[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oldu abı saat 10 da bulusalım....kızılcahamama gıdelım...
bende olta var zaten....sanada bıtane ayarlarım bendekılerden....balıkta tutarız...dönustete hamama gırer pamuk gıbı yumusacık oluruz ank ya kadar ucarız....baska gelmek ısteyen arkdaslar varsa ortak bı yer belırleyelım....şöle ıst yolu uzerınde olsun...mesela emnıyetın ordan ıst yoluna dönunce ılerde HONDA EFE var ordakı PO da bulusalım sabah 10 da....
duyduk duymadık demeyın acı sogan yemeyın...duyanlar duymayanlara sölesın....falan fılan ıstee.... :p

bart abi
balık tutmayı bılıon dımı...suya muya dusmede aman dıyım...:p

Son düzenleme:
oldu abı saat 10 da bulusalım....kızılcahamama gıdelım...
bende olta var zaten....sanada bıtane ayarlarım bendekılerden....balıkta tutarız...dönustete hamama gırer pamuk gıbı yumusacık oluruz ank ya kadar ucarız....baska gelmek ısteyen arkdaslar varsa ortak bı yer belırleyelım....şöle ıst yolu uzerınde olsun...mesela emnıyetın ordan ıst yoluna dönunce ılerde HONDA EFE var ordakı PO da bulusalım sabah 10 da....
duyduk duymadık demeyın acı sogan yemeyın...duyanlar duymayanlara sölesın....falan fılan ıstee.... :p
honda efeden sonraki ilk po da yada honda efede saat 10 ok.
neden hızlı gitmediğimi gelmek isteyen arkadaşlara açıklıyayım:
1.tedbirli adamım.bu şekliyle risk almamış oluyorum.
2.motor 125 cc zaten 100 geçmiyor.
3.motorda bir problem mi var ne sıcakta motor 30-40 km sonunda şişiyor ne kadar da bassam 85 diyor 86 demiyor(ustaya göre motorda hiçbir sorun yok senin elin korkak düşük hızda bastırıp devrini aldırmıyor olabilirsin dedi.)
4.bu şekilde motor benzini kokluyor valla az yaktığından motorda sorun olduğuna inanmıyorum(265 km de 17 milyona depo kapağa kadar doldu).ben de zaten az yakıyor ne gerek var basmiim diyiveriyorum(şaka şaka cimrilikten değil.devamlı gezdiğimden ayda 1500km civarı işime geliyor.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı honda efenın orda po var zaten...ordan depolarıda doldurur kızılcahamama dogru acarız gazları....
alt gecıtten cıkar cıkmaz hemen sagda zaten...
ben tersten gırmıstım oraya bı ara...köpruden bıraz hızlı cıktımda yavslayamamıstım...:p

hız farketmez abı...hem benımkıde koklamıs olur...orda pıknık te yaparız...kızılcahamamdan hazır mangallık alırız ordada ufak bı ates yakar yerız...gercı balık tutacaz ama....genede yanımızda olsun...nolur nolmaz.... :p:p

gercı balık tutarız ya...gecen bende kızılırmaka gıtım...2 tane balık tuttum hemen ank dan aradılardı acıl gel dıye....:pr:
yoksa ırmaktakı balıkları kurutacaktım :p

::asker:: ::asker:: ::asker::

bulusma yerı ve saat netlestıgıne göre ben artık eve kacayım...yarın görusuruz...
honda efe saat 10 da...
iyi geceler....

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim birinde ankara olmam gerekmese en azından pro ile geliriz belki ama bakalım henüz net değil , olabilir :cherry:

Ruşen iyi anla şu olayları, ben takip edemiyorum. Netleşince plan yapalım.

25 bulgur planı :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
vay be dolasiyo ekip ne guzel..:)

esas hep beraber scuba ya gidelim.. marmaris-bodrum-kas ..

ne guzel :]

Shakulin

anca kendin için dalıyon be şahkülcüümm...
bizi hiç çaarmıyosun etmiyosun ayıp ediyosun ama be cicim...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalansınız hepiniz yalannn :cherry:
25 haftası da yalan diğer haftalarda :p
elinize motorlarınıza sağlık :cherry:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Ya oldu bu haftasonu Kızılcahamama gezi yapıldı mı ki acaba? Balık tutuldu mu? Vakit güzel geçti mi? Hadi bahadinli askere gitti, bart1969 yazsın bari neler yaptıklarını...

Pazar akmaşı ankara için yola çıkıyorum otobüs ile,pazartesi günü vize işlemleri ile uğraşcam.işim bitince Ankara Mt ile tanışmak isterim.Özellikle geyik ortağım alp_tunay ve hızlı mod Pro ile. duruma göre salı günüde ankarada kalabilirim.
Saygılar ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lan bu bakımsız rus tarzanını sokmayın buraya......:queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
pro cumartesi gezi varsa haber ver :p

pazartesi akşamı da buluşma mı olacak yoksa :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar