[Ankara - MT]

Haftalardır? Ben de onu soruyorum işte. Her hafta buluşuluyor mu? Benim ilk defa haberim oluyor bundan mesela.

watercolours

konu kapatılmıs ama uzgunum bısı solemeden edemıcem bence sen Ankara'nın gusellıgını ve baskent olmasını kıskanıyorsun :)

Ankara'nın tek düzeltilemeyecek eksiği denizi olmaması. Ben Ankara'nın bir Avrupa başkenti gibi olmasını istiyorum da konu nerelerden nerelere geldi :). Ve ben sıkıldım.

neyse şimdi kimler var bu pazar?

1. mithrelios
2. açıkyol
3. gupilya
4. .

belkiciler
1. setr74

cumartesi sınav sonrası bursaya gideceğim düğünden sonra yetişebilirsem ben geliyorum arkadaşımın arabasıyla gittiğim için net birşey söyleyemiyorum belkicilere kaydırın beni

"Ankara'nın tek düzeltilemeyecek eksiği denizi olmaması. Ben Ankara'nın bir Avrupa başkenti gibi olmasını istiyorum da konu nerelerden nerelere geldi . Ve ben sıkıldım."bak böle demişşin kardesıım kapatalım dedık ama sen baksana uzattın avrupa baskentı gıbı olmuyo iişte sen git avrupa baskentlerıne o zaman ya ankara bence böyle (kötüsü ve iyisi) cok güzel

selam beyler ben MT_SİVAS tan ankaraya geldim tatile motosikletimde
burda ama ankarayı pek bılmediğim için yabancıyım burda neyse herkeze merhaba demek istedim bu arada yeni mahalledeyim

selam beyler ben MT_SİVAS tan ankaraya geldim tatile motosikletimde
burda ama ankarayı pek bılmediğim için yabancıyım burda neyse herkeze merhaba demek istedim bu arada yeni mahalledeyim

Pazar toplantısı Milli Kütüphane yakınında. Türk Ocağı caddesinde. Daah da bilgi istersen ara bizi

bende gelirim belki

1. mithrelios
2. açıkyol
3. gupilya
4. .

belkiciler
1. setr74
2. Ohyeah

bende belkiciyim.bide ben esat da oturuorum.en polissiz nereden gelirim anatolia ya bilen var mı arkadaşlar.

arkadaşlar yağmur hafiften serpiştirio...yarınki hava durumu hakkında bilgisi olan warmı?

hava durumunu takip etmedim bursayada gidemedim ama işin kötü yanı radyatör hortumum çatladı rekoruda kırıldı yarın motor yatacak gelebilirsem yayan geleceğim.

http://www.ntvmsnbc.com/news/WEA_Front.asp?faa=Ankr

ntv ye göre parçalı bulutlu 35/22 C olacakmis, tam da sürüş havası :)

araba konusunda sorun çıktı bizim evde de(ulen 3 kişiyiz 2 araba var hala sorun cikiyor-neyse bi yandan da motoru açıklamam ve kullanmam için elime koz bunlar... of of hiç de sevmiyorum boyle oyunlari ya mecbur birakiyolar yaf), ben de yayan gelicem sanirim, çetin emeç tarafından geçen varsa alabilirse tabi daha memnun olurum çünkü kask mont vb derken baya bi kilo yük olacak elimde:(

http://www.ntvmsnbc.com/news/WEA_Front.asp?faa=Ankr

ntv ye göre parçalı bulutlu 35/22 C olacakmis, tam da sürüş havası :)

araba konusunda sorun çıktı bizim evde de(ulen 3 kişiyiz 2 araba var hala sorun cikiyor-neyse bi yandan da motoru açıklamam ve kullanmam için elime koz bunlar... of of hiç de sevmiyorum boyle oyunlari ya mecbur birakiyolar yaf), ben de yayan gelicem sanirim, çetin emeç tarafından geçen varsa alabilirse tabi daha memnun olurum çünkü kask mont vb derken baya bi kilo yük olacak elimde:(

saat 11'de Dikmen cad. gelir Polis Evinden sola Çetin Emece dönerim. senin için uygunsa senide alırım. yalnız ben unutabilirim bana hatırlat telefonum 0505 5816838

ok, şöyle yapalim, ben seni 11.00 da türkocağı(anatolia nın olduğu cadde) ile çetin emeç in kesiştiği yerde, sen çetin emeçten türkocağı'na doğru sağa döner dönmez beni alabileceğin gibi bekleyeyim. elinde kask olan fazla kişi olmaz herhalde o noktada beni tanirsin:)

çok çok sağol.

Arkadaşlar motorumu aldığımda sizi gölbaşına davet ediyorum.

Yakında gelecek, şuan özel yetenek sınavı bi belli olsunda :queen:

Ankarayı beğenmeyenmi var? Buyurun Ankara gölbaşı resimleri :)

103_0324.JPG

İstediğiniz aktivite olsun.

goller5.jpg

goller6.jpg

yeni parkımızı görmelisiniz, inanılmaz uzun ve büyük
goller9.jpg

park11.jpg

merhaba arkadaşlar, bende gelmek isterdim ama evde boya işi var:pr: , sanırım gelemem, haftaya inşallah.:cat:

www, gölbaşı resimleri süper, yamaç paraşütü resmi sanırım odtü havacılığın, bende eski bir üyesiyimde, ah ah ne güzeldi havada süzülmek:salut:

arkadaslar gelmek isterim ama ehlıyetim olmadıgı icin gelemiyorum ama sizden gezzi resimleri bekliyorum

güzel ama biraz az katilimli bir bulusmayi gerceklestirdik. sohbet edip bozuk ankara yollarinda biraz motokros yaptik geldik.

ben tabi eve girmeden yol kenarinda kaski vb çantaya atarken, sıfır ekipman motora binmis iki cocuktan laf yedim, abi sende kask var motor yok diye. neyse evdekilere aciklarsam motoru bugün, haftaya da bulusmaya artik cabbarcığım ile birlikte gelicez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar