Anlam veremediğim kaza

bunlar çinli sanırım özellikle asya ülkelerinde parasız kalan üçkağıtçıların yaptığı iş bu
kendilerine zarar verecek şekilde lüks otomobillerin önüne atıp kaza yapıyorlar
yaralandığında sigorta kimin suçlu olduğuna bakmaksızın para veriyor
(bizde suçluysa diğerinin masrafını da karşılıyor)
adamlar bu işi meslek edinmiş bi kaza bi beş sene rahat

anlamı şu

sağ taraftaki kadın yola bakmadan motoru döndürmeye çalışıyor.
gidiş yönünden gelen motosikletli adam ise kadına çarmamak için sola kırıyor.
sola kırınca arakan gecemeyip jipe çarpıyor.

anlamı şu

yol dumduz ve kadın zaten motor üstünde değil döndürse bile çok rahat pay var görüntüye girer girmez sola dogru gidiyor adam ya başka birşeyle meşguldu bi anda gördü panikledi yada ne bilim motor üstünde bayıldı alköllüydü vs o kareye denk geldı kafayıda çok fena gömdü düşün düşün çıkamadım işin içinden :)

kadından kaçarken kontrolunu kaybettiğini söylemiş şimdi durumu iyimiş dayıya birşey olmamış :) ama kask olmaza kesin ölürmüş

Son düzenleme:
Heyecan yapmış olamaz mı ? Ayağını yere koymaya çalışıyor orada motoru kadın hafif yola kırınca

Kaza değil de kafadan fırlayan yarım kask ve muhtemelen dağılan bir surat dikkatimi çekti doğru mu gördüm acaba ?

Kenardaki kadın yola bakmadan yüzü motorun göstergelerine dönük motoru yola doğru ittirip sonra geri geri alıyor.Geri alırken de yaklaşan motorcu panik yapıyor yola çıkıcak galiba diye ve belkide arka frene basıp arkayı kaydırıyor yada kaymaması için hafif basıyor kaydırmamaya dikkatini verirken bakışını teklikeye doğru çevirerek arabaya doğru gidiyor ve çarpıyor.Panik ve bakış hatası gibi geldi ve kadın da gizli suçlu...

anlamı şu

Tamamen katılıyorum. Sen yazmasan ben yazacaktım. Kenarda duran motosikletli yola doğru hamle yapınca gidiş yönünde olan motosikletli panik yapmış. Arabaya çarpacağını anlayınca da elini yere doğru uzatıp, kendini yere bırakmak istemiş ama başaramamış.

Fena carpmis, büyük ihtimalle ölmüştür.
Yalnız motor daha yere yatmadan kendisi sarkiyor.

video kaldırılmış izlemek isteyenler burdan izleyebilirler

14j44yx.jpg

Kaza öncesinde bir bilinç belirtisi yok bayılmış olabilir yada psikolojik sorunları var.

Motor baktigin yone gider kadinin hareketini gorunce yana kacmaya alisirken karsidaki araca kilitleniyor buyuk ihtimal..

büyük ihtimalle panik frenle ön tekeri kaydırıp dengeyi kaybetmiş, son el hareketi de düşmek üzere olduğunu gösteriyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar