- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese selamlar.. Amacım bu başlık altında Antalya'da ve Civar İlçelerdeki Chopper yada Cruıser model motoru olup bu motorların menşeinin ne olduğunun hiçbir önemi olmadığı; ister japon, ister kore, ister çinli olsun önemli olmadığı; önemli olan sadece chopper ve cruıser model olması olduğudur...
Bu başlık altına kendimi 1 numara olarak motor modelim ile yazıyorum, sıra ile eklentiler yaparsak Antalya ve çevre ilçelerde kaç kişiyiz bilebiliriz. Umarım bu başlık yeni sohbetlere, gezilere ve tanışmalara neden olur...:wiinkk:
Mesela :queen:Kumlucada bir chopper cı arkadaş uygun fiyatlı pansiyon ayarlar oda +kahvaltı gibi..
O esnada bir arkadaş eşi ile Kaş'a gidiyorum isteyen cumartesi gelir deyip not atıp uygun şartlarda diğer insanlar ile buluşulup yol alınabilinir.. Mesela...
Bakalım Güneyde Kaç Kişiyiz...
1. Selçuk Kaya 2007 Model Hysoung GV 250cc
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
gibi devam edilebilinir....:cat:
Bu başlık altına kendimi 1 numara olarak motor modelim ile yazıyorum, sıra ile eklentiler yaparsak Antalya ve çevre ilçelerde kaç kişiyiz bilebiliriz. Umarım bu başlık yeni sohbetlere, gezilere ve tanışmalara neden olur...:wiinkk:
Mesela :queen:Kumlucada bir chopper cı arkadaş uygun fiyatlı pansiyon ayarlar oda +kahvaltı gibi..
O esnada bir arkadaş eşi ile Kaş'a gidiyorum isteyen cumartesi gelir deyip not atıp uygun şartlarda diğer insanlar ile buluşulup yol alınabilinir.. Mesela...
Bakalım Güneyde Kaç Kişiyiz...
1. Selçuk Kaya 2007 Model Hysoung GV 250cc
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
gibi devam edilebilinir....:cat: