Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla dün bi arkadaş bakmış hala yatıyomuş.. yok kilitli felan..
bısey olmaz abı yaaa.....sen oraya gıderken elıne bıtene cekıc al..yok yok cekıc az olur...balyoz al....muhahahahahaa
giriş helganın sagına soluna....o sopaya alıskındır yanı....alper abıden alıskındır yanı....motor bozuldun mu alacaksın elıne cekıc balyoz artık elınıze ne gecerse gırıseceksınızkı hırsınızı sınırınız alınız....
allaha sukurkı benım cavam öyle bı hata yapmadı....
ama gs500 yaptı...zopasınıda yidi....datlı datlıı....:cherry:
ya arkadaslar gecen basımdan bı oaly gectı....
gs500 u yaptım bınıodum...depo kucuk bı delık acılmıs...ordan benzın akıtıo...bende görmedım...arkadasın yanına gıtım...onların evde apartumanın en ust katında...cıktım oraya...ben cıktıktan 2 dakka sonra kapı caldı...motorcu ordaysa hemen asagı geldın depodan benzın akıo dedı...koptum baktımkı benzın akıoo...hemen calıstırdım motoru bastım eve gıtım..kapının önune geldım motoru stop ettım yan kapagı bı actım herhalde acarken kıvılcım cıktı..motor bırden alev aldı...zaten kapı acıktı koptum ıcerı bı kova su aldım hemen söndurdum...bı 5 sn yanmıstır motor....depoda doluydukı sormayın....ıyıkıde kötu bısey olmadıo yaw.....bıdahakıne sanırım evıde yakarım ben....
Bahadinli
Bak sana yaşça büyük bi kardeşinden tavsiye
Kucağına aldığına, üstüne bindiğine el kaldırılmaz
OK?
Çok teşekkür ederim Gürsel kardeşim. Hep birlikte nice güzel yıllara..
Allah hepimize sağlık, mutluluk dolu güzel yıllar versin![]()
Abi büyük geçmiş olsun.
:rendeer::rendeer: Gencaaaaaay geçmiş doğum günün kutlu olsun dostum. :rendeer::rendeer:
Ankara yıkılıyooo
O değil de. Bu Melih Gökçek zerzavatını istifaya çağıran bile olmuyor. Susuzluktan kokan kenar mahalleler ilk seçimde gidip yine buna oy verecek. Şu ülkede bi iş düzgün yürüse şaşarım.
Bilkent tepe yönetimi çimleri gölden gelen suyla suluyor (kokmasına rağmen), spor salonunu da mecbur kalıp kapattılar. Her eve mektup gönderdiler suyu idareli kullanın, bulaşığı şöyle yıkayın, akıtan musluğunuz varsa şu numarayı arayın, hemen gelip tamir etsinler diye. Her işi Allah'a havale edip kaçmaya çalışan dingiller tarafından yönetilmiyor burası "Allah'a şükür".Gene seçtiniz adamları..... Sizin oralarda su da mı kesiliyo....A A A A :silent:
Su kesiliyosa çay için sizde.....:cat::cat:
ben işteyim
25 iş![]()