Apache

Arkadaşlar herkese merhabalar ehliyetimi aldım başlangıç motoru bakıyorum ne kadar motor bakıp bunu alıcam dediysem de aklım hep tvs apachede kaldı ama titreşimin rahatsız edici olduğu söylendiği için pek almak istemedim yeni kasalarında titreşim sorunu çözüldüğü söyleniyor acaba kullanan varsa titreşim hakkında bilgi verebilir mi

aynen usta ya çok dehşet motor kısmet olursa alıcam titreşim sorunu varsa da haojue hj150-9 o da güzel motor

baba 1500 sayfa konu ya o kadar şeyi okutturma kısa bi bilgilendirsen olmaz mı :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

26000 km kullandım ve sattim sınıfının en az yakan ve en iyi giden motoru titreşime takılma yuksek devirlerde titreşim var şahsen ben hic rahatsız olmadım tek silindir her motorda titreşim vardır bunu unutma vs düşünmeden al derim yeni kasayı sormussun tek fark artçı basamaklarına plastik takoz koymuşlar oda birazvdaha azaltıyor geri kalan herşeyi aynı

Titresim dert olsaydi Harleyciler, Dragstarcilar, shadowcular, intruder hastalari bobbercilar, vulcancilar nasil olacakti?? Motor dedigin az titreyecek kendini hissettirecek

Ben de büyük ihtimalle apache alıcam ya ne kadar motor baktıysam aklım hep tvs de kaldı dediğim gibi bugünlerde de bayiye gidip bi test etmeyi düşünüyorum zaten sanırım sorularımın cevabını en iyi öyle alırım

Apache güzel motor. Titreşim de en az 2-3 saat yola gideceksen ancak problem yaratacak bir sorun bence.

Uzun yol yapmayacaksan sadece titreşim nedeniyle motordan vazgeçme derim.

5000km Apache kullanıcısıyım (2012 model) Titreşim rahatsız edici derece değil gönül rahatlığıyla alınıp binilebilecek bi motordur.Fakat tipi çok önemli değilse ybr tercih edilmelidir diye düşünüyorum.

kardeşim başlangıç için en iyi motor 2013 ilerde kullanıcı ayaklıklıklarındaki titreşimi gidermişler ben 7 bin km dır kullanıyorum hicbir sıkıntı yasamadim şuanda 10 binde motorum ve satılık düşünürsen mesaj at

Kardeş bende honda cb125e var Arkadaşımda apache, bi yere gideceğimiz zaman benimki bisiklet gibi kalıyor yanında heybet hız bakımından, asıl söylemek istedğim şey ise benim motorumla aynı titriyor desem çokta yalan olmaz, üzerine binip sürmeden milletin dediğine takılma :))

ya zaten okuldan eve gelmek için arada sağa sola gitmek için kullanıcam yılda bikaç sefer 100 km kadar yol yaparım onun dışında uzun yolum yok o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirim

tvs Apache kullancısıyım almadan once baya arastırdım tavsiye ederim titreşim felan yok denecek kadar az 2014 model benmki eskilerinde daha cok ben ce al hiç dusunmeden pişman olmazsın cok saglam şekil duruş kalite ;) titreşim yuksek hızlarda cok az oluyo oda olmassa olmaz motora bindigini ozaman hissediyosun yuksek devirde suruyorum bazen mesela sırf o titreşimi hissetmek icin belki degişik fantazim var ama benm hosuma gidiyo başlangıç motoru icinde guzel gider benmde başlangıc motorum bence sınıfının en iyisi her konuda

Peki apache, ybr gibi zarar ettirmeden ve kolay satılıyor mu? Ben de alıp 1-2 sezon kullanıp satmayı düşünüyorum.
Bir de servisleri nasıl acaba?

aynen aslında kullanan tecrübeli bi abimiz anlatsa güzelce de bi bakıp ona göre alsak

uzun yola çıkmayacaksan al. sehir içinde iyi gider.titreşimde var ama genç adamsın titrese ne olacak.satarken zor satarsın zarar edersin.sıfır alacaksan o paraya cbf 150 al daha uzun süre kullanırsın.

Ben alali bir hafta oldu. Iyikide tvs almışım. Hondanin cbr 150 liligini de kullandım. Hız kalkış az yakma şekil hepsi tvs de dostum. Bence tvs al pişman olamazsin. Titresime gelince sürücü değil arkadaki yolcu 110 üstünde gidince hissediyor titresimi. Çok güzel bir motor.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
uzun yola çıkmayacaksan al. sehir içinde iyi gider.titreşimde var ama genç adamsın titrese ne olacak.satarken zor satarsın zarar edersin.sıfır alacaksan o paraya cbf 150 al daha uzun süre kullanırsın.

uzun yol mevzuuna gelince.. eğer sen dayanamıyorsan hiçbir motorla uzun yol yapamazsın.. eğer azmin varsa ve istekliysen apacheyle çook uzun yollar yaparsın.. Ben 1 günde 1070km yapıp 3 gün sonra 650km daha yaparak toplamda 1700km uzun yol yaptım.. gayet sağlam motordur apache..

Peki apache, ybr gibi zarar ettirmeden ve kolay satılıyor mu? Ben de alıp 1-2 sezon kullanıp satmayı düşünüyorum.
Bir de servisleri nasıl acaba?

Cbf veya ybrye göre biraz daha zarar edersin ancak apachenınde piyasası artık oturdu.. kafa kafaya gider.. 2.elini düşünme fazla.. Servis konusunda istanbuldasan rahatsın sürat motor gayet iyidir..

kardeşim başlangıç için en iyi motor 2013 ilerde kullanıcı ayaklıklıklarındaki titreşimi gidermişler ben 7 bin km dır kullanıyorum hicbir sıkıntı yasamadim şuanda 10 binde motorum ve satılık düşünürsen mesaj at

Yanlış yönlendirme kardeşim milleti..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar