küçük cc ler büyüdü, sen askerdeyken herşey çok değişti) şişede durduğu gibi durmuyor..
Tüh Askere gitmeden önce ankaradaki bu eğlenceli grubu görür heveslenirdim.Hatta askerden sonra ankarada yaşayacağım belli olunca ilk aklıma gelen ankarada motorla kamp yapan motorcular olduğuydu. Neyse oltacılar derle balığa giderim olmazsa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Selamın aleyküm arkadaşlar Foruma yeni üye oldum.
Rabbim nasip ederse bende aranızda olmayı planlıyorum. Bana yol yordam öğretecek abiler kardeşler arıyorum.
Uzun yıllar önce babamın bi mz i vardı ozamandan kalan bir hevesti motor fakat bu sıralar iyice takıntı haline gelmeye başladı =)
belirli bir bütçe ayırdım tabi ilk başta ehliyetimi ve kaskımı almayı planlıyorum. Kurs için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır ?
evim pursaklarda iş yerim balgatta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Ses ver ankara![]()
ankaraya geldikten sonra malzeme ekipman için bir araştırma yaptım. Haftaiçi çalıştığım için sadece pazar günü müsait oluyorum. pazar günü açık olan tek yer, http://www.ulusanmotor.com.tr . bakmanı öneririm.