

ne yani ben yakışıklı çıkmamışmıyım ( atımı hazırlayın sefere çıkıyorum şu arkadaşın memleketini fethedip geleyim :queen: fatihide arayın orada beklesin :p)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne yani ben yakışıklı çıkmamışmıyım ( atımı hazırlayın sefere çıkıyorum şu arkadaşın memleketini fethedip geleyim :queen: fatihide arayın orada beklesin :p)

Bizanslılar hacamat etmesin seni?..... :queen::queen::queen: Deplasmana gidiyorsun.... Bence gitme.... :queen::queen:

sen varsın diye yazdım sen beni korursun İZMİR MT ye gelirken ettiğin yemini unutma hayatın dikenli yollarında birlikte yürüyeceğiz sen önden gidip bana yol açacaksın :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sen varsın diye yazdım sen beni korursun İZMİR MT ye gelirken ettiğin yemini unutma hayatın dikenli yollarında birlikte yürüyeceğiz sen önden gidip bana yol açacaksın :queen:

Valla yol açmayı yanlış kullandın..Yanlış anlaşılmalara yol açacan haberin olsun.... :wiinkk::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar