APV41 CENGİZ Arkadaşımızın Yeni Makinası

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayırlı olsun.güle güle kullan.bi sorum olacak bu eski makinalar sorun çıkarmıyomu?parçalarını nasıl temin ediyosunuz?

Valla daha temin etmesi nasip olmadı..Adam daha yeni aldı..Biraz müsade edin hemen arıza verdirmeyin yaaa:bounce::wiinkk::wiinkk:

hayırlı olsun.güle güle kullan.bi sorum olacak bu eski makinalar sorun çıkarmıyomu?parçalarını nasıl temin ediyosunuz?

ya ne terbiyesiz kişilersiniz ...:pmakinaya hürmet edin bi..büyüğe saygınız yokmu...Kıbrıs çıkarması görmüş makina gardaşım...:queen:

Valla daha temin etmesi nasip olmadı..Adam daha yeni aldı..Biraz müsade edin hemen arıza verdirmeyin yaaa:bounce::wiinkk::wiinkk:

bakmayın bu edepsizlere siz...:pgencler bilmez anlamaz...kıymet bilmez...:p

GKN

vay cengiz abim, hayırlı uğurlu olsun, tam teker makinası almışsın :p
senide tekerde görmek isteriz:p
Allah kaza bela vermesin abi inan çok sevindim, zannediyorum sen bizlerden kat kat sevindin ve üstünden bi türlü inemedikni topice hiç cvp yazamadın:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya ne terbiyesiz kişilersiniz ...:pmakinaya hürmet edin bi..büyüğe saygınız yokmu...Kıbrıs çıkarması görmüş makina gardaşım...:queen:

bakmayın bu edepsizlere siz...:pgencler bilmez anlamaz...kıymet bilmez...:p

Ufaktan ince ince giydiriyon sende.... :wiinkk::wiinkk:

Ondan sonra körfez savaşı bile görmüş..Bir rivayete göre körfez gazisiymiş..... :bounce::bounce::bounce:

cengiz abi hayırlı oğurlu olsun allah utandırmasın güle güle kulan saygılar:rendeer:

Ufaktan ince ince giydiriyon sende.... :wiinkk::wiinkk:

Ondan sonra körfez savaşı bile görmüş..Bir rivayete göre körfez gazisiymiş..... :bounce::bounce::bounce:

haddimiz değil ...:bounce:hürmetde saygıda kusur edersek yuh olsun bize kuzen...:p

yok abi Kore gazisi...:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haddimiz değil ...:bounce:hürmetde saygıda kusur edersek yuh olsun bize kuzen...:p

yok abi Kore gazisi...:cherry:

60 ihtilalinde itilaf kuvvetlerinin haber alma teşkilatında kullanıldığı da bir kulaktan duyulanlar arasında.....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Her zaman savunurum..Marka motor un modeli olmaz yaşı olmaz..... Onlar kadın gibidir.... Zaman geçtikçe güzelleşir.... :cat::cat::cat:

hayırlı olsun abim.. iyi günlerde kullan.. kazasız belasız sürüşler dilerim

60 ihtilalinde itilaf kuvvetlerinin haber alma teşkilatında kullanıldığı da bir kulaktan duyulanlar arasında.....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Her zaman savunurum..Marka motor un modeli olmaz yaşı olmaz..... Onlar kadın gibidir.... Zaman geçtikçe güzelleşir.... :cat::cat::cat:

abi hökümat gibi motör yaaa...:queen:

CENGİS ABEM hayırlı olsun:rendeer::)

kazasız belasız vede cezasız keyif yüklü gezilere gaz açmanı dilerim :cherry:

eh içindeki ENDURO aşkı ortaya çıktı nihayet :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
CENGİS ABEM hayırlı olsun:rendeer::)

kazasız belasız vede cezasız keyif yüklü gezilere gaz açmanı dilerim :cherry:

eh içindeki ENDURO aşkı ortaya çıktı nihayet :queen::queen::queen:
Ne endurosu ne aşkı.... Adam yokluktan aldı bunu.... :queen::queen::queen:

Onun içindeki ateş NAKED..... :cat::cat::cat:

Cengiz abi çok sevindim..
Kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip etsin allah..
Hayırlı uğurlu olsun :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
amanın alp abe ne dedin yaw sen:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
eh o zaman bu motorun grenajlarını söküverelim olmamı o zaman NAKED :queen:

Bende dedim ama anlamıyo ki...Naked diyo başka şey demiyo.... İki gündür çıplak çıplak motora biniyo işte...Üşütecek hasta olacak....:queen::queen::queen:

arkadaşlar hepinize TEŞEKKÜR EDERİM ayağımızı yerden kesmek için bir makine aldık fakat sanırım ayarı kaçırdık biraz fazla ayağımız yükseldi aslında içimdeki ENDURO ruhu ve aşkı beni aslıma döndürdü şimdi sadece prometheus tan gelecek tepkiyi bekliyorum kullanım izlenimlerimi daha sonra yazacağım
tekrar TEŞEKKÜRLER :rendeer:

kanki hem enduro hemde ANTİKA aşkı diyelim şuna....:queen:

desene CENGİS abem açtı kesenin ağzını :queen::queen::queen::queen:

Antikaların değeri parayla ölçülmez..... Onların değeri tamamen duygusaldır... :cat::cat::cat:

ahanda ALP abem doğruladı :queen::queen::queen::queen:

amanın gettiii gettidee gettiii CENGİS abemin mangırlarıııı :queen::queen::queen::queen:

Ohooooo arkandan ağlıcak ama şimdi senin emektar Dylon :):):)..
Cuma dedim di ya sana seni gördüm ama eskisini göremedim die :p. Demek yenisi buymuş.. Hayırlı uğurlu olsun abicin. KAzasız belasız kullanmak nasip olsun. :rendeer::rendeer:

ha bide darısı da bizim başımıza olsun :wiinkk::wiinkk:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar