Motorunuz r25 galiba. Bu ekonomide bu devirde o motor için en ama en mantıklı tercih mitas. 8bin km kullandım hala ilk gün gibi tutuyordu. Sonra sattım zaten![]()
Çok Teşekkür ederim yorumlarınız için @fb__ömer @Kinky Kylie
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
2.set Mitas Sport Force mu kullanıyorum, dizleri yere değdirecek kadar olmasa da viraj yapıyorum. Toplamda 13-15 bin km, bir kez bile 'acaba' dedirtmedi. 2-3 kez yağmura denk geldim yine güven verdi. Frenlemesi gayet iyi. Avrupa kullanıcılarının yorumları da gayet olumlu(https://www.tyretest.com/web/pages/motorcycle-tyres) Sokaklarda diz değdiririm, uçar kaçarım diyorsanız lastikle beraber kendinizi, ufak bir kayma sonucu oluşabilecek pert / kaza masrafınızı da katarsınız artık. Limitlerinde gayet düzgün lastik, bitsin 3.setimi de Mitas alacağım. Sorusu olanı cevaplayabilirim.
Kuru asfaltta IRC dahil tüm lastikler bir şekilde tutuyor. Yatırıp, kaldırayım, diz değdireyim işlerini pistte yapıyorum. Fakat kamuya açık yollarda agresif bir kullanıcıyım. Bu nedenle ıslak performansını olduka merak ediyorum lastiklerin.
Yorumlarınızı yağmur ve soğuk hava, soğuk asfalt durumuna göre yapar mısınız tekrar?
Uzun yıllar Rosso 2 kullandım, geçtiğimiz yıl Rosso3'e geçtim. Rosso 3 her koşulda çok daha iyi performansa sahip. Mitas ve Rosso 3 için yağmur performansından 3.3'e 3.8 puan vermişler testlerde. Yorumlarınızı buna göre bekliyorum.
Son düzenleme: