[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

Super Moderator
Bu hafta sonu için geç kaldığımızdan, gelecek hafta BarışaRock festivalinde buluşacağımızdan, şimdilik uygun tarih olarak düşünülmüş 1-2 Eylül civarı bir Bursa havası-suyu-iskenderi::dpac:: ve tabii ki muhabbet için buluşalım dedik.::friends:

dscn3078rm4me4.jpg

istburvh6.jpg

Tahmini rota yukarıdaki gibi olup Eskihisar-Topçular feribotuyla Yalova'ya geçip, Bursa yolunu takip ederek ulaşım planlanmıştır.

İstanbul-Eskihisar ~50 km
Topçular-Bursa ~80 km
civarıdır.

Eskihisar-Topçular feribotları dolmuş usulü kalkan feribotlardır, dolayısıyla yetişmemiz gereken kesin bir saat yoktur.
Eskihisar-Topçular feribotunda motosikletle yolculuk ücreti (yolculu-yolcusuz fark etmeksizin) 5 YTL'dir.

BULUŞMA NOKTALARI VE YOL GÜZERGAHI

Avrupa Yakası Buluşma Noktası
Tarih: 2 Eylül 2007 Pazar
Saat: 7:00 (buluşma) - 7:30 (hareket)
Buluşma Noktası: Dolmabahçe Sahil Girişi - Caminin Önü
Yol Güzargahı: Eminönü Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesi - Harem - E5 - Anadolu Yakası Buluşma Noktası
Buluşma Kroki ve Harita:
( Google Haritası )

Büyük resim için üzerine tıklayın

Anadolu Yakası Buluşma Noktası
Saat: 8:00 (buluşma) - 8:30 (hareket)
Buluşma Noktası: İçerenköy Carrefour
Yol Güzargahı: E5 Üzerinden Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi
Buluşma Kroki ve Harita:
( Google Haritası )

Yalova Buluşma Noktası
Saat: ~10:00
Buluşma Noktası: Yalova Dörtyol Migros Otoparkı - Shell benzinlik
Yol Güzargahı: Bursa yolunu takip ederek Orhangazi - Gemlik - Bursa
Buluşma Kroki ve Harita:
( Google Haritası )

Bursa Buluşma Noktası
Saat: 11:30 ~ 12:00
Buluşma Noktası: İstanbul Yolu - Özdilek

Katılımcı Listesi: (24)

• GorkeM
  • silah1
  • olcan138
  • Discordian
  • ozzy73
  • gugukk (Yalova)
  • 34_AK_027
    .zn
    .zn
    .zn
    .zn
    .zn
    .Regal Raptor
    .F650
  • metalgod
  • musti81
  • CİHAN
  • SuSpect
  • ErTech
  • deal
  • Tencere
  • SEYYAH34
  • kromcu_54
  • erdo2002
  • sen?

Bursa'da Katılacaklar: (13)

• ultraukala
  • MNY46
  • rup
  • croner
  • a.banus
  • skywalker_
  • viper_1 (Eskişehir)
  • starsailor (Bandırma)
  • Skullhunter (Bandırma)
  • bbaday (Eskişehir)
  • halidbin (Eskişehir)
  • oldcityboy (Eskişehir)
  • oFLuAlper (Muğla)

2 eylül güzel olmazmı pazar günü bir çok arkadaşımız cumartesi çalışıyor ben pazar olursa gelme eğlimindeyim

Super Moderator
İlk taleple başlık 2 Eylül oldu bile:)

Uyanlar, uymayanlar ??

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde ankaradan gelerek çıkarma yapsak ne güzel olur :)

Super Moderator
@R3N, 550 km kendi etrafınızda döneceğinize:p gelseniz, çıkarma yapsanız keşke, biz de mutlu oluruz...

Bekleriz...:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
@R3N, 550 km kendi etrafınızda döneceğinize:p gelseniz, çıkarma yapsanız keşke, biz de mutlu oluruz...

ahaha , eylül bir ankara'da olmam lazım, 2 si gelmek içinde kalk gidelim diyen arkadaş lazım , ankaralılara duyurulur :) , biz ankaralılar genelde son gün karar veriyoruz :p 31 ağustos haber veririz :cherry:, gelmek isteriz

Motosikleti
Forza250-cygnusL

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Kaybolun ortalıklarda görünmeyin olm.... Pro ya da mutlaka okut bunu... Madara olduk diye......:queen::queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
pro nun o hafta izni yokmuş ayartamadım :cherry: skorptan umutluyum :mrgreen:

Motosikleti
Dl650vstorm
valla gelmeyi çok isterim 150 lik scooter la size ayak bağı olurum o yüzden size iyi eylenceler:salut:

Super Moderator
@ozzy73, zaten Halis Abi'yi saymazsak gitmeyi düşünen bütün motorlar aynı seviyede, ayak bağı falan olmazsın yani.

Kimse kimseye ayak bağı olmaz arkadaşlar zaten gideceğimiz mesafe uzun değil :cat:
Katılım çok olursa -ki pek sanmıyorum- , 2 gruba ayrılır o şekilde gideriz.
Çünkü malum SS'ler su kaynatıyor sonra :p

şöyle daha ayrıntılı bi plan yapan cıksa msla sabah kac gbi bulusulucak neler yapılıcak kacta dönülecek vs..

Super Moderator
@mhrrmkpnr, tarihi, saati yapacaklarımıza göre ayarlarız, şimdiye kadar konuya Bursa tarafından en çok ilgi gösteren ultraukala'nın önerileri vardı, onları değerlendirir, gidiş ve dönüş saatlerimizi ona göre ayarlarız.
Tahminen Avrupa Yakası'ndan geleceklerin katılımıyla, Anadolu Yakası'ndan 10.30 gibi hareket edilir. Dönüş yolu için de Bursa'dan 18.00-18.30 gibi bir saatte çılıklabilir.

Arkadaşların talebine göre ayrıntılar daha sonra kararlaştırılacaktır...

Super Moderator
ultraukala'nın önerileri:

ultraukala' Alıntı:
Bu taraflara doğru gelmeyi düşünmez mi MT İstanbul ekibi? acaba...Bakınız Bursamızda ertekin ve görkem'i mükemmel bir İskender Kebebı vasfına erdirdim :D Harbi düşündükçe o kızgın tereyağı üstüne döküşünü falan ağzımın suları aktı yahu...Ondan önce acıkmak için uludağ'a falan çıkarız en yukarıya kadar çıkmamıştık geçen seferde...

ultraukala' Alıntı:
Aman tanrım burada ne var böle :p :p :p Ağzınızın suyunu akıtayım biraz da kopun gelin Bursa'ya...Gittiğim illerde hep yemişimdir iskender ama harbiden bunun tadı çok başka...

Ayrıca sizi KÖY Tesislerine götürürüm çok güzel bir mekan görkem ve ertekin'le birlikte orada bulunmuştuk ardından vakit geçirmek için de çok güzel bir mekan...Seveceğinizi düşünüyorum.

ultraukala' Alıntı:
Siz ilk olarak Bursa'da neleri görmek istediklerinizi neler yapmak istediklerinizi belirleyin gerisi kolay...Gidilecek yollar yerler ayarlanır...İskender için çok güzel bir mekan var iskenderin atası İskender İskenderoğlu'na gidilir orası cepte zaten...O hafta sonu uygun olur die düşünüyorum ben...patriote'da 15eylüle kadar Bursa'da olacakmış...Patron bu işe ne diyecek bakalım...

Motosikleti
Dl650vstorm
tamam o zaman 2 eylül de ben de varım detayları konuşuruz:cherry:

bence sabah erken cıkılmalı anadolu yakası hareket saati en gec saat 10 olmalı ultra kardeş bir bursalı olarak gezebiliceğimiz yerleri belirtsende içinden seçsek sadece kebapmı yiycez bursaya gidipte

bu arada 1-2 eylül rock-n coke var

Son düzenleme:
Super Moderator
Ben Anadolu yakasından katılacağım, benim tuzum kuru:cherry:, 9.30 da 10.00 da bana uygun olur, ama Avrupa'da buluşup gelecekler için biraz zaman tanımak lazım.:cat:

Akın iskenderin yanında Uludağ, Köy Tesisleri gibi alternatifler sunmuş zaten, gezip görmek istediğimiz yerler varsa biz de ekleriz bir yerler veya Bursalılardan
yeni öneriler bekleriz...

Motosikleti
Dl650vstorm
galiba en uzak benim beylikdüzü......ama farketmez gerekirse sabah 5:00 da kalkarım:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar