[Antalya - MT]

arkadşlar bi şanssızlık eseri kaza geçirdim..allah a şükür bişi yok dizlerimde sıyrıklarım var sadece iyileşmesaini beklyiorum...motordada bazı boya sıyrıkları var...birde direksiyon az bişi yamuldu çok şükür hayattayız...lütfen korumalarımızı takalım...

geçmiş olsun :pale:

arkadşlar bi şanssızlık eseri kaza geçirdim..allah a şükür bişi yok dizlerimde sıyrıklarım var sadece iyileşmesaini beklyiorum...motordada bazı boya sıyrıkları var...birde direksiyon az bişi yamuldu çok şükür hayattayız...lütfen korumalarımızı takalım...

hocam geçmiş olsun dikkat en güzeli:)
hadi ucuz atlatmışsın :)

Arkadaşlar antalyaya geldim ben de, hava dolayısıyla evden çıkmıyorum. toplantılar ne alemde, gelmek isterim doğrusu :)
dolmuşla da olsa gelirim heralde:)

Son düzenleme:
hepiniz sağolun arkadşlar size burdan tavsiyem en ufak korumanız olsa bile işe yarıyor..eğer canınızın değerini düşünüyosanız korumalrınızı ihmal etmeyin...

Sa Beyler ii Günler Beyler Biz 2008 siyah Honda beat Daha Tertemız 600km idi Motor Calıntı Felan Aslaa Deıldır Sadece Hacızlık warıdır okadar ondan Motoru Dagıttık Antalya olanlar Honda Beat Parcası Arıyorlarsa Elımısde Herparca Wardır Ama Yawas Yawas Satılıor Eger Alıcaklı olursa Msnden Ulasabılrler Bana [email protected]

Sa Beyler ii Günler Beyler Biz 2008 siyah Honda beat Daha Tertemız 600km idi Motor Calıntı Felan Aslaa Deıldır Sadece Hacızlık warıdır okadar ondan Motoru Dagıttık Antalya olanlar Honda Beat Parcası Arıyorlarsa Elımısde Herparca Wardır Ama Yawas Yawas Satılıor Eger Alıcaklı olursa Msnden Ulasabılrler Bana [email protected]

ön granajı kaça satıyosun? :mrgreen:

hafıften hazırlık basladı motoru yıkıyalım arkasından sehır turu ordanda seleklere gecerız 3 4 hafta oldu gelmıyelı heycanlandım walla =)

arkadaşlar bugün, yani pazar günü akşam, beachpark girişinde varyantın oraya geldiniz mi beatçılar? 8-10 motorcu arkadaş vardı da. hatta meteoroloji kavşağında ben arabayla durdum yanlarında kornaya bastım selam verdim.. merak ettim de..

selam millet sonunda bugün hava açtı motoru tekrar yıkadım bıktım artık :D:D havalar düzelsede gezi yapsam blsmalara dwm etsek :D

sen antalyadamsınz picasso*

aslında antalyalıyım doğma büyüme. ama üniversiteden dolayı bursadayım. tatillerde vakit bulabiliyorum gelmek için, motosikletim de bursada zeten:queen:

bursa mt ile geziler yapıyoruz, çok zevkli bi il grubu orası:) ama antalya mt ile gezmedim fakat eminim ki sizler de zevkli geziler yapıyosunuz. sonuçta antalya ve gezecek yerler bi harika:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar