[Ankara - MT]

Selamın aleyküm arkadaşlar Foruma yeni üye oldum.
Rabbim nasip ederse bende aranızda olmayı planlıyorum. Bana yol yordam öğretecek abiler kardeşler arıyorum.

Uzun yıllar önce babamın bi mz i vardı ozamandan kalan bir hevesti motor fakat bu sıralar iyice takıntı haline gelmeye başladı =)
belirli bir bütçe ayırdım tabi ilk başta ehliyetimi ve kaskımı almayı planlıyorum. Kurs için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır ?
evim pursaklarda iş yerim balgatta

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Ses ver ankara :(

küçük cc ler büyüdü, sen askerdeyken herşey çok değişti:)) şişede durduğu gibi durmuyor..

Tüh Askere gitmeden önce ankaradaki bu eğlenceli grubu görür heveslenirdim.Hatta askerden sonra ankarada yaşayacağım belli olunca ilk aklıma gelen ankarada motorla kamp yapan motorcular olduğuydu. Neyse oltacılar derle balığa giderim olmazsa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Rabbim nasip ederse bende aranızda olmayı planlıyorum. Bana yol yordam öğretecek abiler kardeşler arıyorum.

Uzun yıllar önce babamın bi mz i vardı ozamandan kalan bir hevesti motor fakat bu sıralar iyice takıntı haline gelmeye başladı =)
belirli bir bütçe ayırdım tabi ilk başta ehliyetimi ve kaskımı almayı planlıyorum. Kurs için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

ankaraya geldikten sonra malzeme ekipman için bir araştırma yaptım. Haftaiçi çalıştığım için sadece pazar günü müsait oluyorum. pazar günü açık olan tek yer, http://www.ulusanmotor.com.tr . bakmanı öneririm.

Ekipman için motomaxı tavsiye ederim fiyatlar uygun çoğu ürün kalitelidir.onun haricinde ankarada adam gibi ekipman satan yer yok zaten.para önemli değil dersen o zmn ulusana gidebilirisin :)birde sadece kask alma mont al,eldiven al,dizlik al ekipmanın full olsun ki sana zarar gelmesin.eğitim içinde honda diyorum bende gitmeyi düşünüyorum.

Ekipman için motomaxı tavsiye ederim fiyatlar uygun çoğu ürün kalitelidir.onun haricinde ankarada adam gibi ekipman satan yer yok zaten.para önemli değil dersen o zmn ulusana gidebilirisin :)birde sadece kask alma mont al,eldiven al,dizlik al ekipmanın full olsun ki sana zarar gelmesin.eğitim içinde honda diyorum bende gitmeyi düşünüyorum.

internetten alışveriş diyince tüylerim diken diken oluyor =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Başlangıç motoru için İlla cbr illa cbr diyen abilerimin baskısı nedeniyle cbr ye karar verdim ama aynı model aynı km 2500 den başlıyo 5000 e kadar var

bu cbr diyenler komisyon alıyorlar galiba: ) bana da herkes cbr al cbr al demişti ilk vitesli motor alma girişimimde, aldık..bir sene sürmedi sattık da :)

bana diyorsan bilgim yok :) eğitimsizim ben

ama yine forumdan okan hoca eğitimler düzenliyor, istersen araştır yakınlarda da vardı galiba

pursaklarda kurs ücreti en düşük aldığım 250 TL
emniyet için 250 TL
sınav ücreti olarak da bi 50 TL ödemem gerekiyormuş nasıl bu fiyatlar makulmu ?

Kanı çekilmiş şehir :) Bayılıyorum bu yönüne, dünyadaki en anlam karmaşası yaşatan şehirlerden biri. Bukadar insan napıyor lan diyorsun habire :)

Ankaradaki organizasyonların hemen hemen hepsi Anıtparkta toplanır, bu da öyle olmuş, bu tarz önemli günlerde Anıtpark civarlarında biraz dolanırsanız mutlaka başka motorcular görürsünüz.

Genelde bizden fazla ses çıkmaması ile ilgili de şunu söyleyebilirim en azından kendi adıma, çok yavaş tempoda ve trafikte çok sayıda motorla sürüşe katılmayı uygun görmüyorum, o sürüş pek güvenli olmuyor genelde, hatta yer yer tehlikeli oluyor. Genel olarak ne kadar çok motor birarada sürüş yapılıyorsa o kadar uzak durmayı tercih ederim. Herkes bizim gibi sakin sakin kullanmıyor sonuçta, acemisi var, manyağı var, gösteriş budalaları var, var da var.

DAha az sayıda motor ile Ankara yakınlarındaki ayaş güdül kızılcahamam rotası bana her zaman daha çekici gelmiştir. İnsanı rahatlatır.

Ankaradaki organizasyonların hemen hemen hepsi Anıtparkta toplanır, bu da öyle olmuş, bu tarz önemli günlerde Anıtpark civarlarında biraz dolanırsanız mutlaka başka motorcular görürsünüz.

Genelde bizden fazla ses çıkmaması ile ilgili de şunu söyleyebilirim en azından kendi adıma, çok yavaş tempoda ve trafikte çok sayıda motorla sürüşe katılmayı uygun görmüyorum, o sürüş pek güvenli olmuyor genelde, hatta yer yer tehlikeli oluyor. Genel olarak ne kadar çok motor birarada sürüş yapılıyorsa o kadar uzak durmayı tercih ederim. Herkes bizim gibi sakin sakin kullanmıyor sonuçta, acemisi var, manyağı var, gösteriş budalaları var, var da var.

DAha az sayıda motor ile Ankara yakınlarındaki ayaş güdül kızılcahamam rotası bana her zaman daha çekici gelmiştir. İnsanı rahatlatır.

Bülentcim nasılsın :p

[YT]23E-r4w6zYY[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar