aprilla sr50 hakkında yardım.

Arkadaşlar ben aprillia sr50 yı takasla almayı düşünüyorum.Motor 24 000 km de temız gözüküyor kendi gözlerimle görünce rahatlıcam.Öncelıkle bu motorun artısını eksısını öğrenmek istiyorum.Hosuma gitmeyen olayı parkların olmaması ve biraz max hızının çok düşük olması.Bu hızı arttırmak için malossi kayış ve hava filtresi kullanıcam.Motor orjinal olduğu için ellemek istemiyorum fazla bide farları deiştiricem.Sizin görüşleriniz ne olur dediklerım hakkında?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmet çok uğraşma ben sana kendi aerox umu satayım 2300 istiyorum tamamen orjinal ama ben ybr alıcam..:cat:

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı
2001 model 2002 trafiğe çıkışlı
geçenlerde toros marka bir otomobil sıkıştırdı onun sayesinde sol ön tarafda çatlak var onun dışında hiçbir arızası hiçbir sorunu yoktur
trafikte harcı borcu cezası yoktur ruhsat benim üzerime satışı hemen verilir..
sahibinden com da ilanım var..

aerox yakıtı diğerlerine göre azdır..
aprilia sr50,, peugeot speedfıght2, trekker,vivactiy,, yamaha bw's,, italjetvs vs bunlardan hem daha hızlı ve hemde az yakar ben çok memnunum aslında satma niyetim yok ama artıkın vitesliye geçmek istiyorum trafikte çok motor ezdim bununla..

Son düzenleme:
ben senın aeroxu bılıom cenkten aldın ben o motoru ilk günden beri biliom.Ama km yüksek onun.Bana öle masraf filan uğraştırmıcak motor.Ben kafa kafaya benım motorla gircem takasa temız motor olunca anca öle olur.

ben senın aeroxu bılıom cenkten aldın ben o motoru ilk günden beri biliom.Ama km yüksek onun.Bana öle masraf filan uğraştırmıcak motor.Ben kafa kafaya benım motorla gircem takasa temız motor olunca anca öle olur.

aprilia alcan seni uğraştırmıycak öyle mi... Gülerim ben buna :queen::queen:
Parçasını bulamazsın bulsan bile eski motorunu çok ararsın.. benden söylemesi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
aprilia alcan seni uğraştırmıycak öyle mi... Gülerim ben buna :queen::queen:
Parçasını bulamazsın bulsan bile eski motorunu çok ararsın.. benden söylemesi..

emrah azını rus karıları öpsün emi tam ben diyecektim aynısını..:cat:

aprilia sr 50 nin parçasını bi tarafını yırtsan zor bulursun millet o yüzden elindeki apriliayı çıkarıyor..:cat:

bu aerox 10 numara istersen git cenk e sor..:cat:
mühim olan km değil sağlamlık 7 yaşında motor 31.000 km bu yaşına göre az..

hem suzukı an 125 aerox dan fazla yakıyor suzukıyı as almam..

Son düzenleme:
emrah azını rus karıları öpsün emi tam ben diyecektim aynısını..:cat:

aprilia sr 50 nin parçasını bi tarafını yırtsan zor bulursun millet o yüzden elindeki apriliayı çıkarıyor..:cat:

bu aerox 10 numara istersen git cenk e sor..:cat:
mühim olan km değil sağlamlık 7 yaşında motor 31.000 km bu yaşına göre az..

hem suzukı an 125 aerox dan fazla yakıyor suzukıyı as almam..

yok be suzukı o kadar yakmıo 70 bin filan öle şey mümkünmü.Sr 50 yi merak ettiğim için araştırıom.Güzel motorda parçasını bulamayınca performans parça takılır.Ama kafama aerox cok yatıo bılıyorum temız alet sendekı.

masrafsız uuraştırmıcak motorların arasında istediğin motor en sondadır heralde:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacı aprilia alacağına runner,, italjet dragster,,yamaha aerox,,yamaha bw's,,yamaha neo's,,tgb,, peugeot speedfıght2,, trekker,vivactiy filen al..

bunların içinde parçasını en kolay bulacağın motor bw's dir çünkü bw's 100 ün grenajlarını ramzeyin bws kopyasından kullanabilirsin..

artı 2 zamanlı motorda alt motor sıkıntısı çekmezsin alt tarafı bi piston silindir segman lık işi var ondan sonra motor sıfır oluyor..

aerox,bws,neos bunların 3 ünün alt motorları birebir aynı..
trekker, vivactiy, speedfıght2 bu 3 ününde alt motorları aynı..
runner ın çeşitleri var mesela runner 80,, 125,, 180 gibi runner hem araba gibi yakar hemde deli gibi gider bu sabah cbf 500 ü 4 üncü vitese kadar kıçına yanaştırmadı runner böyle bir alet ama ha arabaya binmişsin ha runner e..

bakk ben sana illa benim motorumu satın al demiyorum ben sana benim motoru satayım derken o işin espirisiydi ama satın almak istersen benim motorum antalyadaki tüm aerox ların en temizi bunu cenk e telefon ac sorbi zamanlar benim aerox için pert mert filen demişler kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş kararını kesinleştirip almak istersen ben burdayım ama ben bu motoru kolay kolay satamam çünkü 8 senelik aşk var ona karşı beslediğim bu motorda ayrıldığım gün ağlıcağım kesin onunla bir bütünüz ama gün gelecek ybr almak için takas edicem yada peşin paraya satıcam..

karar senin adam gibi bişey al aprilia dan vazgeç görüntü var ama gerisi tırt o motorun parçasını bile çok zor bulursun..

Saol verdığın bilgiler için.Ama o aeroxu satma bana kalırsa mıllet ybr yı satıo skippera runnera dönüo bana kalırsa scootera devam et.Bu veletlerın verdığı zevk bambaska.Motorun gücünü ne güzel hissediceğin aletde var altında bastınmı uzuyo bana kalırsa vitesliye geççekse cbr 600 rr dan başla.Ybr filan bosa zaman kaybı.rx-king de alıyım deme cok ölen kaza yapan kolu bacağı kırılan bılırım bu alette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar