Mobileti belki almazlar doğrudur da bunları almayacaklarını sanmıyorum.Ayrıca atık yağ gibi bir durum pek söz konusu değil bildiğim kadarıyla:cat:
125 lik minsk giremedi sokmadılar ben bunun resmini gördüğümde 2 t olcağı hiç aklıma gelmedi almanyada akrabamızda var 125lik aprilla var bizim minksler gibi değil biraz daha çevreci ama çekişi çok kuvvetli
Hocam birde şu bakımdan olaya bak bu motor pahalı ve 2 zamanlı sen yarınbirgün bunu satmaya niyetlendiğinde herkez senin gibi düşünmez adam der bu paraya daha yüksel modelli 4 zamanlı alırım derbi ler güzel motorlar ancak satmaya niyetlendiğinde elinden çıkartman zor olacak bunu çok iyi düşünmelisin ilanlara bak adamlar aylardr bu motorları koymuşlar satamamışlar hiç kolay elden çıkmaz. ikinci olarak yarın birgün sevgili yaparsın sonra artcın arkadaşlarında dediği gibi işkence çeker birde yakıt konusu var sen hiç yakıtı çok yiyen bir motor kullandınmı ben kullandım inan o benzin gösterge kademeleri düştükce benim içim sıkılırdı iki zamanlının da bu kötü yönü var. düşündükce diyorum ben olsam almazdım karar senin..
Bu arada merterde Chopper süren güzel kız eğer bu foruma üyeysen bana pm at.
Arkadaşlar motor işi malesef olmadı:salut::salut::salut:
Çevreden gelen söylentiler, cebimdeki benzine ayrılacak para, ailenin baskısı, eşin dostun baskısı, satmak istesem edeceğim zarar, parça yokluğu ve pahalılığı malesef 10 gündür rüyalarımda gördüğüm bu motordan beni caydırdı:salut::salut::salut::salut:
Sanırım biraz hayal dünyasında yaşamışım.Bu sabah biraz hesap-kitap yapınca gerçekleri gördüm.Sonuçta ben ulaşım artı hobi için motosiklet alıyorum ve de ben sadece basit bir öğrenciyim.En erken 2 sene sonra bir iş,güç sahibi olacağım.Bunları neden anlatıyorsun derseniz bu motora aşık olduğunuzda gözünüz hiç bir şeyi görmüyor.Fakat kazın ayağı öyle değil.Altımda motor varken illaki gazlamak isteyeceğim.Çok da fazla olmayan öğrenci maaşımla ayda en az 150-250 ytl arasını benzin, 30-40 ytl yağ artı otopark ıvır zıvır masraflarının altından sanırım kalkamam.Motordaki tip gerçekten 10 numara birçok kimse inkar edemez ama böyle bir alete binmek için düzenli bir maaş şart sanırım.
Bu motordan veya 2008-2009 model aprilia rs125'lerden inşallah 2 yıl sonra alacağım.O zamana kadar rüyalarımda binmeye devamale:
ale:
ale:
Şimdi sanırım cbr 125 ya da hyo gibi bir makine alacağım artık.Yapacak birşey kalmadı.
Sevgili Prometheus bu başlığı kilitlersen sevinirim.Amacına ulaşamadı ama yine de işi bitti artık:salut:
2 zamanlı motorlarda olan bir sigorta.6000 devirden sonra devreye girer,üzerinde oturduğun motor sanki bambaşka bir alete dönüşmüştür.Sesi değişir, fişek gibi gider.Zaten çok yakma sebeplerinden birisi de o:cat:
Motor işi baba parasıyla olmaz zaten. Ailen hiçbir zaman sana bu konuda destek vermez. Neden vermez? Çünkü onların düşüncesine göre motor tehlikeli ve serseri işidir. Ne dersen de onları ikna edemezsin, ancak biraz daha ılımlı düşünmelerini sağlayabilirsin. Asla akıllarında o fikri atamazlar, ta kii bir motor kullanana kadarİşe girince istediğin motoru alır mutlu mesut gezersin artık
![]()
bende 600rr dan önce kawasaki er6f vardı,2 silindirli alet. Aynen dediğin gibi 6bin den sonra sesi değişiyordu, demek buymuş![]()