@songoku
2 el motor satan rider-incek,motoart-esat,motomax-çayyolu,redline-balgat var.özellikler esatda bülbülderesi caddesi üzerinde baya bi motor satan yer war ama %80 i çiinli motorlar. gupilya abinin de dediği gibi internette de güzel motorlar bulabilirsin.
ankara mt karadenize doğru yola çıktım ankaradan geçerken sizlerle görüşme şansım olurmu şuan eskişehir mt ile beraberim.selamlar
gel abi ayarlayalim bişeyler. cumartesi ben ehliyet sınavına gidiyorum. pazar günleri saat 11 de bulusmamiz oluyor her hafta, pazar günü de kalacaksan bulusalim. cumartesi kalacaksan sadece herhalde uygun olan arkadaslar iletisime gecerler.
evet sadece cumartesi kalırım yolum uzun çünkü kuludan selamlargel abi ayarlayalim bişeyler. cumartesi ben ehliyet sınavına gidiyorum. pazar günleri saat 11 de bulusmamiz oluyor her hafta, pazar günü de kalacaksan bulusalim. cumartesi kalacaksan sadece herhalde uygun olan arkadaslar iletisime gecerler.
cumartesi nerde buluşuruz yerini bildirirseniz sevinirim.şereflikoçhisardan selam.arkadaslar cumartesi bulusalim. ben de sınavdan çıkar çıkmaz gelebilirim ama malum ne zaman sıranın gelip bitecegi pek belli olmuyor.şöyle öğleden sonra 4 gibi ümmet abi ye de uygunsa buluşsak?
kuludan şereflikoçhisara döndüm yarın burdan ankaraya doğru yola çıkçam gölbaşına geldiğimde telefon ederim.selam.0542 7624303 nmrm.Ümmet sen Konya yolundan gelmeyecen mi?
Gölbaşı'na gelince ara ben seni Dikmen kavşağında beklerim. Gölbaşı dikmen kavşağı yaklaşık 10 km. Şehrin girişinde. Oradan Anatolia'ya gideriz. MT Ankara buluşma yerini biliyor. Fırsat bulan gelir.
telefon numaram 0 505 581 68 38 ya da 0 312 481 61 56.
eee bahattin ben sana bu motoru al derken bi bildiğim var demiştim
belli oldumu senin askere ne zaman gideceğin kasım mı?
selam arkadaşlar bende bu sitede yeni sayılırım ümitköy-çayyolu civarında oturan arkadaşlardan da gezmek isteyenlar varsa yarın(16 eylül)öğlenden akşama kadar müsaitim,ayrıca pazar da bi ihtimal gelebilirm ama kesin diil