[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında perşembe olur gibi gözüküo şimdilik.
süper fikir yani.çünkü ben cuma kesin gidiorum.daha erken gidicektim ama ancak bu kadar uzatılabildi.

yani hatta perşembe bana kesin uyar size de uyuyosa bilgilendirirsiniz beni
hatta kimse bu konuda benimle ilgilenicek kişi ona özelden numaramı gönderiim iletişim kuralım.çünkü ben internete giremeyebilirim çok sık
cevap bekliorum!

Son düzenleme:
Birşey soracağım: Bazı harfleri büyük, bazılarını küçük yazmak zor olmuyor mu? Yoksa otomatiğe mi bağlı? Otomatik ayarlanıyorsa nasıl yapılıyor, merak ettim. Herkes böyle yazacak yakında herhalde. Okumayı zorlaştırdığı kesin ama.
Valla ben buluşmalara gidemeden millet başka şehirden gelip gidecek, ona yanacağım.

caps lock unu aç ve bi dha kapatmadan ne yzıyorsan yaz nokta virgülde koyma bakalım olacakmı...:queen:

Denİyorum Ama HİÇ Bİr Şey Olmuyor Hanİ Hepsİ BÜyÜk Yaziyor Ne İŞ Bazilarinin KÜÇÜk Bazilarinin BÜyÜk Olmasi Gerekmİyor Muydu
Çok ilginç... Yazarken hepsi büyük ama mesajda bazı harfler dışında diğerleri küçülüyor. Çok ilginç. Peki tamamen büyük harf nasıl yazarız?

gupilya ve ark geziler veya toplantılar gölbaşı.ahlatlıbel yanı oransitesi yada cankaya yakın yerlerde faaliyetler oldugunda forumda haber verırsenız bende kesın gelırım

gupilya ve ark geziler veya toplantılar gölbaşı.ahlatlıbel yanı oransitesi yada cankaya yakın yerlerde faaliyetler oldugunda forumda haber verırsenız bende kesın gelırım

toplantı yeri çetin emeç yakınında Türk Ocağı cad. Anatolia'da Haziran ayında motosiklet günlerinin düzenlendiği yerde. 31. Ağustos Perşembe günü gel İzmir'den TESS için bir buluşma söz konusu olacak.

şimdi neye bağlıoruz işi.perşembe Anatolia.Saat kaçta olcak?
Gupilya abi şu işe bi son noktayı koysana...

saygılar...

TESS perşembe günü için kararlaştırdıgımız gibi Ahlatlıbelde olacağız daha fazla kurcalama :) Geliyorsun.
Adil.
Bu arada diğer Ankaralı arkadaşlarda
Perşembe günü 18,30 dan sonra Ahlatlıbel devran çayır çimendeyiz...

Water bi gün sende gelecen inşallah bu forumun en sıkı takipcisisin nasıl olsa :)

Sefgilerle.... ( Türkçe katili diyecen demi ) :D

Orayı nasıl bulurum diyenlere

Konya yolundan gölbaşına doğru devam ederken incek sapağından girdikten sonra 100-150 metre ileride solda kocaman bi girişi var... Motorları zaten girişte solda park alanında göreceksiniz dalın içeri...

Yaaaaaa, perşembe olmaz. Ağlayacağım şimdi.
En baştan pazartesi veya salı olsun diyecektim ama o dönemde taarruz altında olduğumdan birşey demeyeyim dedim.
Niye Türkçe katili diyeyim ki? Şevgileyle :queen:

31 Ağustos Perşembe
Ahlatlıbel - Devran
18:30
Nasıl gelinir:
Konya yolundan gölbaşına doğru devam ederken sağa incek sapağından girdikten sonra
100-150 metre ileride solda kocaman bi girişi var... Motorları zaten girişte solda park alanında göreceksiniz dalın içeri...

Az kaldı 15 ya da 16 eylülde çıkıyorum. Artık gelirsin sen de bi hoş geldin buluşmasına :)

Ooooo, bitiyor yani. Yav kaç ay oldu ki sen gideli? Ben bi 3-5 sene daha gelmez diyordum :queen: .

Önce askerliğimi yakacaklardı sonra baktılar ki zararlı kendileri çıkıyorlar, gönderip kurtulalım dediler :mrgreen:

Bitti bitti sizi kandırıo... Şu anda bodrumda havana clupda fındık peşinde :) :queen:

şimdi neye bağlıoruz işi.perşembe Anatolia.Saat kaçta olcak?
Gupilya abi şu işe bi son noktayı koysana...

saygılar...

tamam biz yine Anatolia'da buluşalım. sen orayı biliyorsun. belki başka arkadaşlarda gelir. oradan ahlatlıbele gider diğerleriyle buluşuruz. ben perşembe 16.30'dan sonra orada olurum. Kestirme yerden gideriz. Hallederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar