[Ankara - MT]

Arkadaşlar merhaba. Adım Sezer. 10 yıl sonra Ankara'ya iş vesilesi ile tekrar döndüm. İstanbul'dan sonra bunaldım sıkıldım, baktım yapacak birşey yok bende çocukluk hayalimi kovalayım dedim, gittim motor aldım, ekipman aldım, ehliyet sınavına yazıldım,başladım malum sınav gününü beklemeye.

Aslında yabancı değilim motorlara, daha önce sürmüşlüğüm var.Ama yinede sınav sisteminin değişmesi nedeni ile kaygılanmaya başladım acaba sınavı geçermiyim diye.Şubat 22'de sınav var. Yoğun iş temposundan gidip uzman kurumlardan eğitim alacak durumda da değilim.Şimdi siz Ankara'lı motor sürücülerinden bir konudan yardım isteyeceğim. Bu cumartesi akşam üzeri saatlerinde, uygun bir mekanda bana motor ile ilgili teorik bilgi verecek, hatta şöyle ufak bir direksiyon eğitimi havasında bana yardımcı olacak arkadaş var mıdır aranızda. Ankara'nın neresi olursa farketmez.Ulaşım sıkıntım yok.

Bunları bir akşam yemeği ve starbucks'tan grande latte için yapabilecek, yardımsever arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.:mrgreen:

eğitim olarak değil lakin bildiklerimizi aktarmak olarak cumartesi günü bi bakım günü gibisinden birkaç arkadaş toplanacağız o esnada seninle de hem teorik hemde mekanik olarak muhabbet etme şansımız olabilir dilersen sende gelebilirsin bi sıkıntı olacağını sanmam?

eğitim olarak değil lakin bildiklerimizi aktarmak olarak cumartesi günü bi bakım günü gibisinden birkaç arkadaş toplanacağız o esnada seninle de hem teorik hemde mekanik olarak muhabbet etme şansımız olabilir dilersen sende gelebilirsin bi sıkıntı olacağını sanmam?

Hocam Pm attım numaramı. Yarın görüşürüz inşallah...

Len sarıoğlan, buluşuruz demişin ama sonra da misafir falan dedin, arkadaşları merakta bırakıyon böyle olmuyo ama, buluşcaz mı buluşmuycaz mi yarın şimdi ?

Valla ben de çayyolu taraflarındayım, duruma göre atlar gelirim yanınıza, Bülent'in motorunu ve Erhan'ın egzozunu çok merak etmekteyim...

Resimdeki arkadaşı tanıyanlar var mı aramızda...(Ne yaptığını anlayamadım ama :))

Demin Incek tarafindan gecerken epey bi motorcuyla selamlastim, eger onlar forumdansa su an cevap verebileceklerini sanmıyorum :)

Ben de 365 avm'de motor yikatma molasi verdim sonra devam, hava süper...

Teşekkürler cevap için. Ulan ikileme düşmekten bittim, bugün mü çıksam yarın mı çıksam diye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarın 09/02/2014 pazar günü gezi yapmayı planlamaktayız.En geç saat 11:30 da efe honda önünden hareket edecez.Kurtboğazını geçince mera çayı var oraya gitmeyi düşünüyoruz.Katılmak isteyenleri bekleriz. Facebook ANMOS grubunda etkinlik hakında tüm bilgi var

Taze taze...

vdyRwxy.png

igeScti.png

2fHKcC0.png

Maşallah süperler.;) R6' nın orijinal egsozundan geleln o hoş sesi hiçbişeye değişmem.

forewer (Koray) Merhaba, zz-r1200 den memnun musun? Benzin , konfor, sürüş kolaylığı anlamında..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar