[Antalya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm antalyalı arkadaşlar memleketin öbür ucundan ÇANKIRI dan arıyorum sıfır motorsiklet motoru arıyorum 125-150-200 antalta ve alanyada oldugunu duydum bildiğiniz motorcu varmı yardım ederseniz sevinirim yeni motor dızay yapıyorum bu motora ihtiyacım var çıkma titan olabilir saglam bilgi verirseniz sevinirim antalyaya slm.

bunun için extrema nickli arkadasla bağlantı kurmalısın..:cat:

arkadaşlar yoksa beni beğenmiyormusunuz maksat muhabbet olsun
:salut::salut:

aaa lordum seni beğenmicezde kimi beğenicez lordumuz başımızın üstünde tajdır..:p

Son düzenleme:
slm antalyalı arkadaşlar extrema arkadaşlar yardım .

sıfır motorsiklet motoru arıyorum çıkma titanda olabilir.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bunun için extrema nickli arkadasla bağlantı kurmalısın..:cat:

Selam arkadaşlar.......fz6 fazer benim olucak insallah.....antalya satış servis konusunda tercihim ne olsun???

Forumdan Uzaklaştırıldı
japon alırsan servis sorunun olmaz..

bende yeni geldim..

bende yeni geldim aranıza ve gezilere katılmakta sabırsızlanıyorum..motorumla en uzun yol tecrübem konya oldu bu arada..hani bi beat ile ne kadar gidilebilirki derseniz die söledim...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende yeni geldim aranıza ve gezilere katılmakta sabırsızlanıyorum..motorumla en uzun yol tecrübem konya oldu bu arada..hani bi beat ile ne kadar gidilebilirki derseniz die söledim...:)

arkidiş hoşgeldin ama tanışma bölümüne bir tanışma topici acarsan seni sadece biz değil bütün site tanır..:rendeer:

bu arada millet lord61 antalyadan gitmek üzere bi buluşma ayarlıyalım..:cat:

beyler geçen hafta çek cumhuriyetini yendiğimiz zamn motorlarla ve araçlar ile konvoy yapmıştık.İnşallah bu haftada hırvatları yenip yeni bir konvoy yapmayı planlıoruz eğer hırvatistanı yenersek cuma günü akşamı yani gecesi :D Işıklar Caddesi-Yalım-Metrapol kavşağı-B.onat ve tekrar cumhuriyet meydanında ışıklara akıcaz.Sizleride belerz.Ama inşallah yeneriz...

İnşallah yeneriz ama ben daha cok Güllük'te oluyorum orda arkadaşlarla cosuoz cumhurıyet caddesıne gıdıoz sonra gerı donuoz
hem ben korkarım o kadar aracın ıcıne gırmeye dengesızın bırı carpar marpar sız takılın
İnşallah yencez

Arkadaşlar herkese selamlar , motor sahibi olmak istiyorum , başlangıç içinde birkaç model gözüme kestirdim ancak bu konuda pek bilgim yok , acaba antalyada bu konuda iyi niyetli olarak bana yardımcı olacak biryer varmıdır , bir kaç yere sordum adamlar çok soğuktu , ben motor kullanıcılarını bir aile gibi görüyordum ancak şaşırttılar , belki bildiğiniz yardımcı olacak ve yönlendiricek birileri vardır..

İyi forumlar ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar herkese selamlar , motor sahibi olmak istiyorum , başlangıç içinde birkaç model gözüme kestirdim ancak bu konuda pek bilgim yok , acaba antalyada bu konuda iyi niyetli olarak bana yardımcı olacak biryer varmıdır , bir kaç yere sordum adamlar çok soğuktu , ben motor kullanıcılarını bir aile gibi görüyordum ancak şaşırttılar , belki bildiğiniz yardımcı olacak ve yönlendiricek birileri vardır..

İyi forumlar ...

kardeş öncelikle hoşgeldin tanışma bölümüne tanışma topici acarsan kendini tanıtırsan daha makbule gecer..

öncelikle hangi tarz motor istiyorsun ne kadar paran var düşündüğün bir model varmı..

sen bize istediğin şeyi söyle ona göre yardımcı olalım..

Vites'liylemi baslamak ıstıyorsun yoksa otomatik mi
Vitesliyse YBR otomatikse BWS,beat tercih et bence
Bu arada hos geldın katılımcı olman dıleklerıyle

Sağolun arkadaşlar , yukarda da söylediğim gibi feci halde heves ettim , birkaç belirsizlik var onları aşabilirsem anında alıcam bir motor.

Vitesli motor istiyorum , cumartesi honda'ya gittim cbr125 e baktım ama görüntüsü pek sinmedi içime , daha sonra nebioğullarında zealsun 250 ye baktım , şekli çok tatmin edici , hız yapmak gibi bir zevkim yok , tek istediğim bana yakışıcak ve ortalama bir performans verecek bir motor.

Cbr 125 neden içine sinmedi diyebilirsiniz , boy 1.95 , çok küçük geldi gözüme doğrusu honda :) ...

cbf ler vardı ancak onlarda mobilet gibi gözüktü gözüme , cbf 250 yi göremedim ama onun da fiyatı oldukça pahalı , şu an motor alıcak olsam zealsun alırdım doğrusu ama tecrübesizlikle başımı ağrıtıcak bişeyde almak istemiyorum

Motor alabileceğim zamana kadar araştırıcam , bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa biz de zamanla aranızda oluruz bakarsınız :)

İyi forumlar herkese

Sağolun arkadaşlar , yukarda da söylediğim gibi feci halde heves ettim , birkaç belirsizlik var onları aşabilirsem anında alıcam bir motor.

Vitesli motor istiyorum , cumartesi honda'ya gittim cbr125 e baktım ama görüntüsü pek sinmedi içime , daha sonra nebioğullarında zealsun 250 ye baktım , şekli çok tatmin edici , hız yapmak gibi bir zevkim yok , tek istediğim bana yakışıcak ve ortalama bir performans verecek bir motor.

Cbr 125 neden içine sinmedi diyebilirsiniz , boy 1.95 , çok küçük geldi gözüme doğrusu honda :) ...

cbf ler vardı ancak onlarda mobilet gibi gözüktü gözüme , cbf 250 yi göremedim ama onun da fiyatı oldukça pahalı , şu an motor alıcak olsam zealsun alırdım doğrusu ama tecrübesizlikle başımı ağrıtıcak bişeyde almak istemiyorum

Motor alabileceğim zamana kadar araştırıcam , bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa biz de zamanla aranızda oluruz bakarsınız :)

İyi forumlar herkese

kardeş aramıza hoşgeldin.motor olarak vitesli düşünüyosun galiba..eğer sakin yeri geldiğinde hırçın bir motor düşünüyosan YBR 125 diyorum...ama son karar senin ama aldığın marka olsun sorun yaşamazssın hiç olmazsa...

iyi diyorsunuz ama 1.95 boyda cbr 125 çok eğreti duruyor :) , olsa da hondanın uygun bir modelini alsak bende isterim tabi ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar