Mekana aldanmayın ustaların maalesef çoğu aynı al birini vur ötekine.:farao:
tavsiyeler için saol dostum, peki sen nereye götürüyorsun, yetkili servis mi.
endo motor çok namını duydum ancak tecrübe etmedim orayı. dediğin gibi yoğun olması normal karşılanır. ama önemli olan tabi ki hizmet.
gönül isterdi BOLD harflerle birkaç örnek yazayım şuraya, intikam alayım ama kimsenin ekmeğine de taş koymak istemem.
Bu mantığı hiç anlayamayacağım,,, Siz milletin daha da kazıklanmasına sebep olmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.
O zaman senden de başına gelen olaylardan dolayı ustalar ile geçirmiş olduğun diyalogları buraya aktar herkez faydalansın?
Ben zaten aktarıyorum, aktar mıyormuyum ?
Her bulduğum yere yapıştırmak durumunda değilim Dervişcim. Kendi konu başlığımda bahsettim, grupta da bahsettim. Yada soran biri olduğu zaman "ya yaptı, kötü yaptı ama adın vermeyim, ekmeğiyle oynamayım" demiyorum.
Diyor muyum :uro::
belkide ahmet de öyle yapıyor nerden biliyorsun ziyacığım?
başlıyorsun veryansına??
oda her yere yazmak zorunda değil neticede yüzyüze söylemiştir belki??
Ama Ahmet arkadaşımızın yaptığı şey söylememek mi, yoksa söyleyip de isim vermemek mi ? Arada fark var sanki, yoh mu Dervişcim..?
Bu mantığı hiç anlayamayacağım,,, Siz milletin daha da kazıklanmasına sebep olmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.
ben onu bilmem abi. varsa önerebileceğim biri öneririm. yada Redmoon gibi tecrübemi, neden-sonuç ilişkisi belirterek tavsiye niteliğinde paylaşırım. tutupta şura kötü gitmeyin diye yorum yapmam. ayrıca kazıklandığımız ve önünden bile geçmek istemediğimiz bir sürü usta var ve güzelde iş yapıyorlar. sizin mantığa göre dükkanın sokağında duralım geleni geri çevirelim :cat:
madem tek kelimeyle ankara'lı ustalar özeti geçelim de konu muğlak kalmasın;
hızır usta..............kalender
metin usta..............elitist
bmw'ci ünal.............nostaljik
efe motor aydın.........tekinsiz
yonus usta..............totoşumsu
Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız. Kendinizle de bir miktar çelişki içindesiniz.
Ama önemli değil, sanırım burada herkes yardımcı olma niyetinde :cat:
"Efe tekinsiz" denilen Honda efe mi ?
Perşembe günü oraya gidecemde
"Efe tekinsiz" denilen Honda efe mi ?
Perşembe günü oraya gidecemde