[Antalya - MT]

SELAM CEMAAT..!! :)

Arkadaşlar BiLeniniz var biLmeyeniniz var beLki.. Nasip oLursa Eğer Bayramdan Sonra 11-12 aralık gibi Askere gidyorum.. Bu vesiLeyle Bu pazar (30.11.2008) günü bi yemek vermeyi düşünüyoruz.. öle çok büyük mevlüt gibi bişey oLmyacak.. Ama yine de gelmek isteyen arkadaşlar buyursunLar geLsinLer..

Arora nın parası niyetine yemeklerini yesinLer :D

Ev Sütçülerde, Düden ŞelaLesi yoLu Üzerinde... Çınarlı Öğrenci Yurdunu geçtikten sonra sağlık ocağı var.. Gelmek isteyen Arkadaşlar Sağlık ocağının önünde beklerlerse.. Ben 12:00'de almaya gelirim sizi..

gelicem inşallah :)

tamam ramo aroranın paralarınla mevlütmü yapıon vay seni çakal vay sağlık ocağı önünde toplanalım eğer oreyıda bilmeyen varsa çarşıda toplanıp gidelim...

beyler bnceyne çarşıda toplanıp gidelim dha gusel olur ayrı gayrı olmasın en guseli böle olur...

CEMAAT..! Yeniden Merhaba.. Kusuruma Bakmayın. Bizim Kısa dönemler Normal Şartlarda Aralığın 11-12 si gibi gönderiyorlardı.. Bu yüzden geçengün yemek tarihini bu hafta sonu (30.11.2008) olarak yazmıştım. FAKAT Bugün Askerlik Şubesini Aradım. ve 15 inden sonra teslim olacağımı söylediler. Yemeği Bu Hafta versek çok erken olacağını düşündüğüm için.. İptal Etmiyoruz.. Sadece Erteliyoruz.. Bayramdan sonra olacak.. Ayrıntıları yazmaya devam edicem...

Kusuruma Bakmayın.. Eğer gelebilirsem toplantıda ayrıntılı konuşurus..

s.a arkadaşlar cuma antalyaya geliyorum organize sanayide ineceğim de organizeden antalyaya dolmuş oluyormu bilen varmı

CEMAAT..! Yeniden Merhaba.. Kusuruma Bakmayın. Bizim Kısa dönemler Normal Şartlarda Aralığın 11-12 si gibi gönderiyorlardı.. Bu yüzden geçengün yemek tarihini bu hafta sonu (30.11.2008) olarak yazmıştım. FAKAT Bugün Askerlik Şubesini Aradım. ve 15 inden sonra teslim olacağımı söylediler. Yemeği Bu Hafta versek çok erken olacağını düşündüğüm için.. İptal Etmiyoruz.. Sadece Erteliyoruz.. Bayramdan sonra olacak.. Ayrıntıları yazmaya devam edicem...

Kusuruma Bakmayın.. Eğer gelebilirsem toplantıda ayrıntılı konuşurus..

bu ne olm çocuk oyuncağı gibi bi gelin bi gelmeyin biz sana göre program mı yapacaz alah alah:queen:

Arkadaşlar 10 senelık türübün hayatında basından sevdıgım abılerımden olan Sabah akdenız spor muhabiri cengız Altaylı bizlerle hafta sonu Antalyaspor dergısı ıcın 4-5 sayfalık resım ve röportaj yapacaktır.Kendıne hem takıma destek oldugumuzu göstermek , hemde Antalyada motorsıklet kullanıcılarının sıkıntılarını dertlerını ve grup olarak etkınlıklerımızı paylaşacağız. Bu pazar (30 kasım 2008) Toplantı yerini ayarlayıp.(buyuk ıhtımal karaalıoglu parkı yada eskı yer varyant başı)

Hakan dab bugun kendım ıcın Antalyaspor stıcker ı ıstemıstım oda sankı ıcıne dogmus gıbı 25 tane fılan basmıs

Hafta sonu Motorsıkletlerımızın onune yapıştıracagız. ve cengız abının de ıstegı Antalyaspor atmosferı olması o gun. Yanı ustumuze kırımızı beyaz renklerde gıyınmeye ozen gosterırsek ıyı olur. sadece kırmızı yada sadece beyaz renk varsa yada 2 sınınde bulundugu giysimiz. yada Antalyasppor formamız. ki aramızda turubunden olan arkadaşlarda var.Herkez yine arkadaşlarına söylesın.20 motorsıklet fılan olmamız lazım [/b] yıne aynı grup.

Bu arada grubumuzun sitesi açıldı. samet bana ulaşda yenı logoların basılması lazım hafta sonuna kadar.röportaja kuru kuru cıkmayalım. hakan Antalyaspor logolarını ulaştırdı.grup logolarınıda basıcaktı ama krızden dolayı ısden 1o gun ızınlı.

1) lewo
2) bRaun
3)uniAkrep_07
4) hakan
5)Fatih
6)tevfik

Son düzenleme:
adam karpuz büyütüo...reklamcı seni bunlar reklam kokak hareketler kanka senin gibi gençleri yalımda egsoz patlatırken görmek isteriz..zuhahahahaha:queen:

Arkadaşlar 10 senelık türübün hayatında basından sevdıgım abılerımden olan Sabah akdenız spor muhabiri cengız Altaylı bizlerle hafta sonu Antalyaspor dergısı ıcın 4-5 sayfalık resım ve röportaj yapacaktır.Kendıne hem takıma destek oldugumuzu göstermek , hemde Antalyada motorsıklet kullanıcılarının sıkıntılarını dertlerını ve grup olarak etkınlıklerımızı paylaşacağız. Bu pazar (30 kasım 2008) Toplantı yerini ayarlayıp.(buyuk ıhtımal karaalıoglu parkı yada eskı yer varyant başı)

Hakan dab bugun kendım ıcın Antalyaspor stıcker ı ıstemıstım oda sankı ıcıne dogmus gıbı 25 tane fılan basmıs

Hafta sonu Motorsıkletlerımızın onune yapıştıracagız. ve cengız abının de ıstegı Antalyaspor atmosferı olması o gun. Yanı ustumuze kırımızı beyaz renklerde gıyınmeye ozen gosterırsek ıyı olur. sadece kırmızı yada sadece beyaz renk varsa yada 2 sınınde bulundugu giysimiz. yada Antalyasppor formamız. ki aramızda turubunden olan arkadaşlarda var.Herkez yine arkadaşlarına söylesın.20 motorsıklet fılan olmamız lazım [/b] yıne aynı grup.

Bu arada grubumuzun sitesi açıldı. samet bana ulaşda yenı logoların basılması lazım hafta sonuna kadar.röportaja kuru kuru cıkmayalım. hakan Antalyaspor logolarını ulaştırdı.grup logolarınıda basıcaktı ama krızden dolayı ısden 1o gun ızınlı.

1) lewo
2) bRaun
3)uniAkrep_07
4) hakan
5)Fatih
6)tevfik
7)samedemre

lewo stikırlar basıldı biraz önce yarın toplantıya getiririm...

tmm dır beyler bu işte hazır yarın toplantıda hem AS hemde Logolarımız hazırdır gelenlere verilecektir.Lütfen gelmeye çalışsın herkez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar