Antalyalı Cruıser Ve Chopper Cılar

Arkadaşlar herkese selamlar.. Amacım bu başlık altında Antalya'da ve Civar İlçelerdeki Chopper yada Cruıser model motoru olup bu motorların menşeinin ne olduğunun hiçbir önemi olmadığı; ister japon, ister kore, ister çinli olsun önemli olmadığı; önemli olan sadece chopper ve cruıser model olması olduğudur...:p

Bu başlık altına kendimi 1 numara olarak motor modelim ile yazıyorum, sıra ile eklentiler yaparsak Antalya ve çevre ilçelerde kaç kişiyiz bilebiliriz. Umarım bu başlık yeni sohbetlere, gezilere ve tanışmalara neden olur...:wiinkk:

Mesela :queen:Kumlucada bir chopper cı arkadaş uygun fiyatlı pansiyon ayarlar oda +kahvaltı gibi..

O esnada bir arkadaş eşi ile Kaş'a gidiyorum isteyen cumartesi gelir deyip not atıp uygun şartlarda diğer insanlar ile buluşulup yol alınabilinir.. Mesela...

Bakalım Güneyde Kaç Kişiyiz...

1. Selçuk Kaya 2007 Model Hysoung GV 250cc
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

gibi devam edilebilinir....:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım merhaba mt ilguruplarındaki mt antalya topci ine bir göz atmanı tavsiye ederim..

yeni bir oluşum zor olacaktır bizim bir gurubumuz var MT ANTALYA dilersen gurubumuza katılabilirsin gurubumuzda hertürlü motosiklet bulunmaktadır genelimiz naked,,commuter,,scooter dir ama aramızda birde cruser görmek isteriz mt antalya olarak herhafta buluşuyoruz ve her pazar bir etkinliğe imza atıyoruz mesela geçtiğimiz pazar çakırlarda kahvaltı yapıldı ve buhaftasonu pazar günü huzur evi ziyaretine gidiyoruz senide aramızda görmek isteriz..

Blue gragger kardeşim merhaba.. Ben Antalya MT'ye zaten üyeyim. Toplantılarınızada katılmak istiyorum. Lakin buradaki amacım yaklaşık olarak aynı model ve cc gruplarını birleştirmek yada şöyle diyeyim bilgi almak. Burada ayrımcılık yapma gibi bir düşüncem asla yok; lakin motorlar tarzlarına ve ihtiyaçlarına göre ayrılmakta. Cruıse bir motor ile 300 km rahat yol yapılmakta. Aynı şeyi Honda Today 50cc ile yapamazsınız.:cat: Demem o ki; yaklaşık aynı cc ve benzer modeller ile uzun yol seyahati daha eğlenceli olacaktır..
İyi günler dilerim...

chopper lerle birlikte gezmek çok sarıyo belki ilerde bende gv250 ye gecerim konu dışı oldu ama:)

Selamlar Selka,

1 hafta sonra aranızdayım. Alanya'da yaşıyorum. Motorum Keeway 250 cc Cruiser olacak. (İnşallah ...)

Herkese iyi bir hafta dilerim.

Selka

Madem marka&model önemi yok kendininkini neden yazdın.

Biraz bana hava atıyormuşsun gibi geldi.

Motor işi seni fena sarmış.

Bordo arkadaşım elbette motorumu beğeniyorum. Beğeniyorum ki satın almış o kadar para vermişim. Lakşn sen yanlış anlamışsın. Ben hava atmıyorum. Ve asla insanları motorlarına göre değerlendirmem. Takdir edersin ki cruıserlar biraz farklı modellerdir. Bir Hona BEAT yada today le aynı şeyi yapamazsın. Ne diyim hadi MT Antalya yada scooter cı arkadaş Marmarise gidelim mi deyince hava mı atmak oluyor bu.. Honda Today ile Fethiyeye grup sürüşü yapabilirmisin. Burada onları kırmak değil sadece yaklaşık aynı cc lik ve model grupları dikkatini çekerim marka demiyorum. Chopper olup bisan yada jinlun yada Kawasaki VN900 farketmez onlardan bilgi almak isityorum. Hepsi bu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar