[Ankara - MT]

arkadaslar laflar arada kaynıyo hakkaten :p yeni gelenler hoşgeldi gidenlere güle güle burdakilerede slmlar... bu arada havalar soğuyo motorları nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsunuz???

ben depoda saklıyorum. depo dediğim yer aslında bir dükkan. ara sokakta. bu nedenle kelepir. iyi de oluyor içine başka şeylerde koyabiliyorum. garaj gibi. benim önerim bu. sende tek başına ya da 3-4 kişiyle bir yer kiralıyabilirsin. ufak tefek bakımlarını da burda yaparsın. yok ben bu iş için para ayıramam diyorsan brandadan başlayarak kasa yapmaya kadar değişik seçenekler var. ya da bir tanıdığın dükkanı, garajı kapalı bir yer ara artık. sonuçta dış ortamın olumsuz etkilerinden motorunu koruman çok önemli. güneş, nem motorunun değerini düşürecektir.

arkadaşlar, maalesef ağlaya ağlaya uğruna bu kadar uğraşmışken motoru satmak durumunda kaldım. aşağı linkten ulaşabilirsiniz ilana:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22780

pazar günü ya motorla ya motorsuz toplantidayim ama, umarim şimdi olmasa bile 2-3 yıl sonra daha iyisi bi motorla geri dönüş yapabilirim.

mithrelios;

Çok üzüldüm böyle olmasına.
Umarım aileni ikna edip,daha güzel bi makinayla dönüş yaparsın.
Bir süre daha artçı olarak devam edecek demekki motosiklet serüvenin.
Bence çok acele etme daha önünde uzun yıllar var bu işin tadını çıkaracağın.

Yeni katılan arkadaşlar;
Hoş gelmişler sefalar getirmişler:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
,Epeydir uğramıyordum buralara amma sayfalar ilerlemiş.
Baco, gupilya;
Ramazan dan sonra gelin mümkünse çünkü oruç fena şekilde başıma vurdu bildiğiniz gibi değil. sözüm sözdür unutmadım.
Bayağı bir katılan arkadaş olmuş aramıza. onlara da ayrı ayrı hoşgeldiniz :rendeer:

Mithrelios;
Güzel insan, üzdün beni arkadaşım. Elimizden gelecek bir şeyler olsa da yapsak.

Bu arada Ümmet abiyle tanışmak bir türlü nasip olmadı. Sağ olsun beni armış sormuş ama nafile. Bakalım dönüş yolunda uğrayacakmış inşallah bu defa karşılaşırız.

@roa
ooo hoşgeldin abi sonunda almışsın sende böylece 3. ZN 125 geldi
@2move,er6ha-n
şu ehliyeti alıyımda ondan snra heralde er6 olucak
@mithreilos
işallah ilerde tekrar daha iyi bir motorun olur

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ankarada kan vermek isteyen hiç kimse yokmu yanii?İnanın cok sevindim böyle bir kan verme kampanyasına vesile oldugum için ama bi kişi bile yokmu ankarada ben gelip kan vericem diyen .Bizim ankara tıp fakültesindeki kan merkezindeSerpil Akdag Kan merkezi) (Cebeci kampüsünde) de cok kana ihtiyac var arkadaslar.Her hafta belki ortalama 15 kan hazırlamaları gerekiyor biz talasemi hastaları için??????lütfen ilginizi bekliyoruz.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22536&page=3

Ankara Mt. bakın arkadaş ne diyor.

arkadaşlar oncelikle merhaba. Benim ogrenmek istedigim ankarada 2. el race motorlarin temiz olup olmadigini ogrenmek icin gosterebilecegimiz en iyi ve guvenilir ustalar veya dukkanlar kimler ve nerelerde biliyor musunuz? tesekkurler

Ankara'da güvenilirlik konusunda kesinlikle motomax
aslında sayılabilecek pek çok artıları var ama burada reklam yapmak gibi olur :)

reklam olmaz bence bilgilerimizi paylasiyoruz...motomax in ozellikle hangi servisi daha kaliteli veya daha cok yardimci olurlar...veya motomax taki bir usta ismi biliyormusunuz hani direk ona gideyim...

YeK

1hafta oldu kan vereli
merhaba arkadaşlar pazar ne yapıyoruz ayarlayabilirsem gelicem,
sayfaları pek takip edemiyorum...
kib.. saygılar, sevgilier..
Mithrelios hayırdır, bi yaramzlık yok demi?

Pazar saat 11'de Anatolia'da buluşuyoruz. Sonra yapacağımıza orada karar veririz.

ben bu sefer hiçbir şekilde kaçırmıyorum. annemlere yalvarip motoru son kez çıkartayim diye motorla gelicem, olmadi en kötü arabaya atliyorum.
şöyle güzel bişeyler yapalim yaf(300 km yol yapsak misal:) )

pazar günü hava yağışlı gözüküyor inşallah öğlen saatlerinde yağmazda güzel bir şeyler yapabiliriz.

ben bu sefer hiçbir şekilde kaçırmıyorum. annemlere yalvarip motoru son kez çıkartayim diye motorla gelicem, olmadi en kötü arabaya atliyorum.
şöyle güzel bişeyler yapalim yaf(300 km yol yapsak misal:) )

sen niye motoru satmayı kafaya koydun. evdekilere sattım falan filan deyip pembe bir yalan uydursana. o kadar çaba sarf ettin motor aldın, bir sürü donanım aldın, artçına bile kask aldın. şimdi hepsinden vaz geçiyorsun. niye

@mitrelios
hocam la aynı fikirdeyim sattım de geç ya da sizinkilere,motorun geri dönülemez bir tutku yarattıgını ve sattıktan sonra bir gün tekrar alıcağını(ki eminim öle olur)söle:p

sen niye motoru satmayı kafaya koydun. evdekilere sattım falan filan deyip pembe bir yalan uydursana. o kadar çaba sarf ettin motor aldın, bir sürü donanım aldın, artçına bile kask aldın. şimdi hepsinden vaz geçiyorsun. niye

pazar günü detayli anlatirim olayları. bi şekilde çıkar yol bulamadim, ama şimdi daha rahatim bi çıkar yol bulduk gibi, neyse, pazar konusuruz detayiyla :) . pembe yalan da o kadar çok söyledim ki artik yalan dolan olsun istemiyorum aramizda annemlerle.

@canyerli

anladilar oyle vazgeçilemeyecek tutku olduğunu bazi kisitlarla da olsa kabul ettiler gibi. neyse bakalim fiyatını arttirdim motorun, bu fiyatla alan olursa alir(ben de yazin kendime yeni alet alirim o paranin üstüne sayip-annemlerin kosulu, günlük ulasimda kullanmamam ve yaz gelene kadar haftasonlari gezilere gitmemem, malum okul ve iş aynı anda yürürken bi de olmaz diyorlar, haksiz da degiller). alan olmazsa da pazar sabahlari 1-2 saatlik geziler yaparim rahatlarim. neyse pazar gelsin konusalim detayli arkadaslar. çok sagolun destek ve önerileriniz için.

abi bu pazar ben ve abim bayındır barajına gidecegim(motorla) bayırdır barajı ve o taraflar gezmek icin cok iyi yerler.. ankara mt olarak pazar günü bayındır barajı gezisi nasıl olur

reklam olmaz bence bilgilerimizi paylasiyoruz...motomax in ozellikle hangi servisi daha kaliteli veya daha cok yardimci olurlar...veya motomax taki bir usta ismi biliyormusunuz hani direk ona gideyim...

Bahçeli 4.cadde'de ki haricinde başka yerde varmı bilmiyorum ama motosiklet aşığı insanların yeri emin ol yardımcı olurlar. İsim belirtmemem daha doğru olur.

Oyeah ve Açıkyol yarın yedigöller gezisinde yolunuz açık olsun işlerim şu aralar yoğun olmazsa bizim bir arkadaşla çadır alır katılırdık size döndüğünüzde fotoğraflar bekliyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar