hacı aprilia alacağına runner,, italjet dragster,,yamaha aerox,,yamaha bw's,,yamaha neo's,,tgb,, peugeot speedfıght2,, trekker,vivactiy filen al..
bunların içinde parçasını en kolay bulacağın motor bw's dir çünkü bw's 100 ün grenajlarını ramzeyin bws kopyasından kullanabilirsin..
artı 2 zamanlı motorda alt motor sıkıntısı çekmezsin alt tarafı bi piston silindir segman lık işi var ondan sonra motor sıfır oluyor..
aerox,bws,neos bunların 3 ünün alt motorları birebir aynı..
trekker, vivactiy, speedfıght2 bu 3 ününde alt motorları aynı..
runner ın çeşitleri var mesela runner 80,, 125,, 180 gibi runner hem araba gibi yakar hemde deli gibi gider bu sabah cbf 500 ü 4 üncü vitese kadar kıçına yanaştırmadı runner böyle bir alet ama ha arabaya binmişsin ha runner e..
bakk ben sana illa benim motorumu satın al demiyorum ben sana benim motoru satayım derken o işin espirisiydi ama satın almak istersen benim motorum antalyadaki tüm aerox ların en temizi bunu cenk e telefon ac sorbi zamanlar benim aerox için pert mert filen demişler kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş kararını kesinleştirip almak istersen ben burdayım ama ben bu motoru kolay kolay satamam çünkü 8 senelik aşk var ona karşı beslediğim bu motorda ayrıldığım gün ağlıcağım kesin onunla bir bütünüz ama gün gelecek ybr almak için takas edicem yada peşin paraya satıcam..
karar senin adam gibi bişey al aprilia dan vazgeç görüntü var ama gerisi tırt o motorun parçasını bile çok zor bulursun..