[Ankara - MT]

Abi bende 1.500 veririm .Mito nun edeceğinin de 2 katını ederim.Sırtın hiçbiyerde yere gelmez:cherry:

Çok sağolun arkadaşlar:p ama geçen gün baya fırtınalı bi havada teslim ettik makinayı ama size tavsiyem yağmurlu havada zorunlu da olsa bir race kullanıcaksanız bir kez daha düşünmenizde yarar var:)

Ayrıca çok geçmiş olsun chimeraby,inşallah başına bi daha böyle birşey gelmez:rendeer: maalesef sürücülerimizde motor bilinci yeteri kadar gelişememiş:pr:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
chimeraby , çok geçmiş olsun bizim trafik trafik değilki işte,
tekrar geçmiş olsun

mrb arkadaslar bende aranıza ınsallah katılcam para durumu falan bu zamanları bekledım bı makıne almak ıcın bakalaım bı gpr125 ve zzr250 ile pazarlık ıcındeyız olursa takılırız beraber :)
pardon yenı okudum cok gecmıs olsun

hosgeldin dostum,,gpr 125 in sesi sinek gibi bu arada sölemek istedim

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Kolum iyi şu anda,kabuk bağladı.. Ağrılarım da yok denecek kadar az,yarına bişiyim kalmaz inşallah.. Tekrar tekrar teşekkür ediorum ilginiz için.. Allah hepimizi korusun böle şeylerden..

chimeraby çok geçmiş olsun yeni okudum. Ayak tırnaın uzun muydu? Belki botun önüne çarpıp kırılmıştır. Ayrıca kaza sebebine bağlı olarak bir tedirginlik oluyor. Ben belediye çukuruna girerek kaza yaptığım için artık yolda giderken ne zaman bir bozukluk görsem kasılıyorum. Sen de bir süre arabalardan çekinirsin. Ama bu motor sevdası bizde olduktan sonra kısa sürede çekingenlik atılır ve pür dikkat devam ederiz. Keşke korumaların olsaymış üzerinde demiycem çünkü sekendin diyorsun zaten.

Geçmiş olsun :rendeer: Kışın gelmesi ile havaların durumu belli kendinizi fazla yormayın benim gibi tatlı su motorcusu olun :p başınız ağrımasın :queen: :queen: :queen:

Kaza yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun diyor ve kazasız keyifli sürüşler diliyorum.Benimde başıma 3 ay önce chimeraby nin kazasına benzer bi kaza geldi.Ben ondan daha şanslıydım.ne bana ne de motora bişey oldu.

Bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim.Malum kış geldi.Yine haftalık toplantılara devam ediyormusunuz?Bir türlü fırsat bulup gelemedim.:salut: Düzenleyeceğiniz ilk buluşmada sizlere katılmak istiyorum.

off off zamn yok moral yok,dert çok:salut: :salut: cuma aksam olursa gelebilirim belki

ne salak eczacıymış o be! nasıl kızdım..hiç sevmiyorum bu tip adamları. ah bi karşılassam yolda o herifle, motoru üzerine üzerine sürerim valla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar