[Ankara - MT]

ulus çankırı caddesine yakın olanlar benide alabilirmi rica etsem
Paşam bende ulus sanayi caddesindeyim ama eğer işi ayarlayabilirsen geleceğim. Bir de motorum yenimahalle de duruyor. Gidip onuda almam lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Ayarlayabilirsem*

ulus çankırı caddesine yakın olanlar benide alabilirmi rica etsem

Paşam bende ulus sanayi caddesindeyim ama eğer işi ayarlayabilirsen geleceğim. Bir de motorum yenimahalle de duruyor. Gidip onuda almam lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Ayarlayabilirsem*

Beyler sizin işyerleri de mi ulusta?

Sizide eklersek sırf ulusta 5 motorcu varmışız :sunny:

Bu arada diğer arkadaşlar şunu belirtmemişler,
Biz bilkentin girişinde ekipcek birbirimizi bekleyeceğiz ve hep beraber salona giriş yapacağız yani toplanma yerimiz aslında Bilkent girişteki nizamiyeden hemen sonra,
Turuncu bir motor görürseniz yanaşın direk.

Unutmadan tatarı gören kör olmuş duyan ahraz kalmış :santa:

Biz bilkentin girişinde ekipcek birbirimizi bekleyeceğiz ve hep beraber salona giriş yapacağız yani toplanma yerimiz aslında Bilkent girişteki nizamiyeden hemen sonra,

Yani tahmini saat kaç gibi giriş kapısında olursunuz? Bende o saatlerde orda olup herkese bir merhaba demek isterim..

Aynen oyleymis bende yeni öğrendim simdi:) sezon tam acildiktan sonra ufak ufak ulus turları yapalım topluca:))

belirtmemişler diyip manipüle etme dostum..o zaman nizamiyede buluşma olayı yoktu daha...

7 ye doğru toplaşılır orda sanırım

belirtmemişler diyip manipüle etme dostum..o zaman nizamiyede buluşma olayı yoktu daha...

7 ye doğru toplaşılır orda sanırım

Belki arkadaş dediği sen değilsin. Belki seni arkadaş olarak görmüyor bu adam. Belki tipini sevmiyor, göbeeni beğenmiyor, motorunu hor görüyor... Niye üzerine alındın ki sen şimdi. ::158::

Belki arkadaş dediği sen değilsin. Belki seni arkadaş olarak görmüyor bu adam. Belki tipini sevmiyor, göbeeni beğenmiyor, motorunu hor görüyor... Niye üzerine alındın ki sen şimdi. ::158::

çoğul konuşmuş, organizasyona gitme buluşma vs muhabbetini yapanlardan biriyim...dolayısıyla cevap hakkım olduğunu düşünmem gayet doğal...

sen ne kadar garip adamsın la:)

Ankara nato yolu mamak varsa bir kisilik motorumda yer var arkadaslar. Evde degilim siteye pek bakamiyorum 0532 631 71 24 adim eren ulasabilirsiniz

Motosikleti
VFR1200X
Ben de ordayım arkadaşlar, zaten bu durum olmasaydı, haftalık buluşmaya gelicektim tanışmak için, AEA ya nasipmiş :) Orda görüşmek tanışmak dileğiyle..

Çok ilgilenemedik kusura bakma. Hafta sonu gezecek olursak haber ederim sana daha detaylı laflarız :cat:

Bu arada Barkın'da tam hiperaktif adammış. Daha bir saat öncesinde kapının önünde anlatmaya başladı etrafına toplanan kalabalığa. Çok sıcak adam ya helal olsun :)

Yuhh be, simdi videosuna baktim, adam nerdeyse 3 saat araliksiz konusmus yaw. Sol tarafta merdivenlerde oturuyordum, ben de diyorum niye bacaklarim falan agridi bu kadar, 3 saat oturmusuz bee :) Millet ne derse desin adama helal olsun valla, o kadar saat ayakta durup milyonuncu kez sorulan sorulara, sacma sapan laflara cevap verdi yine. gece sunumdan sonra gittigimiz yerdeki muhabbetinde artik sansur yoktu, verdi veristirdi :) Bikmadan yine sorulara cevap verdi. Ben ziyadesiyle memnun kaldim, keske zirt birt gelse de burdan yayin yapsa :)

Geceki muhabbette Polat tam karsisina oturdu, adama 0na 160 beygir diyosun ama buna 190 diyosun, niye oyle yapiosun dedi :)) O da ..cen o isi tadinda verdi cevabini. Gece eve 2 de geldim, uykusuzum ama iyi oldu, guzel oldu cok da iyi oldu.

Aynen bülent abi, acayip bir adam hakkaten, hem sizin gibi tecrübelilerin, hem benim gibi kalfaların dilinden konuşabiliyor.. Bi de çok mütevazi, adam kalktı bizle mekana geldi yedik içtik muhabbet, süper valla.. keşke sponsor ayarlayabilsek de sürekli getirsek..çok faydalıydı :)
Sizinle de tanıştığıma çok memnun oldum bu arada :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

Çok ilgilenemedik kusura bakma. Hafta sonu gezecek olursak haber ederim sana daha detaylı laflarız :cat:

Bu arada Barkın'da tam hiperaktif adammış. Daha bir saat öncesinde kapının önünde anlatmaya başladı etrafına toplanan kalabalığa. Çok sıcak adam ya helal olsun :)

Estağfurullah hocam olur mu öyle şey, ama sağol çok naziksin.. gece muhteşemdi ya, hakkaten altın geceydi :)

Herşey çok güzeldi de bir de iletişimde sikinti var hocam. :) Adama armut diyorsun adam domates alma ozaman diyor :)

Syanur -
aynen, hay yaşa, mesela hakan'ın ne dediğini gerçekten anlamadı.. çok genel, güvenli sürüş sistemindeki bir mantık hatasından bahsediyordu hakan.. yani evet güvenli sürüş, imha olmayalım, dikkatli gidelim, ama bunu tamamen trafik kuralları üzerinden ele almak çok gülünç.. e o zaman hepimize 125 lik bi motosiklet yeter, çünkü yasal hız limiti 120 de bitiyor(sollamalar hariç). mesela hakan'ın sorduğu bu soruya cevabı çok alakasızdı bence..

Akşam herşey çok güzeldi.Sandığımdan daha esprili bi adammış.Umarım istediği yerlere ulaşır...
Dün akşam ilk kez gördüm burdan arkadaşları.Oda süper oldu.Malum oturup muhabbet etmeye fırsatımız olmadı.Eşimle değilde yalnız gelmiş olsaydım gece muhabbetine kalırdım mutlaka...
Bi dahaki buluşmaya artık...

Motosikleti
VFR1200X
Syanur -
aynen, hay yaşa, mesela hakan'ın ne dediğini gerçekten anlamadı.. çok genel, güvenli sürüş sistemindeki bir mantık hatasından bahsediyordu hakan.. yani evet güvenli sürüş, imha olmayalım, dikkatli gidelim, ama bunu tamamen trafik kuralları üzerinden ele almak çok gülünç.. e o zaman hepimize 125 lik bi motosiklet yeter, çünkü yasal hız limiti 120 de bitiyor(sollamalar hariç). mesela hakan'ın sorduğu bu soruya cevabı çok alakasızdı bence..
Evet Hakan'ı tamamen yanlış anladı :) Ama ne kadar rahat bir insan gibi görünse de o kadar kalabalık var karşında hafif bir konsantrasyon sorunu yaşanabilir. Ben bile bazen anlattıklarını takip edemedim dikkatim dağıldı 3 saat dile kolay..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar