kardesim ben bir arkadasla gunubirlik cumartesi icin plan yapiyorum ama araba ile otobuslemi karar veremedim
Şair burada bayrağa seslenmiş
HEEE
saka bir tarafa arkadalaslar bizi yari yolda birakti eger aranizdan fuara gidecek olan var ise elimdeki 3 adet davetiyeyi verebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
hocam en guzeli sahibinden takip edip oradan bakman bbenim kendi fikrim bu nasil bir motorsiklet ariyorsun marka model olarak
fuara nedense hiç gidesim gelmiyor...bi kere gittim kalabalık ve baya yorucu oluyor...
HEEE
saka bir tarafa arkadalaslar bizi yari yolda birakti eger aranizdan fuara gidecek olan var ise elimdeki 3 adet davetiyeyi verebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
hocam en guzeli sahibinden takip edip oradan bakman bbenim kendi fikrim bu nasil bir motorsiklet ariyorsun marka model olarak
Merhaba. Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım ve memurum. Son zamanlarda bir motor almayı çokça düşünmeye başladım. Fakat pek fazla bilgim yok forumlardan okuduğum haricinde; Ankara'da da motorla ilgilenen tanıdıklarım, çevrem olmadığından. O yüzden üye olmaya karar verdim. Bu konularda bilgilenmek ve karar verebilmek için.
Yamaha yzf R25 düşünüyordum hatta bi bayiye isim yazdırdım ancak fiyatındaki değişim beni tereddüte düşürdü. Motorlarla ilgili her konuda yardımlarınızı bekliyorum.
bir bayi derken?
ankarada zaten 1 tane yamaha bayisi var,
Ayrıca tecrübe durumunuz nasıl acaba? Yada eğitim vs aldınızmı?Yada ekipman durumunuz?
bir bayi derken?
ankarada zaten 1 tane yamaha bayisi var,
Ayrıca tecrübe durumunuz nasıl acaba? Yada eğitim vs aldınızmı?Yada ekipman durumunuz?