[Ankara - MT]

eheh evet sürat yaptik çok fena, sonumuz hiç iyi olmayacak, hiç 4 şeritli otoyol kıvami yolda 80 ile gidilir mi abi, 40 la ilerlemek lazim :) en fenasi dönüş yolunda zaten tükenmişken ve acemi bir binici olarak artçıyla birlikte, 2 kez yanlis yollara sapip bi 50 km kadar daha hava karardiktan sonra gitmemizdi. çevirme filan , veya herhangi bir sorun olmadan döndük ama cidden bittik. yolda büyük cbr kardeşlerimizle rastlastik tabi onlar uzadı biz kaldik ama güzeldi neticede.

ii kazasız belasız dönmüşşünüz. ben dün sizin kadar şanslı değildim. bende ballıkpınara gittim 1-2 saat kumlarla oynaştım sonra giderken son bi kez büyük rampadan atlayım didim ama keşke demeseydim yerçekimi galip geldi ve havada dengeyi kaybedip düştüm.... bikaç ufak tefek sıyrıkla gidonu eğilmiş ön freni ve farı kırılmış motorla geri dondüm... neyse allah tren kazası vermesin...

ii kazasız belasız dönmüşşünüz. ben dün sizin kadar şanslı değildim. bende ballıkpınara gittim 1-2 saat kumlarla oynaştım sonra giderken son bi kez büyük rampadan atlayım didim ama keşke demeseydim yerçekimi galip geldi ve havada dengeyi kaybedip düştüm.... bikaç ufak tefek sıyrıkla gidonu eğilmiş ön freni ve farı kırılmış motorla geri dondüm... neyse allah tren kazası vermesin...

geçmiş olsun. en azından ufak tefek zararla atlatmışsın.

geçmiş olsun gerçekten. neyse bundan sonra dağ tepe hoplayip ziplamak yerine bize takilirsin paşa paşa dolaşırız o yol senin bu asfalt benim diye. :)

arkadaslar ankarada 2. el motor galerileri nerelerde var? Ben bi balgattakini biliyorum...fm tuning in ordakini? Yardimci olursaniz sevinirim.

cumartesı gunu bben ve abim balık tutmaya gittik :queen: balık tutmak icn gölbaşı egmir ordan bayındır baraji ofof tam 186 km yol yaptık.. :wiinkk:
pazar gunu işim olmasa bende gelmek isterdim ama birdaki pazara gelcem:rendeer:
hantug gecmiş olsun

resimleri ekleye bilirsem ekleyecegim

Son düzenleme:
mithrelios nasıl cbr ile uzun yol yoruyomu?? benim motor tam uzun yol canavarı yaw... geçen pazar 500km yol yaptım hiç biyerim ağrımadı valla benim yarım kadar yol yapan watergunın heryere tutulmuştu ybr ile... :) motorumu seviyorum enduro güzel bi seçim

mithrelios nasıl cbr ile uzun yol yoruyomu?? benim motor tam uzun yol canavarı yaw... geçen pazar 500km yol yaptım hiç biyerim ağrımadı valla benim yarım kadar yol yapan watergunın heryere tutulmuştu ybr ile... :) motorumu seviyorum enduro güzel bi seçim

abi bu soru hakkinda bi yorumum olamicak çünkü, artçı ile gittik o yolu ve hayatimin ilk uzun yoluydu. ayrica kullandigim tek motor da cbr 125, bu yüzden karsilastirma yapamiyorum. sana sürüş sonrasi hissettiklerimi soyliyim sen aradan çıkarımını yap:

1)sabit gazdan dolayi sağ el bileğim biraz ağrıdı.
2)acemi olduğumdan sürekli dikkat vermekten baya bi yiprandim, belki bu motorun rahatsizligindan da kaynaklanmis olabilir tabi en azindan bi miktari.

bunlar dışında sırt ve kollarda bişey yok, titreşimi sürücü selesine ve gidona nerdeyse sıfır. ama artçıyı biraz titretiyor. yani YBR yorucuysa CBR daha yorucudur çünkü oturuş pozisyonu daha yatik YBR den. benim en sevdigim hadise 80/90+ hızlarda yatip ön camin altina girmek oldu, artçı olmadigi zaman ayrintili denicem bu işi. bi anda rüzgarin kesilmesi ve sırtından akışını hissetmek çok keyifli.

motor iki kişi normal yol koşullarinda hiç zorlamadan 120 km/s e erebiliyor. tek kişi çok rahat 120 gibi bir sabit hızla gidebilecegimi düşünüyorum, çünkü yokuslarda vb iki kişi çekiş düşüyor hissedilir biçimde. 120 den sonra stabil olmuyor yapmayin diyorlar ben de daha fazla basmadim, 6. viteste yaklasik 9000 devirdeydim, redline 11.000 ve maks 13.000 olduğu düşünüldüğünde ve iki kişi olduğumuz, sanirim daha gider tek kişi güzel kapanip zorlasan.

memnun kaldim motorumdan, yakmasi tahminimce(kesin sonuçlar bi daha benzin alinca) 9-11 ykr/km(5 lt ile 150 km, 1lt 30 km şeklinde) arasinda olacak.

bi 1000 km yi tamamlayim görüşlerimi bi başlık altina yazicam. bu hafta motorla gelmem buluşmaya, geçen hafta artik 1 ay dayanmanin verdigi gazla çıktım ama çok riskli bi yakalanirsam feci olur. umarim haftaya pazar ehliyetli ve evraklari tam bir şekilde motorumla bulusmadayim. bu pazar ise ya araba ya da artçıyım :)

mithrelios nasıl cbr ile uzun yol yoruyomu?? benim motor tam uzun yol canavarı yaw... geçen pazar 500km yol yaptım hiç biyerim ağrımadı motorumu seviyorum enduro güzel bi seçim

eee bahattin ben sana bu motoru al derken bi bildiğim var demiştim

belli oldumu senin askere ne zaman gideceğin kasım mı?

Son düzenleme:
bugün sitede çok iyi şartlarda ikinci eller satışa sunulmuş. 150 km de ikinci el motor var. çevrenizde motor almayı düşünüp bir türlü karar veremeyenlere mutlaka duyurmak gerekir diye düşünüyorum. motor almak için sanki bundan daha iyi şartlar oluşmazmış gibi geliyor. mesela 125 cbr var 3800 YTL. bir tanede 150lik 2000 YTL motor var tam yedek parçalık.

arkadaşlar skyteam st200 cross almak isteyen arkadaşlara varsa bi arkadaşta 2 ci el bir adet var motor daha 4-5 aylık ve crossa çok bendede var ben çok memnunum. uygun paraya sıkışmış satıyor almak isteyenler olursa metin ustayla görüşebilirler telefon :0312 3970193. msn:[email protected]

@songoku
2 el motor satan rider-incek,motoart-esat,motomax-çayyolu,redline-balgat var.özellikler esatda bülbülderesi caddesi üzerinde baya bi motor satan yer war ama %80 i çiinli motorlar. gupilya abinin de dediği gibi internette de güzel motorlar bulabilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ankara mt karadenize doğru yola çıktım ankaradan geçerken sizlerle görüşme şansım olurmu şuan eskişehir mt ile beraberim.selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar