Arkadaslar herkese selam.
8-13 mayıs da Alanya'da olacam.
Motosiklet kiralayabileceğim bir yerler ariyorum.
Bildiğiniz, Alanya çevresinde motosiklet kiralayan bir yerler varsa iletişim bilgilerini özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ulen volkancığım kurban olduğummm ,sizden bi yardım istemişş hiç cvp yazmamışsınız ayıp lannnyakışıyomu motorcu kardeşinizi oralarda motorsuz bırakmak
siz adanay gelseniz 600rr'ı veririm sizee yuhhhh
yaw bende motor bile yok emanet motorla gelecemde kimse gelmiyorki yalım park nere mangal yapabilecekmiyiz top oynayabilecekmiyiz? okeyse okey
iso ona verme bana ver bak ben 2 tur sürecem söz:queen:
lafı niye başka tarafa çekiyorsunuz kardeşim :queen:
yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza
selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..![]()
selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..![]()
gel kardeşim gel biz hafta sonu parz gunu yalımda oluoruz orda bi dene parlement mavisi (boktan bişi:queen::queen: ) görursen o keremın motoru önünde curva 07 nord beat görursende oda bnm işte![]()
sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam
olm bu antalyalılar 2 tane scooter lı dallamayla ne buşması diye topice bile girmiyolar..:queen::queen::queen::queen::queen:
oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor!Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!
Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...
lordum sende ofsayt cvplar yazma kankama:cherry: yalım parkta mangal yapamazsın laraya gitmek lasım..:cat::queen: