APV41 CENGİZ Arkadaşımızın Yeni Makinası

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yanlız benim kawayıdaa ayaklandırmamız gerekiyor abiii....:salut::salut::salut:

Senin kawa ayakta bil..Sıkma sen canını.... Her şekilde koşar pozisyona getiririm ben onu.... :cat::cat::cat:

Hayırlı olsun abi, çok güzel motor :rendeer: tekerine taş değmesin :cherry:

proda enduro konusunda bilir kişi gibi muamele görmeye başlamış :queen:
pastane motorcusu halbuki :p

Pro mu bilirkişi..... :queen::queen::queen: Yakında motorculuğun kitabını yazacakmış..... :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Hayırlı ugurlu olsun abi Allah kaza bela vermesın Bana ve diğer tum arkadaslarada Allah gonullerınde ki motoru nasıppp etsınnn :)

anaaaaaaa topık acılmıs 6 sayfayı doldurmus benım haberım bıle yok:p:p:p
hayırlı olsun cengız abıcığım kazasız belasız cezasız beraber nıce suruslere ıns...

Onun ruhu aslında japon...Kawa ordan çağrışım yapıyo.... :queen::queen::queen:

Gelince kawacılar olarak ayrılıcaz.... Ötekileri fıs zaten.... :queen::queen::queen:[/QUOT

hadi ordan kawacılar sizde.

ayrılın ayrılın ben tek başıma sizle başederim uscuğuma ekmek bandırtmam kendim banarım.deydi deymedi diye hepsinide yerim haberin olsun:queen:

cengizim hayırlı olsun kazasız belasız kullan allah kalbine göre versin kardeşim

bı kac gun gecıktık ama hayırlı olsun allah kaza bela vermesın tekerlerın yola yan gelmeye emi

Cengiz Bey,

Başlığı görmemiştim önceden. Şimdi tebriklerimi kabul et lütfen. Güle güle binmek nasip olsun. İkinize de iyi yolculuklar dilerim.. Gözlerim Buca'da size daha kolay takılır herhalde...

hadi ordan kawacılar sizde.

ayrılın ayrılın ben tek başıma sizle başederim uscuğuma ekmek bandırtmam kendim banarım.deydi deymedi diye hepsinide yerim haberin olsun:queen:

Rahmi abi onlardan olsa olsa kafacı olur:queen:
Ayrıca kayıtlarda Cengiz abinin cbf5oo istediği var amaneyy Alper abi duymasın:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar