[Antalya - MT]

selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p

Arkadaslar herkese selam.
8-13 mayıs da Alanya'da olacam.
Motosiklet kiralayabileceğim bir yerler ariyorum.
Bildiğiniz, Alanya çevresinde motosiklet kiralayan bir yerler varsa iletişim bilgilerini özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

ulen volkancığım kurban olduğummm ,sizden bi yardım istemişş hiç cvp yazmamışsınız ayıp lannn :pyakışıyomu motorcu kardeşinizi oralarda motorsuz bırakmak :psiz adanay gelseniz 600rr'ı veririm sizee yuhhhh

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen volkancığım kurban olduğummm ,sizden bi yardım istemişş hiç cvp yazmamışsınız ayıp lannn :pyakışıyomu motorcu kardeşinizi oralarda motorsuz bırakmak :psiz adanay gelseniz 600rr'ı veririm sizee yuhhhh

valla isocan yardımcı olmayı çok isterdim ama alanyaya pek gitmişliğim yoktur ve bilmediğim bişey hakkında yorum yapmak istemedim..:cat::rendeer:

sen 600rr ı bana versene bi tur bineyim..:queen:

yaw bende motor bile yok emanet motorla gelecemde kimse gelmiyorki yalım park nere mangal yapabilecekmiyiz top oynayabilecekmiyiz? okeyse okey

iso ona verme bana ver bak ben 2 tur sürecem söz:queen:

yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza

2005 model uzay kasa kazasız füme rengi ybr var full aksesuarlı adam top case bile verecek 2000 ytl 2250 ytl arası istiyo irtibat için 0536 720 56 05 adam egsozcu 2000 ytl ye alınır lordum irtibata geçersen kesin bilgi elde edebilirsin tesadüfen kendi motorumun egsozunu kaynatmaya götürmüştüm egsozunun kendi motoru..

eğer kesinleşirse seni oraya götürebilirim bi yerde buluşuruz beraber gideriz..:cat::cat::cat:

belki daha ucuza kapatırız adam piyasasını bilmiyorum kaç para ederse satacam demişti..

selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p

hoşgeldin arkadasım senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..:rendeer:

Son düzenleme:

gel kardeşim gel biz hafta sonu parz gunu yalımda oluoruz orda bi dene parlement mavisi (boktan bişi:queen::queen: ) görursen o keremın motoru önünde curva 07 nord beat görursende oda bnm işte ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gel kardeşim gel biz hafta sonu parz gunu yalımda oluoruz orda bi dene parlement mavisi (boktan bişi:queen::queen: ) görursen o keremın motoru önünde curva 07 nord beat görursende oda bnm işte ;)

hadi ordan 3 kağıtçı senin kazalı bit pire 2008 model hurdası çıkmış:p:p:p

sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam

hımmm ii edrsn valla birazdaha arastır yanii piyasayı öğren daha ii olur senın için hemn alma

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam

sorun değil lordum belki işine yara diye söyledim ama sonradan yuvarlak fara çevirebilirdin..

piyasasını araştırmakta fayda var 2000 civarı diye biliyorum.:queen:

oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor! :) Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!

Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor! :) Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!

Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...

mt deki antalya mt bi türlü toplanamıyo hep 1 -2 kişiden ibaret oluyor motorize07 toplantılarına gitmek lazım..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar