[Ankara - MT]

perşembe cuma ve cumartesi tam motor havası. özellikle yarin turlayacak olan varsa katılmak isterim.

herkese selamlar...

Nerelerdesin-M%C3%BCbarek-STV.jpg

Son düzenleme:
kardesim ben bir arkadasla gunubirlik cumartesi icin plan yapiyorum ama araba ile otobuslemi karar veremedim

beyler ankaradaki oto pazarlarında motor oluyormu? önerebileceğiniz bi ikinci el bayisi varsa onada açığım

Şair burada bayrağa seslenmiş

HEEE :)

saka bir tarafa arkadalaslar bizi yari yolda birakti eger aranizdan fuara gidecek olan var ise elimdeki 3 adet davetiyeyi verebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

hocam en guzeli sahibinden takip edip oradan bakman bbenim kendi fikrim bu nasil bir motorsiklet ariyorsun marka model olarak

saka bir tarafa arkadalaslar bizi yari yolda birakti eger aranizdan fuara gidecek olan var ise elimdeki 3 adet davetiyeyi verebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

hocam en guzeli sahibinden takip edip oradan bakman bbenim kendi fikrim bu nasil bir motorsiklet ariyorsun marka model olarak

fuara nedense hiç gidesim gelmiyor...bi kere gittim kalabalık ve baya yorucu oluyor...

fuara nedense hiç gidesim gelmiyor...bi kere gittim kalabalık ve baya yorucu oluyor...

evet ilk gun ve ikinci gun sakin daha rahat geziliyor özellikle son gun pazar gunu gecen sene kalabaliktan basim
ayrica mart sonuna dogru olmasi bence daha iyi olur acik havada olsa dadından yinmez ama maalesef elimizdeki bu

honda bakıyorum kafamın rahat edebileceği küçük cc bi motosiklet arıyorum. sahibindendeki honda cbr fiyatlarını çok şişirilmiş buluyorum açıkcası ve diğer ilanların yarısı yanlış adam çin malı motorunu ybr diye satmaya çalışanımı ararsınız. kazaları çekmeyenimi ararsınız hepsi var..

Merhaba. Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım ve memurum. Son zamanlarda bir motor almayı çokça düşünmeye başladım. Fakat pek fazla bilgim yok forumlardan okuduğum haricinde; Ankara'da da motorla ilgilenen tanıdıklarım, çevrem olmadığından. O yüzden üye olmaya karar verdim. Bu konularda bilgilenmek ve karar verebilmek için.
Yamaha yzf R25 düşünüyordum hatta bi bayiye isim yazdırdım ancak fiyatındaki değişim beni tereddüte düşürdü. Motorlarla ilgili her konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım ve memurum. Son zamanlarda bir motor almayı çokça düşünmeye başladım. Fakat pek fazla bilgim yok forumlardan okuduğum haricinde; Ankara'da da motorla ilgilenen tanıdıklarım, çevrem olmadığından. O yüzden üye olmaya karar verdim. Bu konularda bilgilenmek ve karar verebilmek için.
Yamaha yzf R25 düşünüyordum hatta bi bayiye isim yazdırdım ancak fiyatındaki değişim beni tereddüte düşürdü. Motorlarla ilgili her konuda yardımlarınızı bekliyorum.

bir bayi derken?
ankarada zaten 1 tane yamaha bayisi var,
Ayrıca tecrübe durumunuz nasıl acaba? Yada eğitim vs aldınızmı?Yada ekipman durumunuz?

bir bayi derken?
ankarada zaten 1 tane yamaha bayisi var,
Ayrıca tecrübe durumunuz nasıl acaba? Yada eğitim vs aldınızmı?Yada ekipman durumunuz?

Ankara değil Konyadaki bayiye isim yazdırdım. Ehliyetim var. Ekipman yok. Eğitim almadım. Vitessiz motosiklet kullandım uzun süre. Vitesli motosikletim olmadı fakat birkaç kez kullanmışlığım vardır. Bu tarz motosiklet konusunda hiç tecrübem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar