hava çok güzel ppazar günü plan warmı biyerlerde
alkış tutuyorum ::alkiis:: hem kendimizi doğaya salmak içinde haftanın sadece iki ya da bir gününe sahipken banada akıl karı gelmiyor malesef , haydi hep beraber sport touring ci olalım :cherry:
bence böyle olmuyor aslında pazar günü buluşmalar için bi cefe belirlesek pazar 10 ila 1 arası işi olmaya oraya gelse yoksa bi türlü ankaralı motorcular buluşamıcak..
Nasıl yani bir türlü buluşamayacak? :cherry: Kardeşim sen hiç Ankara MT'nin ilk sayfasındaki buluşmalara göz atmıyorsun sanırım. İzmir ve Adana'dan sonra (ki onların iklimleri nedeniyle iyi durumdalar) en çok gezen ve buluşan üçüncü il durumundayız![]()
arkadaşlar motorumun bir iki fotoğrafını ekledim , çamurdan sonraki halini merak edenler için, özelliklede saitciğime![]()
![]()
http://www.motosiklet.net/forum/576767-post1.html
@bahadinli hoşgeldin
@erginbay , abi hala söyleyemedim demişsin ya çok güldüm
@ankara mt , yine son dakika golü atmaya çalışıyoruz havalar düzene girince bir hafta önceden yaparız planlarımızı , muhtemelen pazar sabahı msnden ya da mail gruptan haberleşilir diyeceğim ama bu hafta tekil olarak gezeceğim , (belki scorp a bi güzellik düşünürüm)