slm antalyalı arkadaşlar memleketin öbür ucundan ÇANKIRI dan arıyorum sıfır motorsiklet motoru arıyorum 125-150-200 antalta ve alanyada oldugunu duydum bildiğiniz motorcu varmı yardım ederseniz sevinirim yeni motor dızay yapıyorum bu motora ihtiyacım var çıkma titan olabilir saglam bilgi verirseniz sevinirim antalyaya slm.
arkadaşlar yoksa beni beğenmiyormusunuz maksat muhabbet olsun
:salut::salut:
Selam arkadaşlar.......fz6 fazer benim olucak insallah.....antalya satış servis konusunda tercihim ne olsun???
bende yeni geldim aranıza ve gezilere katılmakta sabırsızlanıyorum..motorumla en uzun yol tecrübem konya oldu bu arada..hani bi beat ile ne kadar gidilebilirki derseniz die söledim...![]()
arkadaşlar yoksa beni beğenmiyormusunuz maksat muhabbet olsun
:salut::salut:
Arkadaşlar herkese selamlar , motor sahibi olmak istiyorum , başlangıç içinde birkaç model gözüme kestirdim ancak bu konuda pek bilgim yok , acaba antalyada bu konuda iyi niyetli olarak bana yardımcı olacak biryer varmıdır , bir kaç yere sordum adamlar çok soğuktu , ben motor kullanıcılarını bir aile gibi görüyordum ancak şaşırttılar , belki bildiğiniz yardımcı olacak ve yönlendiricek birileri vardır..
İyi forumlar ...
Sağolun arkadaşlar , yukarda da söylediğim gibi feci halde heves ettim , birkaç belirsizlik var onları aşabilirsem anında alıcam bir motor.
Vitesli motor istiyorum , cumartesi honda'ya gittim cbr125 e baktım ama görüntüsü pek sinmedi içime , daha sonra nebioğullarında zealsun 250 ye baktım , şekli çok tatmin edici , hız yapmak gibi bir zevkim yok , tek istediğim bana yakışıcak ve ortalama bir performans verecek bir motor.
Cbr 125 neden içine sinmedi diyebilirsiniz , boy 1.95 , çok küçük geldi gözüme doğrusu honda...
cbf ler vardı ancak onlarda mobilet gibi gözüktü gözüme , cbf 250 yi göremedim ama onun da fiyatı oldukça pahalı , şu an motor alıcak olsam zealsun alırdım doğrusu ama tecrübesizlikle başımı ağrıtıcak bişeyde almak istemiyorum
Motor alabileceğim zamana kadar araştırıcam , bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa biz de zamanla aranızda oluruz bakarsınız
İyi forumlar herkese