[Antalya - MT]

Konu : YANARTAŞ GEZİ ORGANİZASYONU...

İstikamet : OLYMPOS >>>----> YANARTAŞ

Aksiyon : DAĞA TIRMANMA ve SOHBET, DOĞAL ATEŞ & MANGAL SUCUK...

Buluşma : PAZAR SABAH 8:30.. selekler önü

Alışveriş : YOL ÜZERİ MAKRO

Benzinlik : YOL ÜZERİ UYGUN OLAN...

Tüm Herkes Davetlidir... Katılımlarınızı bekliyoruz...

Katılacaklar :
1-uniAkrep_07
2-lewo
3-storm
4-bRaun

Evet DiqeR ŞehiRLeRe qöRe AnTaLya da motoR sayısı Biraz Daha fazLa buluşup bişeyLeR yapaBiLiRiz...

tabiki de gidin arkadaşlar :)
biz bursadayız, yağmurdan çamurdan gezintiler yapamıyoruz :)
az kaldı az, bitsin şu üniv. bi geleyim de oraların tadını almaya başlayayım :)

heeyt bee :queen:

her hafta gezimi olur :D mt antalya biraz sakin olun yazın hergün yapalım istersenizzzz :)))

akşamki toplantıda bazı eksık ve bazı yanlısların olması bizi ya da en azından beni üzse de melih abilerin evdekı ortam fena değildi :) :p

arkadaşlar herkese selamlar ben akdeniz üni. 3. sınıf öğrencisiyim bu yıl cbr 125 ime kavuştum.. birde arkadaşım var mt 03'lü gezilerinize katılmak isteriz..

akşamki toplantıda bazı eksık ve bazı yanlısların olması bizi ya da en azından beni üzse de melih abilerin evdekı ortam fena değildi :) :p

ortam güzeldi ya :) kısa sürdü ama..bi dahaki sefere uzun olsun oguz ;) anladın sen onu..

arkadaşlar herkese selamlar ben akdeniz üni. 3. sınıf öğrencisiyim bu yıl cbr 125 ime kavuştum.. birde arkadaşım var mt 03'lü gezilerinize katılmak isteriz..

tabikii her zaman bekleriz..her cumartesi seleklerin önünde toplanıyoruz 19:00'da ..bekleriz ;)

selam arkadaslar aslında yenı uye deılım ama bayadr nett alemıne uzagım ılkk gezı organızasyonuna katılmak ısterım

ahbe mass daha bu hafta sonu çıralıya gıttık :) bız her hafta bı yerlere gıdıyoruz. her vumartesı gunude toplantılarımız vardır selekler onunde 19:00 da beklerız.

arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.adım ilker.antalya'lıyım ama mesleğim gereği izmir'de görev yapıyorum ve ancak tatillerde memleketimde olabiliyorum.sizinle tanışmak isterim.tatillerde de gezilerde size katılmak isterim.görüşmek üzere aradaşlarım.ha bu arada avatarda var ama motorum hyosung gv250 arkadaşlar.bu motora sahip olan başka arkadaşım varmı antalya'da?

Gurbetde olmak zordur tabi. bende askerlıgımı orda yapmıstım. bır arkadasımda senın motordan var. en yakın zamanda senıde buraya geldıgınde gormek ısterız yanımızda.

picasso ramzeyden memnunmusun?? bızım arkadaşda enduroya gecıcekte

n1111747072_257204_1998.jpg

Son düzenleme:
selam arkadaslar aslında yenı uye deılım ama bayadr nett alemıne uzagım ılkk gezı organızasyonuna katılmak ısterım
kardeş önceliklle hoşgeldın aktif olmadın dileği ile ....her cumatesi günü saat 19:00 da seleklerdeyz orda bekleriz senide...

gel kardeşim bekleriz bu cumartesi bekliyoruz seni ve arkadasını...:cat:

Son düzenleme:
inşallah kardesım beklerız. msn grubumuza ve facebook grubumuza kendını eklersen guncel olaylardan haberdar olabılırsın.

Yeni Arkadaşlar Hepiniz Hoş Geldiniz Umarım GEzilerimize Toplantılarımıza Katılırsınız Görüşmek Dileğiyle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar