Apache

Hiç motor sürmemiş adamsın neden bu kadar titreşimi kafana takıyorsun dostum? Takma o kadar kafana paran neye yeterse onu al. Ybr cbf tvs hepsi aynı motorlar pek bi farkları yok. Zaten yeni başlayacak bir adam da o farkı anlamayacak bile. Ben motora 100lük çinliyle başladım deli gibi titrerdi kör olasıca ama bunu ybr ye binene kadar anlamazdım. Ha şimdi gidip bi goldwinge binsem aynı şey ybr için geçerli olur. Diyeceğim odur ki ne alırsan al memnun kalacaksın. Yeter ki olaydan zevk alacağına emin ol. Bir tavsiye vereyim alacaksan o iki motordan tvs al. Yarın öbürgün de ybr mi cbf mi tvs mi başlığı açma. Tipi hoşuna gideni al kimseyi tribe sokmaya gerek yok kavga çıkarma. Zarar etmeden motor öğrenmeye çalışmayın herkes kar yapma peşinde. :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hiç motor sürmemiş adamsın neden bu kadar titreşimi kafana takıyorsun dostum? Takma o kadar kafana paran neye yeterse onu al. Ybr cbf tvs hepsi aynı motorlar pek bi farkları yok. Zaten yeni başlayacak bir adam da o farkı anlamayacak bile. Ben motora 100lük çinliyle başladım deli gibi titrerdi kör olasıca ama bunu ybr ye binene kadar anlamazdım. Ha şimdi gidip bi goldwinge binsem aynı şey ybr için geçerli olur. Diyeceğim odur ki ne alırsan al memnun kalacaksın. Yeter ki olaydan zevk alacağına emin ol. Bir tavsiye vereyim alacaksan o iki motordan tvs al. Yarın öbürgün de ybr mi cbf mi tvs mi başlığı açma. Tipi hoşuna gideni al kimseyi tribe sokmaya gerek yok kavga çıkarma. Zarar etmeden motor öğrenmeye çalışmayın herkes kar yapma peşinde. :D

bunu anlatamıyosn işte.. bu gönül işi.. hangisi iyidir diye bişey yok.. hangisini beğendin sevdiysen en iyisi odur.. hepsi iyi motorlar..

ben bi ara ybr almazdan önce çok düşündüm. Lise biticek üni. başlıycak sonra full kıyafet giyinicem filan şekil dursun dedim altımda motor ama bi hayalimde uzun yol olduğu için apache yerine ybr'yi seçtim iyiki de seçmişim. ortak yönleri çok fazla hatta titreşimde gerçekten ybr daha iyi o yüzden ben pek kafa yormadım apache'ye

arkadaş burda ybr mi tvs mi diye sormuyor kullanıcılardan bilgi istiyor tvs uzun yol yapamazmı yani zormu olur ne titreşimmi arkadaş bende ybr surdum tvs surdum acıkcası ybr surerken hiç motor surmus gıbı hıssetmıyorum kendimi bisiklet gibi geliyor bana tvs en azından daha kaslı daha guzel duruyo daha iyi sesi cıkıyor rahatlık konforda var titreşimi ben hissetmiyorum uzun yolda yaptım guzelcene gıttım geldim ybrm varken kimse sormazdı bunun markası ne kaclık felan diye tvs aldım herkes markası ne kaclık kawasaki gibi aynı dıyor bilmeyeler en azından kendını belli ediyor bence acık ve net ybr tvs nin yanından bıle gecemez kıyaslanamaz yani

tvs nedir bilmesek tamam da nedir arkadaş bu " tvs'ye bindim ybr bisiklet gibi" sanırsınki tvs değil GS1200'den bahsediyorlar.

Ben 1 yıl Yamaha rx115 e bindim 2 yıl Honda titana bindim 4 yıl belderia 125e bindim arada ybr rks 150 cbf 150 ye bindim 2yildir apacheye biniyorum (titreşim beni hiç rahatsiz etmedi çünkü bi karşiligi var GÜÇ) ve her zamanda aklımda apache almak vardı, yani şahsi fikrim sana apache tavsiye ederim çünkü çok yakışıklı ve ben yakışıklı olduğu için aldım ve de daha güçlü diğer rakiplerine göre, sonuçta küçük motor ne beklicenki,

Tabi şunuda unutmayalım zevkler ve renkler tartışılmaz yani başkasida sana başka motorlar önerir sen hangisi içinden geliyorsa onu al umarim pişman olamazsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar