[Ankara - MT]

Abilerim,arkdaşlarım ben Cengiz.22 yaşımda ,Ankaradanım.Hacettepe üniversitesi-beytepedeyim.Daha önce bir deneyimim yok ama arabamı sattım motor almayı kafaya koydum çünkü yamaha yzf125 r a ilk görüşte aşık oldum:D Kısa zamanda alıp( 0 la ikinci el arasında kararsızım) aranıza katılmak istiyorum şimdiden bi selam veriyim dedim.Herkese kazasız,belasız sürüşler.

Ankarada usta mevzusu her yerde olduğu gibi gene askıda(çözümsüz) kaldı, herkesin motorcusu en iyisi sanırım.
ya bi dükkan kiralayıp içine takımları döşeyip şöyle 3-5 kişi ortak bu iş uzun zamandır planım dahilinde, hepimiz sonuçta motorla uğraşmayı seven insanlarız.

Bu ZZR600'ü tanıyan varmı? :king:

Sahibi kırıkkale motosiklet klubünde. Motorun yanına gittim, nasıl memnunmusunuz diye başladım konuşmaya. Bunla yaptıklarımı diğer markalarla yapmış olsam çoktan parçalanırdı, harika motor, sağlam motor v.s diye anlatmaya başladı. O sustu ben anlatmaya başladım. Bunun sahibi bu serinin 250si ile başladı, 1200ü ile devam ediyor, senkron ayarını bile kendisi yapar, çok titizdir anlatmaya başladım falan garip bir yüz ifadesiyle beni dinledi :p önceki sahibini övünce tabi temiz motor almışım diye sevindi biraz.

Buradaki ekipte sezonu açtı bu arada;

Buberk eline, emeğine, yüreğine sağlık.

Motosikleti
VFR1200X
Bu ZZR600'ü tanıyan varmı? :king:

[url]http://i.hizliresim.com/7mPdBl.jpg[/url] [url]http://i.hizliresim.com/glypPN.jpg[/url]

Sahibi kırıkkale motosiklet klubünde. Motorun yanına gittim, nasıl memnunmusunuz diye başladım konuşmaya. Bunla yaptıklarımı diğer markalarla yapmış olsam çoktan parçalanırdı, harika motor, sağlam motor v.s diye anlatmaya başladı. O sustu ben anlatmaya başladım. Bunun sahibi bu serinin 250si ile başladı, 1200ü ile devam ediyor, senkron ayarını bile kendisi yapar, çok titizdir anlatmaya başladım falan garip bir yüz ifadesiyle beni dinledi :p önceki sahibini övünce tabi temiz motor almışım diye sevindi biraz.

Buradaki ekipte sezonu açtı bu arada;

[url]http://i.hizliresim.com/P3BN78.jpg[/url]

Buberk eline, emeğine, yüreğine sağlık.
[url]http://i.hizliresim.com/P3BNZQ.jpg[/url]

Güzel olmuş adamım, gurur duydum :)

Dediğim gibi çıkmış zzr600 bizim korayın elinden geçenmiş demek.

way anasına kmsine bi baksaydın geri sarmışlar mı merak ettim ben 16500de 2. sahibinden aldım sattığımda 43bine geliyodu. Benden sonra 3 kez daha el değiştirdi. İlk ikisi pek binmedi bildiğim kadarıyla. Yani 6. sahibi olması lazım o şahıs.

way anasına kmsine bi baksaydın geri sarmışlar mı merak ettim ben 16500de 2. sahibinden aldım sattığımda 43bine geliyodu. Benden sonra 3 kez daha el değiştirdi. İlk ikisi pek binmedi bildiğim kadarıyla. Yani 6. sahibi olması lazım o şahıs.

oo kesin oynamışlardır, bu vatandaşta golü yemiştir. yoshi var üstünde pek hırpalanmamış gördüğüm kadarıyla. birdahaki buluşmada kmsine bakıp haber veririm, çok memnun adam satmaya niyeti yok pek :)

amaan bizim bi forum vardı değil mi, ne zamandır uğramıyodum...

usta dediğin yaşamkentte apoyal leventtir...açar manueli yapacağını yapar...ankara da çok övülen, yerler göklere sığmayan ustanın da en son marifetine arkadaşlarımızın mağdur olması sayesinde şahit olduk...

Arkadaşlar motor elektroniğinden çok iyi anlayan bildiğiniz usta varmı. CBR 125 in saatinde problem yaşıyorum, CBR 125 kullanıcıları başlığına da yazdım.
Kısaca anlatmak gerekirse motoru stop ettiğimde saat sıfırlanıyor ve motor devri motor o an hangi devirdeyse orada kalıyor, anladığım söylenemez ama sanırsam anahtar off konumuna geldiğinde göstergeye giden elektrik kesiliyor.

Yetkili servise dün motoru verdim bugün tüm bakımları yapılmış olarak teslim aldım ama göstergeye bir çözüm bulamadılar birazda karışmak istemediler gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Arkadaslar ankarada 1 haftada tam 3 defa polis cevirmesi ile karsilastim. Nedir bu polislerin motorlardan istedikleri. Kask olmasina ragmen, durdurmak istiyorlar.:) tabi ben topuk...:)

aynen bugun polis resmen motorcu avlıyodu , ara sokaklara pusmuşlar bende yakalandım ,ah ulan hıncal ah :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar