php den cakan kimse var mi, shakulin sen koddan anlion mu gecen ping atiodun saga sola :mrgreen:
yok böle bişi...şu ana kadar bindiğim en güzel motor...bu kadar mı rahat kullanılır bu kadar mı güzel olabilir bi alet.....biraz önce deneme sürüşünden geldim...şöle oran konya yolu falan bi turladık ama yok yane gerçekten çok güzel anlatamıyorum gerçekten....
ilk başta biraz tırstık ilk defa 650 lik bi motor kullancaktım çünkü...hareket ettiği anda altında kayboluyo abicim motor...
ben bundan alıyom kesin para biriktirmem lazım hemen iş bulmam lazım para bulmak lazım...
Bir şey biliyoruz da söylüyoruz :bounce: :cherry:![]()
pek anlamadım dediğini yaf :silent:
Şimdi bir mesaj giriyorum tamam'a bastığımda mesajın başlığı yanında kullanıcı adıyla birlikte yazacak. Başlığa bastığında mesaj mı görülecek? Bu durumda bir de üyelik sistemi mi istiyorsun?
aynen oyle, uyelige gerek yok anonim de olabilir. tek istedigim yanlis yazan olursa silebilme opsiyonu, o da mesela en basta sifre soran bi admin.php olur database e girebilen. o kadar
Hotscripts.com'dan ziyaretçi defteri örneklerine bakmak lazım.
@Juniors,
len motor olsa valla gelirdim yaale:
Bugun benim için güzel bi gündü saat 4 bucuk gibi Buluştuk
Önce Atatürk Orman Çiftliğine Yemek yemeğe gittik Biraz Muhabbetten sonra Odtü"ye Gölet"e gitmeye karar verdik ve Ben cbf 150 Shakulin abim Cbr 125R la uFak Cross başlamıştıFotoğraf makinası olmadığı için resim çekilemedik ama yakalanacak süper Kareler vardı. Bidahaki sefere inşallah.
Shakulin abicim Çok teşekkür ederim süper bi gündü![]()
Umarım daha fazla Kişi gene gideriz.
Cihat abiye gidildimi?...Keşke bizim yerimizede geçmiş olsun deseydiniz...
İstedin de vermedikmi?....Gezeceksen gel al....Ayıpsın....