hani nerde bunların devamıdün seleklere geldim fakat saat 01,30 idi
![]()
faruk ınsan bı kareye benıde alır sırf ben yokken nıspet olsun dıyemı cektın len....![]()
Beyler öncelikle gelenlerın ayağına sağlık diyorum.Teşekkürler yanii.....İnşallah grubumuzu kısa zamnda daha çok buyutmeye çalışıcaz.Sticker ve t-shirt'lerde en kısa zamnda basılcak....
![]()
Bendeki Resimler bu kadar lewo'da baya olması lazım o çekmişti baya...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....
Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....
![]()
beyaza mavi tişörtlü olan abmiz ozan abi yani atos 0707
pembe tişörtlü ozan abinin sırasından devam ediyorum:ben gezgin290(fatih)
benim arkamda oturan beyaz-mavi tişörtlü kerem:kılıbık07
tam karşıda oturan grili arkadaşımız ramazan-rmzn
onun sağından devam eden grili sarılı tişörtlü sarı kellemiz:nadircanımız-nadircan07
devam eden sırada gelen arkadaşımız:samet-darkstorysea
şapkalı arkadaşımız:levet-lewo
ve fotoyu çeken şebelekte..faruk-uni-akrep-07 onun üstünde komple mavi tişört üstünde neydiği belirsiz bir yaratık var...uzun saçlı papaz gibi biri işte
şuna pak hele bana laf atıor sen kendıne bak ilk önce adaş2 haftadan beri aynı t-shirt var ustunde hep pembe hep pembe alalalal nasl bi yaratıksın sen yaaa insan bi çıkartır artık ustundekini yawff:mrgreen::mrgreen: tmm bılıorum t-shirtin yok onun için sna MT t-shirti yaptırcazda ama bu kadarda olmaz yanii hep depoya gidecegıne bı magazaya gitde giysi al bea:mrgreen::mrgreen:
bnm üstümdeki mavi t-shirt üsütndeki yaratık deıdgın herkez bilir ve giyer JACK genelde ROCK tarjı takılanalr giyer bnde takıldıgım için giyorum işte
bu arada fatıhın dişlerde çok sahaneymiş yawsss şuna bak bi guluor bı guluor mübarek 32 dişi birden gözüküor![]()
![]()
![]()