Suç kadında değil, gram değil...
Bonus,,, (erhan pampama gelsin)
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
[YT]K5KAc5CoCuk[/YT]
@Aleko, hoş gelmişsin :wiinkk:
Abi bende evde bi makarna yapamıyorum. Kadınların gözünden beni napalım ?? Çay demleyemiyorum ya, yumurta kırıyorum anca.. bilmem anlatabildim mi.
Koduğumun ülkesinde 1 tane ehliyet alamayan yok ki. Sistemini .....
Evet süremiyor ama bu suç değil Koraycım :wiinkk:
Herkese merhaba,2 teker dünyasına yeni adım atarak,Ankaralı motorseverlerin arasına katılmak istiyorum. Eğitim ve ehliyet aşamalarını bitirerek, bir de yanına siyah Ninja 250 ekleyerek, maceranın içerisine dalmış bulunuyorum.Her türlü etkinliklerinizde elim geldiğince katılımcı olarak yer almak ve sizlerle tanışmak beni mutlu eder.Herkese sevgiler ve saygılar...
Herkese merhaba,2 teker dünyasına yeni adım atarak,Ankaralı motorseverlerin arasına katılmak istiyorum. Eğitim ve ehliyet aşamalarını bitirerek, bir de yanına siyah Ninja 250 ekleyerek, maceranın içerisine dalmış bulunuyorum.Her türlü etkinliklerinizde elim geldiğince katılımcı olarak yer almak ve sizlerle tanışmak beni mutlu eder.Herkese sevgiler ve saygılar...
selam ankaradaki arkadaşlar 1ay gibi bi süre için ankarada bulunmak tayım burada misafirim 12 şubatta altın elbiseli adam ankarada olacak ve ben adres bilmiyorum benim de tanıdığım kimse yok burada içinizde tanışmak isteyen veya yol gösterecek birileri varmı çaylar benden
iyigünler
dedim belki bize de yimek ısmarlar![]()
selam ankaradaki arkadaşlar 1ay gibi bi süre için ankarada bulunmak tayım burada misafirim 12 şubatta altın elbiseli adam ankarada olacak ve ben adres bilmiyorum benim de tanıdığım kimse yok burada içinizde tanışmak isteyen veya yol gösterecek birileri varmı çaylar benden
iyigünler
Ayarlariz sikinti yok, sen 12sine dogru yine burdan yazip bize hatirlat, biyerlerde bulusur, gecerken seni de alir gotururuz en kotu, yalniz motorla gelecek kadar cilgin olursak donabilirsin ona da hazir ol
Ben de bir öğle yemeği alayım lütfen :mrgreen: