[Ankara - MT]

Bugün motoruma bindim.Bugün doğumgünüm.
Her ikisi de aynı anlamlı fark ettiniz mi?
Procum motorun yok ,gezi mezi de yok.Bugüne gezi planı yapılmaz mıydı?
Ben senin yerine de gezdim.(Mandalin ve ben)En güzel doğum günü kutlamasıydı,benim için.

Abi kimseyi tutmuyorum gezmeyin diye :) Motorum olsa açmıştım ben gezi başlığını, ama motor yokken gelemeyeceğim bir gezinin başlığını açmam saçma olmaz mı? Açtınız da elinizi mi tuttuk :p

bugun hava dune gore cok kotoydu bence.bende bır ara bahcelı cıvarında takıldım ama kımselerı goremedım motor camıasından pek.o yuzden de tek basıma gezındım.arkomanarkadasım bu arada dogum gunun kutlu olsun.nıce 2 teker uzerınde mutlu,saglıklı yıllar..

Eyvallah beyler sağolun.Hep birlikte, sağlıkla inşalah.
Pro,gezi başlığı açmak istersen aç.Pilyon olursun.Sana da değişiklik olur.Kaskını ve montunu da satmadın di mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlu yıllar Arkoman :)

Artık gezilere başlasak :)

Doğum günün kutlu olsun arcoman.. Sana özelden bi mesaj attım superlight ile ilgili.. Haberin olsun..

ankara hep kazan'dı, ben bugün kepçe oldum. :) akşam falan demedim. işler bitince saldım kendimi yollara. :cherry:çankaya-sıhhiye-bahçeli-emek-kızılay-sıhhiye-kurtuluş-cebeci-esat-çankaya:cherry:
güzel oldu yahu... yazarken bile güzel... :D

ankara hep kazan'dı, ben bugün kepçe oldum. :) akşam falan demedim. işler bitince saldım kendimi yollara. :cherry:çankaya-sıhhiye-bahçeli-emek-kızılay-sıhhiye-kurtuluş-cebeci-esat-çankaya:cherry:

oh ne guzel..

bahar gelmis gibii idi bugun gercekten..
ne bicim kış ayı belli degil be..

:]

Shakulin

ya ne guzel havalar...bende adanada idim hafta sonu orda ise daha da muhtesem bi hava vardı...tshirt le gezdim dersem yalan olmaz 20 derece idi....
neyse burda da havalar iyice bi düzelsede çıkarsak motoru artık...
aşil tendonun acısı var zate içimde hala...acısını çıkarcam yazın...heryere gidecem işe de gidecemm zate...
bide uzun yolculuklarda motoruda arabayla götürmek için romörk yapma işine bulaştım...bu hafta olmasa bile gelecek hafta içinde umarım biter ve buraya resimlerini koyarim.. :)
sonra yapariz herkese birer tane...
hadi herkese kolay gelsin...

Abicim elinizi tutmuyorum vallahi. Aç başlığını duyurulara onaylamayan Scorp gibi olsun :p

Abicim elinizi tutmuyorum vallahi. Aç başlığını duyurulara onaylamayan Scorp gibi olsun :p

olur tabıkı acarım hem sızlerle tanısmak hemde guzel havayı degerlendırmek guzel olur.gezı ıcın sıze soyledım moderator olarak daha uygun olur dıye dusundum sızın acmanız.o bakımdan soyledım..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Yav doktor bana neden söylemiyorsun bende Pazar günü K.Esat, Kızılay, Sıhhiye, Ulus, İstanbul Yolu, A.O.Ç , Gazi Mah. , Bahçeli, Maltepe, Kurtuluş. Yaptım A.O.Ç "de 5,6 tane ybr ci gordum aslında onlarada takılabılırdım ama tek gezdim:) Birlikte gezelim. insan haber verir:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar