olm ne pişirion looo sen tavukmu :mrgreen::mrgreen:sölede nerde pişireceksen geleyım hemn![]()
![]()
mt antalya herkesi bu pazar yalım parka saat 5'te buluşmaya davet ediyorum..:cat:
kerem hava şartlarından dolayı benden başka kimse gelmedi galiba yalıma....ale:
bu antalya mt bi buluşamadı gitti
Ben geleyim mi lem toplantınızafatih hussarı sattım artıkın aerox la gelirim yalıma bu antalya mt bi buluşamadı gitti noldu sen motoru boyadınmı..:silent:
kerem sen buluşma topiği açmaya devam et, zamanla çevre genişler, sabit günlerde toplantılar düzenlersiniz.ama bu işler zamanla, emekle olur:cat:
selam antalyaya :rendeer:
Ben geleyim mi lem toplantınızaTürkiyedeki motosiklet oranı en yüksek ildeniz toplanamıyor musunuz hala beceriksiz yeğen
![]()
abi organizasyonsuz olunca katılım olmuyor işte birde turistik memleket pazar günelride çalışanlar var ama ciddi bir organizasyon olsun ayda,15 günde bir olsun bak nasıl oluyor
Selam arkadaşlar...Ben Çanakkale MT den CUBANAMEN .şu an manavgat çolaklı side özel eğitim merkez komutanlığında kısa dönem olarak askerliğimi yapmaktayım...sizlerle tanışmak isterim .eğer manavgatta olan arkadaşlar varsa aranızda ziyarete beklerim....
tamam ite arkadaşlar birlemek için sebep de bulduk birleşelim gidelim cubanameni ziyarete gidelim o tarafta başka arkadaş varmı