[Ankara - MT]

php den cakan kimse var mi, shakulin sen koddan anlion mu gecen ping atiodun saga sola :mrgreen:

php den cakan kimse var mi, shakulin sen koddan anlion mu gecen ping atiodun saga sola :mrgreen:

zamaninda kasmistik bayaa bi.. bi suredir ilgilenmedim..
ama yardimci olmaya calisirim.

gerci buyuk ustad pro yetismis imdadina galiba :)

adam herseyden anliyor yaw.. bu ne boyle :)

Shakulin

ya bi form yaptim onu doldurup database e gonderecekler, gonderilenler de satir satir basliklari ile bi cetere sayfasina gelecek. bir nevi pano mantigi ama tabi anormal basit bi versiyonu.

pek anlamadım dediğini yaf :silent:

Şimdi bir mesaj giriyorum tamam'a bastığımda mesajın başlığı yanında kullanıcı adıyla birlikte yazacak. Başlığa bastığında mesaj mı görülecek? Bu durumda bir de üyelik sistemi mi istiyorsun?

ayy kodları görünce...

Php özlemişim ben yaa :salut: Bir işe girseydik, hafta sonları uğraşıcam işşalla tekrar :pr:

Bmw F650 Gs

yok böle bişi...şu ana kadar bindiğim en güzel motor...bu kadar mı rahat kullanılır bu kadar mı güzel olabilir bi alet.....biraz önce deneme sürüşünden geldim...şöle oran konya yolu falan bi turladık ama yok yane gerçekten çok güzel anlatamıyorum gerçekten....
ilk başta biraz tırstık ilk defa 650 lik bi motor kullancaktım çünkü...hareket ettiği anda altında kayboluyo abicim motor...
ben bundan alıyom kesin para biriktirmem lazım hemen iş bulmam lazım para bulmak lazım...
haftaya da r1200gs test etcez...hade bakalım ne olcak....

Not: Bu arada öküz bir şekilde araba kullananları gözümle gördüm...önde giden arkadaşın resmen üstüne kırdı...renault clio sybol beyaz 35 KL ... gerisini hatırlayamıyorum resmen çarpıyodu....töbe töbe nası sinir olduk anlatamam yane...
neyse kolay geleç..

yok böle bişi...şu ana kadar bindiğim en güzel motor...bu kadar mı rahat kullanılır bu kadar mı güzel olabilir bi alet.....biraz önce deneme sürüşünden geldim...şöle oran konya yolu falan bi turladık ama yok yane gerçekten çok güzel anlatamıyorum gerçekten....
ilk başta biraz tırstık ilk defa 650 lik bi motor kullancaktım çünkü...hareket ettiği anda altında kayboluyo abicim motor...
ben bundan alıyom kesin para biriktirmem lazım hemen iş bulmam lazım para bulmak lazım...

Bir şey biliyoruz da söylüyoruz :bounce: :cherry: :p

Bir şey biliyoruz da söylüyoruz :bounce: :cherry: :p

hehehe
valla dooru diyon yarım saat kadar gezdik bugun abicim...çok eğlenceli idi abicim benim marauder bunun yanında çok daha zor kullanımı...haftaya da denedik mi r1200gs yi tamamdır hehehe...
ben her hafta test sürüşüne gitsem olmaz mı???

Not : Bide yarın gezelim diyen yok mu aceb...şöle bi turlasak güzel olur sanki diyom...

Cihat Abi'nin (Arnova) yanına gitme ihtimalimiz var. Ameliyat oldu hafta içinde, onu ziyaret edelim diyorduk.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gençleeeee , ankara ya dönmüş bulunmaktayım cihat abimize gidildi mi nettiniz

pek anlamadım dediğini yaf :silent:

Şimdi bir mesaj giriyorum tamam'a bastığımda mesajın başlığı yanında kullanıcı adıyla birlikte yazacak. Başlığa bastığında mesaj mı görülecek? Bu durumda bir de üyelik sistemi mi istiyorsun?

aynen oyle, uyelige gerek yok anonim de olabilir. tek istedigim yanlis yazan olursa silebilme opsiyonu, o da mesela en basta sifre soran bi admin.php olur database e girebilen. o kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugun benim için güzel bi gündü saat 4 bucuk gibi Buluştuk
Önce Atatürk Orman Çiftliğine Yemek yemeğe gittik Biraz Muhabbetten sonra Odtü"ye Gölet"e gitmeye karar verdik ve Ben cbf 150 Shakulin abim Cbr 125R la uFak Cross başlamıştı:p Fotoğraf makinası olmadığı için resim çekilemedik ama yakalanacak süper Kareler vardı. Bidahaki sefere inşallah.

Shakulin abicim Çok teşekkür ederim süper bi gündü :)
Umarım daha fazla Kişi gene gideriz.

aynen oyle, uyelige gerek yok anonim de olabilir. tek istedigim yanlis yazan olursa silebilme opsiyonu, o da mesela en basta sifre soran bi admin.php olur database e girebilen. o kadar

Hotscripts.com'dan ziyaretçi defteri örneklerine bakmak lazım.

@Juniors,

len motor olsa valla gelirdim ya :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cihat abiye gidildimi?...Keşke bizim yerimizede geçmiş olsun deseydiniz...

Hotscripts.com'dan ziyaretçi defteri örneklerine bakmak lazım.

@Juniors,

len motor olsa valla gelirdim ya :pale:

İstedin de vermedikmi?....Gezeceksen gel al....Ayıpsın....

Son düzenleme:
Bugun benim için güzel bi gündü saat 4 bucuk gibi Buluştuk
Önce Atatürk Orman Çiftliğine Yemek yemeğe gittik Biraz Muhabbetten sonra Odtü"ye Gölet"e gitmeye karar verdik ve Ben cbf 150 Shakulin abim Cbr 125R la uFak Cross başlamıştı:p Fotoğraf makinası olmadığı için resim çekilemedik ama yakalanacak süper Kareler vardı. Bidahaki sefere inşallah.

Shakulin abicim Çok teşekkür ederim süper bi gündü :)
Umarım daha fazla Kişi gene gideriz.

sen saol junior.

gonul isterdi ki daha kalabalik olalim ama zaten anca aradim ve anca yetistim aksamki yemek davetine.. :]

gercekten acayip keyifli idi..

sonrakini daha kalabalik yapalim..
aceleye geldi bu
:)

Shakulin

beyler,ankarada varmı 600f satan eden tanıdığınız?er6yı satmak uzereyım ona gore bulursam satıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar