hafiften bi sitem mi var hocam?
Motor kullanan etrafımda kimse olmadığı için tek tabanca takılocam mecbur. He belki ilerde yeni insanlarla da tanışırım bilemiyorum. Bu forumdan bi arkadaşla tanıştım bir de Motomax çekilişinde bi abiyle tanıştım o kadar. Şimdilik tek devam bir süre daha.
Ankaralı arkadaşlara benden de merhaba.
Maalesef hocam. 250 cc üstü muhabbeti canımı sıkıyor. Ne yani 250 cc altı sizin gibi 160-180 km hızlara ulaşamayacağı için küçük mü görüyorsunuz? Veya konu maddiyat mı? Herkes ihtiyacına göre motor alır. Ortalama hız ile grup halinde bir yerlere gidilip sürüş yapılamayacaksa grup olmanın anlamı nedir? Şurada sıklıkla yüksek hızlara çıkıp kaza yapanları görüyoruz hiç mi ibret almıyoruz? Gerek yok bu işlere. O yüzden ya tek başına ya da belli kurallar çerçevesinde sürüş yapabilen birkaç arkadaşın olsun yeter. Neyse açmayın yaralarımı :wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Tek tabanca devam :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Ve aleyküm selam gardaş. Kabileye hoşgeldin :rendeer:
olur öyle şeyler, şahsi alma.
sen de yarın büyütünce ufakları beklemez gazlarsın, adalet yerini bulur![]()
Hahahahh beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.Seninle tanışmak istiyorum. :queen:
amin cümlemizi. toplanın tanışalım hocam.
Arkadaşlar whatsapp grubu için 05398752480 e mesaj atınız orda muhabbete devam edelim
Yok mu bişey pampaaanasıldı bajaj 400? var mı deneyen?
Yok mu bişey pampaaa![]()
nasıldı bajaj 400? var mı deneyen?
motomekanik yıldız tarafındaki eski motoart mıydı?
kaç beygir bu? beygiri önemli benim için.
benimkinden kuvvetliyse deneyip de ağzımızın tadını kaçırmayalım durduk yere![]()